Digidexo.com

Dietter for kronisk forstoppelse

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, er forstoppelse en tilstand karakterisert ved å ha mindre enn tre avføringer i uken --- med disse avføring ofte være smertefull eller vanskelig. Selv om det ofte en midlertidig tilstand, kan forstoppelse av og til bli en kronisk bekymring, som nødvendiggjør en målrettet kosttilskudd tilnærming for å hjelpe rense kroppen.

Conspitation Årsaker

Finne roten årsaken til forstoppelse for å hjelpe deg til bedre å bestemme hvordan du behandler den. Det er to generelle kilder til forstoppelse: kosttilskudd årsaker og medisinske årsaker --- og de krever motsatte tilnærminger. Derfor er første skritt å bestemme hvilken du har. Hvis du ikke klarer å bestemme seg for en klar medisinsk årsak, er forstoppelse sannsynlig et resultat av et kosttilskudd problem.

Forstoppelse Solutions

Rådfør deg med legen din for å finne ut om forstoppelse er medisinsk i naturen. Gjennom diskusjon med legen din, er det sannsynlig at du vil være i stand til å utvikle en behandling for å lindre noen av symptomene dine, enten det innebærer å endre medisinering eller ta noen andre tiltak. Hvis forstoppelse er brakt videre av kosttilskudd årsaker, øke det samlede fiber inntaket som første skritt. Mål å konsumere mellom 25 og 35 gram fiber per dag, fordelt jevnt utover dine daglige måltider og delt likt mellom løselig og uløselig kilder. Gode ​​fiberkilder inkluderer frukt, grønnsaker og hele korn som havre, bygg, hvete og rug. Det andre trinnet er å øke væske forbruk åtte til 10 8-oz. glass vann per dag. Hvis dette ikke lykkes å kurere problemet ditt, bør du vurdere å ta en bulking agent som psyillium skall --- en type fiber som kan bidra til å øke volumet på avføringen og gjøre det lettere å gå.