Digidexo.com

Hva gjør du når din madrass er å gi deg tilbake smerte

Hva gjør du når din madrass er å gi deg tilbake smerte


Noen ganger får en god natts søvn kan være en smerte i nakken (og tilbake). Velge en ny madrass kan være vanskelig, fordi hver Selskapet markedsfører sine madrasser under forskjellige navn og lager tall. Ifølge Dynamisk Kiropraktikk, hva som kan være en fast madrass til en butikk kan være i "plysj" i en annen. Det er trinn som du kan ta for å se om du kan redusere problemet før du drar ut for å kjøpe en helt ny madrass sett.

Nedre ryggsmerter

En fast madrass er konstruert for å gi optimal støtte til korsryggen. Det forhindrer korsryggen fra settling ut av linjen som du sover, og hvis du er en mage sovende, vil det holde bekkenet i kø. Hvis du sover på en eldre madrass, kan det være årsaken til ryggsmerter. Selv i de siste 10 årene, har revolusjoner i madrassen industrien opprettet fast senger som gir større støtte enn en gammel madrass. En måte å se om det er madrassen forårsaker din smerte er å endre sovestilling.

Øvre rygg- og nakkesmerter

En plysj madrass, som er madrass-taler for myk og skjegg, gir fortsatt den støtten du trenger for ryggen samtidig er mykere på leddene. En mykere madrass støtter også livmorområdet ved at hodet og nakken til å synke ned i madrassen. Hvis du sover på din side, vil en mykere madrass støtter fullt ut den naturlige kurven kroppen din tar når du er i denne posisjonen. En måte du kan mildne en altfor hard madrass er ved å sette et lag av eggeskall skum over madrassen og dekker det med en behagelig madrass pad.

Comfort Test

Har du eid madrass for mer enn fem år? Alderen på din madrass kan være kritisk, så en nyere madrass ikke vil synke eller dytte deg i ryggen med en fjær. Legg deg ned på madrassen og konsentrere seg om hvordan ryggen føles. Hvis du kan føle hvor ryggen er å trekke eller skaper smerte, så vet du hvilken type madrass du trenger for å håndtere situasjonen. Mens på ryggen, skyver hånden under korsryggen. Ifølge Better Sleep Council of Canada, bør du være i stand til å vrikke hånden litt rundt mens du er i den posisjonen.

Hvis du trenger å få en ny madrass, gå en ekstra mil for å teste sin komfort. Ligge på senga med din ektefelle. Flytte rundt. Det spiller ingen rolle hvor dum du tror du kan se. En ny madrass er et stort kjøp, så ta deg tid om det. Liggende på en madrass i 10 sekunder i butikken vil ikke fortelle deg om dette er madrassen som passer best for dine behov. Anta din dype søvn posisjon for å se om alle områder av ryggen din som gir deg problemer støttes. Tross alt, hvis du ikke får den kvaliteten på søvn i en smertefri seng som du trenger, kan det være en enda større smerte i nakken.