Digidexo.com

Hvordan finne sunne Frossenmat

Hvordan finne sunne Frossenmat


Frossen mat er en praktisk måte å spise på farten, men ofte de inneholder en høy mengde kalorier, fett og natrium. Frosne måltider har kommet en lang vei fra den originale TV middager, men det er mange flere tilsetningsstoffer nå enn før. Du trenger ikke å gå på akkord smak for å spise sunt, og noen ganger gripe en frossen måltid er den eneste muligheten du er nødt til å spise i løpet av en travel dag. Selv om du trenger å kjøpe frossen mat, er det mange sunne alternativer som inneholder redusert natrium og kalorier, men kommer med fyldig smak.

Hvordan finne sunne Frossenmat

Les etikettene og sørg for at du velger frosne matvarer som inneholder mindre enn 400 kalorier totalt. Den gjennomsnittlige personen er ment å konsumere 1200 to1600 kalorier per dag så velge en frossen måltid som faller rundt 400 kalorier kan holde deg innenfor den daglige tildelte mengde kalorier.

Se etter elementer som har mindre enn 800 milligram natrium. Enkeltpersoner bør spise mindre enn 2300 milligram salt per dag for å redusere sjansene for å få høyt blodtrykk, høyt blodtrykk eller andre hjerteproblemer. Mange frosne matvarer kommer med en høy mengde natrium for å hjelpe med bevaring prosessen, men flere og flere bedrifter begynner å gjøre frosne matvarer med redusert natrium, som er bedre for hjertet og helse.

Kontroller at frosne matvarer inneholder mindre enn 15 gram fett. Bare fordi du spiser for enkelhets betyr ikke kalori og fettinntaket må være høy. Finne sunne valg av mat ved å se etter etiketter som sier "lav-fett" eller "light".

kjøpe fersk frukt og grønnsaker i motsetning til frosne seg. Sant, de er mer praktisk, men fryseprosessen kan ta ut mange av de vitaminer og mineraler som er nødvendig for sunn ernæring. Hvis du trenger å kjøpe frossen frukt eller grønnsaker, må du huske å sjekke fett, natrium og sukker innhold.