Digidexo.com

Norvasc Problemer

Dårlig ånde, kjeveproblemer og til og med en kur for det den er konstruert (angina) er noen av bivirkningene som har blitt feilaktig knyttet til Norvasc. Tester utført på sikkerheten Norvasc finne en liten prosentandel av vanlige bivirkninger. De få alvorlige bivirkninger, for det meste ikke er felles, kunne ikke spores direkte til bruk av Norvasc.

Hva er Norvasc?

Norvasc er en resept tablett tas oralt med det generiske navnet amlopidine. Det tilhører en gruppe legemidler som kalles kalsiumkanalblokkere som har anti-angina og hypertensjon effekter. Det utvider blodkar og bremser ned i hjertet, slik som å redusere blodtrykket og smerte fra angina. Det er brukt mye og sikkert på pasienter med sykdommer som inkluderer kongestiv hjertesvikt, koronar hjertesykdom, kronisk lungesykdom og diabetes.

Clinical Trials

For å evaluere sikkerheten av Norvasc, ble over 11.000 pasienter testet i USA og andre land. Pasienter med og uten de sykdommene som medisin er designet deltok i kliniske studier. Funn inkluderte at daglige doser på 10 mg ble lett tolerert, uheldige reaksjoner var ikke alvorlig, men bare mild og moderat, bare 1,5 prosent ble rådet til å avvikle bruken og bivirkningene var større hos kvinner enn hos menn.

De vanligste bivirkningene

Ødem og hodepine var de mest vanlige bivirkninger, med over 10% av de som ble testet å ha noen form for ødem. De fleste var i stand til å tolerere medisinen godt. Andre, mindre alvorlige bivirkninger inkludert kvalme, svimmelhet, tretthet, svimmelhet, rød hud, oppkast, magesmerter og vekt endringer, tap av matlyst, ryggsmerter, tørste, diaré, problemer med å svelge, ringing i ørene, munntørrhet og søvnløshet.

Mindre vanlige bivirkninger

Hjertebank, brystsmerter, kraftig hevelse, uregelmessig eller bankende hjerteslag, følelse av å besvime og uvanlig svakhet var noen av de mindre vanlige, men alvorlige bivirkninger opplevd. Men disse var ikke alvorlig nok eller alvorlig nok til å rettferdiggjøre noen av pasientene blir gitt akutt hjelp. I noen av disse tilfellene bivirkningene ikke ble etablert for å ha blitt forårsaket av Norvasc.

Føre Råd

Siden Norvasc kan forårsake svimmelhet eller døsighet, må det utvises forsiktighet ved bilkjøring og håndtering av maskiner. Andre råd inkluderer å få opp sakte mens oppstår fra liggende ned eller sittende stilling; avstå fra å stoppe medisinering brått; ringer en lege hvis mer alvorlige og forverrede bivirkninger vedvarer; ved hjelp av medikamenter som en del av et komplett program som kan inkludere diett, vektkontroll og mosjon; ikke eksperimentere ved overdosering eller underdosering; og ikke ta hvis du er allergisk overfor amlodipin.