Digidexo.com

Alternativ behandling for Hepatitt C

Hepatitt C er en kronisk betennelse i leveren som er forårsaket av et virus. Selv om mange mennesker med hepatitt C lider av eventuell leverskade og selv svikt, er det mulig å leve et langt og normalt liv med hepatitt C virus forutsatt at du holde betennelsen ved lave nivåer. Alternative behandlinger tendens til å fokusere på antioksidantrike matvarer som holder vevet lever sunt, visse urter som er gunstig for leveren, og vitamin terapi for å støtte optimal leveren fungerer. Kombinere disse tre tilnærmingene er en god måte å implementere en godt avrundet alternativ behandling program for hepatitt C.

Funksjon

Ifølge Mayo Clinic, de fleste mennesker smittet med hepatitt C-viruset ikke vet at de er smittet og har ingen symptomer. De tidlige stadier av hepatitt C kan etterligne mange vanlige symptomer på forkjølelse og flus som tretthet, feber, kvalme og kan omfatte en følelse av ømhet i området av leveren. Den vanligste formen for diagnose for hepatitt C er en blodprøve som ser for virusmengden i blodet. Mange helsestasjoner gjør tilfeldige screening tester for hepatitt C i folk som kan være høy risiko på grunn av nål bruk av injisert narkotika eller seksuell kontakt med de som er smittet av hepatitt C. Når positiv diagnose er gjort, medisiner og kosthold er vanligvis foreskrevet selv om en alternativ regime kan også gjennomføres sammen med den tradisjonelle.

Diet behandling

Stoppe inntak av alkohol og andre rusmidler som har leveren ødeleggende potensial er første skritt i behandling av hepatitt C gjennom kosten. Deretter bør en diett som er høy i frisk frukt og grønnsaker bli gjennomført, ifølge Mayo klinikken. Ifølge Hepatitt Diet, av Janis and Friends website-- et nettsted dedikert til å hjelpe de med hepatitt C-- animalske produkter bør unngås samt kaffe, cola og andre høyt koffein produkter. Nettstedet anbefaler masse friske grønnsaker og grønnsaker juice og hele korn, som havre, brun ris og mais tortillas samt sunt fett som linfrø og olivenolje.

Urte terapi

Milk Thistle er den mest brukte urt for leversykdommer og lever beskyttelse i vestlige urtemedisin. Det har vist seg å beskytte leverceller dannes skader og selv hjelper leveren regenerere ifølge Dr. Andrew Weil, en kjent autoritet på naturlige behandlinger. Han anbefaler å kombinere melk tistel med den kinesiske urten Schizandra, et bær som også er kjent for å støtte leverfunksjonen, for folk som behandler hepatitt gjennom naturlige eller alternative midler og som et supplement til konvensjonell behandling.

Vitamin Treatment

Leveren er ansvarlig for fremstilling av en rekke gunstige stoffer i det menneskelige legeme inklusive vitaminer. Ved å supplere dietten med visse vitaminer, kan du gi leveren en ernæringsmessig løft som kan hjelpe den funksjon og helbrede. I en studie publisert i tidsskriftet Free Radical Research, Vol. 27, nr 6, i 1997, forskere Herbay, Stahl, Niederau og Sies, på Heinuich-Heine-Universität i Düsseldorf i Tyskland, fant at tilskudd av vitamin E bidratt til å senke nivåene av oksidativt stress i hepatitt C-pasienter som er normalt er forbundet med å bidra til leverskade.

Potensial

Hepatitt C er en sykdom der det ikke er kjent eller anerkjent kur, og de fleste lider leve ut hele sitt liv bærer viruset. Imidlertid er progresjon av sykdommen fra liten betennelse til leversykdom og eventuell svikt svært variabel og noen mennesker er i stand til å leve lange og relativt sunt liv mens infiserte med hepatitt C. Ved å behandle hepatitt C med diett, urter og vitaminer kan det være mulig å undertrykke enkelte av de ubehagelige komplikasjoner assosiert med hepatitt C-