Digidexo.com

Gjær-Rash hjemme rettsmidler med eddik

En gjær-infeksjon er forårsaket av Candida-viruset. Candida infeksjon kan forårsake kløe og brennende følelse, spesielt i vaginal regionen. En vaginal gjær infeksjon er den vanligste typen gjær infeksjon, men en infeksjon kan oppstå hvor som helst på kroppen under de rette omstendigheter. Mange mennesker er å snu til alternative metoder for behandling i stedet for over-the-counter eller reseptbelagte medisiner.

Hvorfor fungerer det

Apple-cider eddik er blitt en svært vanlig hjem rette. Den kan brukes både internt og eksternt for å behandle en soppinfeksjon. Forsiktighet bør utvises ved å bruke eple-cider eddik eksternt som det er veldig sterk og kan irritere huden hvis den anvendes direkte. En av de beste typer eddik å bruke er Bragg Apple Cider eddik.

Hvordan bruke det

En av de mest effektive og enkleste måter å bruke eple-cider eddik for en gjær infeksjon er å legge den til i badevannet. Legg mellom ett og to kopper eple-cider eddik til badevannet som karet fylles opp. Dette vil midlertidig lette ubehag og kan føle avslappende for den enkelte. Suge i vannet i ca 15 til 20 minutter. For alvorlige vaginal candida-infeksjoner, spre åpne vaginal lepper for å gi den terapeutiske vann trenger inn forbi den normale barriere punktet. Hvit eddik er ikke anbefalt for bruk til å behandle gjær infeksjoner, som det kan faktisk mate gjær i stedet for å drepe virusinfeksjon.

Menn kan lider av gjær infeksjoner også. Den gode nyheten er at menn kan også bruke eple-cider eddik for å behandle sine gjær infeksjoner. Gjær-infeksjoner hos mennesker kan forårsakes av en rekke faktorer. Noen ganger kan en mann vil bli infisert med en gjær infeksjon på grunn av seksuell kontakt med en smittet kvinne. Andre typer gjær infeksjoner kan oppstå på grunn av noe så enkelt som iført knebeskyttere å gjøre byggearbeidet. Behandling er ofte de samme (over-the-counter salver og kremer), men eple-cider eddik kan også benyttes for effektivt å behandle en soppinfeksjon i et hann. Bland to spiseskjeer av eple-cider eddik med to liter varmt vann. Forsiktig bade det berørte området (e) med en bomullspinne som er dyppet i eddik / vann-blanding. Blandingen kan også være beruset for å hjelpe rense kroppen fra innsiden og ut.

Candida-infeksjoner kan også skyldes antibiotikabruk. Denne typen infeksjon er vanlig i tider med stress, spesielt hvis immunsystemet er i en dårlig tilstand. Menn, kvinner og barn opplever candida infeksjoner i mange former på grunn av en rekke årsaker. Eddik er den mest vanlige og naturlige (samt billig) fremgangsmåte for behandling tilgjengelig.

Drikk mye vann

Vann er et veldig kraftig middel for noen sykdom eller helseproblem. Drikker masse vann kan bidra til å rense systemet og holde den sykdom-fri. Du bør drikke minst åtte glass vann om dagen, men mange mennesker har behov for å drikke mer vann enn det.

Vannet du drikker bør være fri for giftstoffer, som kan oppnås med bruk av et filtreringssystem. Brita og PUR merker er gode valg. Gjør din forskning for å finne ut hvilke vann-filtreringssystem er riktig for deg; se etter et filtreringssystem som har blitt merket med en ISO-godkjenning, noe som betyr at filteret har vist seg i stand til, og vil vare i den angitte tidsperiode. Avgifte kroppen ved å drikke rikelig med vann i løpet av dagen vil være svært nyttig i å bli kvitt en gjær infeksjon.