Digidexo.com

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon


Ifølge kiropraktorer og noen andre helsepersonell, består den menneskelige hodeskallen av kraniebein som utvide og kontrakt hvor som helst 6-12 ganger i minuttet, uavhengig av hjertepuls. Overdreven utvidelse og sammentrekning av disse kraniale bein antas av mange å forårsake sphenoid subluksasjon, en sykdom som forårsaker synsproblemer, migrene, sliping av tennene, og til slutt, endokrine problemer. Selv om mainstream amerikanske medisinske establishment mener at kraniebein er smeltet, og forandres ikke, ta kontakt med helsepersonell hvis du tror du kan være lider sphenoid subluksasjon.

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon

•  Finn ut om du opplever hodepine eller migrene. Se på noen lyskilde som ikke er solen. En migrene er sannsynlig den skyldige av din smerte hvis du opplever følsomhet for denne lyskilden, ledsaget av en bankende i skallen.

Be din kjære, og deg selv, hvis stemninger har lidd i løpet av de siste ukene. Finn ut om du har opplevd økt tretthet, tristhet og irritabilitet. Depresjon oppstår når humøret er i en "depressiv" staten for en lengre periode enn to uker.

Test din visjon for eventuelle problemer. Sphenoid subluksasjon kan gjengi problemer i din visjon som inkluderer uskarphet, avvik på øyeeplet, og smerter i øyet. Trykk forsiktig din øyeeplet for å teste for unormal smerte, og ta hensyn til hvorvidt din visjon kan være i endring. Gjør en avtale med en optiker hvis du har spørsmål.

Sjekk tennene for følsomhet. Lider av sphenoid subluksasjon ofte slipe tennene, iført ned tannemaljen og føre til sprekker tenner og risikere root skade.

Hint

  • Besøk en lege umiddelbart hvis du har grunn til å tro at du har noen bekymringer om din helse. Hvis legen din ikke kan finne kilden systemene, vurdere å søke behandling fra en kiropraktor eller annen tilbyder av komplementær medisin. Ubehandlet, er denne tilstanden antas å forårsake alvorlig skade på endokrine systemet.