Digidexo.com

Hva er behandlingen for MRSA Staph?

MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcusaureus, er en tøff å drepe staph bakterier som har blitt bane av sykehus og medisinske fasiliteter over hele verden. Fordi MRSA er resistent mot så mange antibiotika, er det blitt et alvorlig problem i helsevesenet innstillinger. Som færre og færre antibiotika er i stand til å drepe denne infeksjon, blir behandlingen mer viktig.

Lokale hudinfeksjoner

Hudinfeksjoner skal holdes rent med såpe og vann og en antibakteriell cleanser. Når ren, påfør en antibakteriell salve og dekk til med et rent dressing. Påfør varme fuktige komprimerer for en halvtime tre eller fire ganger om dagen.

Abscesser

Abscesser må åpnes og tømmes bare av en lege for å hindre bakterier fra å bevege seg inn i pasientens blodstrøm.

Sårpleie

Et infisert sår eller byller bør rengjøres med såpe og vann, deretter tørkes med en disponibel håndkle. Vær forsiktig med håndklær for å hindre spredning av smitte. Oral antibiotika er ofte gitt for hudinfeksjoner.

Antibiotika

MRSA bakterier er resistente mot penicillin-type antibiotika. Leger nå behandle MRSA med kraftigere kappeglykopeptid antibiotika som en gang ble ansett våpen av siste utvei.

Advarsel

For en ut-av-kontroll MRSA-infeksjoner, kan intravenøse antibiotika som Vancomycin være nødvendig. Det er viktig at MRSA-infeksjoner følges nøye. Hvis antibiotika brukes, bør den fulle selvfølgelig tas. Selv om pasienten kan virke helbredet, ikke stoppe antibiotika tidlig. De siste piller eller injeksjoner er nødvendig for å drepe de mest resistente bakterier og hindre reinfeksjon.