Digidexo.com

Hvordan overføre en LPN Lisens fra Michigan til Florida

Hvordan overføre en LPN Lisens fra Michigan til Florida


Å være en sykepleier i delstaten Florida, må du være sertifisert som en lisensiert praktisk sykepleier, ofte referert til som en LPN. Som en LPN, vil du jobbe i ulike helsevesenet innstillinger, blant annet under tilsyn av leger i sykehus og klinikker eller i private helsetjenester praksis. Lpns er også sertifisert til å føre tilsyn assistenter og underoffiserene i langsiktig omsorg anlegg. The US Department of Labor anslår at det finnes rundt 700.000 lpns landsdekkende og sertifisering er basert på reglene fastsatt av styret i sykepleie i enkelte stater.

Bruksanvisning

Overføre License To Florida

•  Kontakt Michigan Board of Nursing å sørge for at lisens er oppdatert før du søker å overføre lisensen til Florida. Du må ha jobbet i Michigan som en LPN for to av de siste tre årene for å være kvalifisert til å overføre lisensen til Florida. Under søknadsprosessen, vil Florida Board of Nursing be om en bekreftelse på lisens fra Michigan Board of Nursing.

•  Besøk Florida Department of Health nettsted hvor du finner et program for en "lisens av påtegning." Påtegning betyr at delstaten Florida vil støtte din nåværende LPN lisens i Michigan som tilstrekkelig lisensiering til å praktisere i Florida uten å måtte ta Floridas sertifisering eksamen.

Fullfør søknaden om "lisens av påtegning" tilgjengelig på Florida Department of Health hjemmeside ved å klikke på "helsepersonell". På neste side, klikk på "Health Care karriere Elektroniske tjenester" under lisenser og sertifikater. Du vil da se en link for "Initial lisenssøknaden." For å søke, må du opprette en brukerkonto på nettstedet hvis du ikke allerede har en. Styret of Nursing vil varsle deg innen 30 dager dersom søknaden er akseptert.

Samtykke til en bakgrunnssjekk. Som en del av søknadsprosessen, Florida Board of Nursing krever at alle potensielle lpns å underkaste seg en full bakgrunnssjekk av Federal Bureau of Investigations (FBI). Samtykket er en del av programmet med Florida Board of Nursing, og du må sjekke på skjemaet som du vil tillate brettet for å fullføre bakgrunnssjekk.

Kjøp et fingeravtrykk kort hvis du ikke allerede har fingeravtrykk på filen, som Florida Board of Nursing krever også alle LPN søkere å ha fingeravtrykk på fil med staten, og de ​​må sendes inn før lisensen vil bli akseptert. Kort må kjøpes fra styrets offisielle leverandør, Priderock Holding Company, og de vil koste $ 4 hver. Fingeravtrykkene skal fylles ut av en offisiell opplært i fingerprinting som er oppført på fingeravtrykk kortet.

Tips og advarsler

  • Ulike land har ulike krav for å søke om og overføring av LPN lisenser. Denne informasjonen er kun relevant å skaffe en Florida lisens. For andre stater, kan du besøke deres Board of Nursing nettside.