Digidexo.com

Hvordan behandle nyrestein Med homøopatiske midler

Homeopatiske midler er en av de enklere og mer effektive, naturlige, måter å behandle nyrestein. Nyrestein er solide concretions som dannes i nyrene fra oppløste urin mineraler. Ofte er nyrestein akkompagnert med smerter og andre symptomer. Homøopatiske midler er en av de mest effektive måtene å behandle disse symptomene og smertene uten å måtte ta reseptbelagte legemidler.

Bruksanvisning

•  Ta homøopatisk middel kjent som Lachesis er at du har smerter i venstre nyre. Denne behandlingen fungerer også bra hvis du lider av blødninger forårsaket av nyrestein.

Ta homøopatisk middel som kalles Lycopodium hvis du lider av nyrestein som forårsaker smerte på høyre side av magen eller ryggen. Denne behandlingen fungerer også bra hvis du lider av symptomer fra nyrestein som forverrer senere på kvelden.

Ta homøopatisk middel kjent som Nux Vomica hvis du lider av nyrestein smerte som er ledsaget av kvalme, oppkast, eller kramper. Denne behandlingen fungerer også bra hvis du lider av konstant trang til å tømme blæren eller tarmer.