Digidexo.com

Hjem Cures for interne parasitter

Parasitter søke rundt 80 prosent av verdens befolkning. Folk er utsatt for en rekke hver dag gjennom forurenset vann eller rå og kokt mat, luftforurensning, kjæledyr og kontakt med andre mennesker. Når kroppen ikke fungerer på optimalt nivå eller pH er ute av balanse, blir det en innbydende vert til disse invaderende skadedyr. Parasitter forårsaker vev og organer til å svekkes og toksiner for å bygge opp, slik at personen syk. Tegn på en mulig angrep som anemi, ledd- eller muskelsmerter, magesmerter og eksem. Heldigvis, naturlige, parasitt-rensing metoder er tilgjengelige.

Parasitt rensing kits

Mange parasitt-rensing kits kan kjøpes i helsekostbutikker eller på nettet, og består for det meste urte kosttilskudd og avføringsmidler. Disse pakkene kommer med forhåndsblandede ingredienser slik at du ikke trenger å forholde seg til doser. De omfatter flere urter for å drepe de ulike stadier av parasitter og deres egg, og inkluderer vanligvis en urte avføringsmiddel for å hjelpe fordrive dem etterpå. De fleste av disse pakkene kan virke litt dyrt i begynnelsen, men som regel er de et bedre tilbud enn å kjøpe alle urter som trengs for å rense seg.

Gjør-det-selv-rens

Ved bruk av denne metoden, er det viktig å bruke graderte doser til å drepe alle de forskjellige former av parasitter. For en effektiv parasitt rens, bruker alle tre av følgende urter sammen: svart valnøtt, malurt og nellik. Disse tre urter kan drepe mer enn 100 typer av parasitter. Svart valnøtt og malurt drepe hundrevis av parasitter i mange vekststadier når de brukes sammen. Nellik drepe parasitten egg. I sin 18-dagers parasitt rens program for voksne, foreslår Dr. Hulda Clark ved hjelp av følgende doser. Han foreslår også å bruke en kapsel av hver uke for å hindre ytterligere parasittproblemer.

Black Walnut

Svart valnøtt inneholder jod og bistår i blod oksygenering, healing og toksin fjerning. Det er også brukt til å behandle ulike soppinfeksjoner. Det er best å ta dette i kapselform for å få identiske doser i systemet. Dersom du ikke kan svelge kapsler, den kommer i tinkturer også.

Svart valnøtt er å bli tatt på følgende måte: en kapsel per dag for de første fem dagene; to kapsler på den sjette dagen; slutte før trettende dag og ta to kapsler den dagen.

Malurt

Denne urten stimulerer fordøyelsen og syre og svekker parasitt membraner. Det bør ikke tas av gravide eller ammende kvinner, eller for lange perioder av gangen. Malurt kommer også i kapsel og skjær form.

Malurt skal økes annenhver dag inntil nå syv kapsler på den trettende dagen. For eksempel: En kapsel er tatt de to første dagene; to kapsler om dagen er tatt de neste to dagene; tre kapsler er tatt på den femte og sjette dag. Når Dag 13 er nådd, syv kapsler tatt, og syv kapsler tas hver dag for de neste fire dagene.

Nellik

Nellik er en kraftig bakterie drapsmann. Denne urten stimulerer magen og lungene og øker blodsirkulasjonen. Selv om du kan bruke kjøkken urter, når du bruker nellik for parasitten fjerning, er det best å bruke kapselform, slik at nøyaktige målinger er brukt. Nellik som hjelper drepe parasitten eggene tas oftere.

På dag 1, er en enkelt kapsel tatt tre ganger om dagen. Doseringen for dag 2 er to kapsler tre ganger daglig. På dag 3 blir tatt tre kapsler tre ganger daglig, og den samme mengde bør fortsettes hver dag inntil dag 11, når doserings ender med syv kapsler.

Gresskarfrø

Indianere brukte å tygge gresskarfrø for å bli kvitt ormer. Disse frøene har vært kjent for å drepe mange slag. Frø kan tygges, men de kommer også i kapselform.

CoQ10

Mange urter har vært ineffektive til å drepe bendelorm og vanlige rundormer. Dr. Clark hevder i sin bok "The Cure for alle sykdommer" at bruk av 3000 mg av CoQ10 alt på en gang vil rense kroppen for dem.

Konklusjon

Gentian root er et annet middel for ormer og parasitter. Det styrker organene og blodet og er bra for å reparere en skrantende system. Andre urter som hevder å rense kroppen for parasitter er isop, fennikel frø, grapefrukt frø og timian. Sørg for å drikke rikelig med vann mens du er på en urte rens å skylle parasitter og giftstoffer ut av systemet.