Digidexo.com

Archer Farms Chocolate Monkey Næringsinnhold

Archer Farms, en Target merkevare, produserer sjokolade Monkey Trail Mix, en blanding av "sjokolade dekket peanøtter, søtet banan chips, søtet kirsebær, peanøtter, cashewnøtter og ananas." Du kan allerede antar det har mye sukker, men hva med de øvrige ingrediensene? Chocolate Monkey faktisk sammen svært tett til snack mikser med lignende ingredienser.

Ingredienser

Dette snack mix er en vanlig smeltedigel av smaker, som inneholder bananer fra Filippinene, cashewnøtter fra India, Brasil, Vietnam og Indonesia, og ananas fra Thailand. For allergi bevisst, er det viktig å merke seg at blandingen ikke inneholder peanøtter, soya, cashew og melk. Produktet inneholder også vegetabilsk olje, kokosolje og bomullsfrøolje.

Kalorier

Det er 210 kalorier i hver porsjon sjokolade Monkey Trail Mix, ca 110 av disse er fra fett. En servering størrelse er 1/3 cup, og det er syv porsjoner per container.

Fat

En servering av sjokolade Monkey inneholder 13g fett, som tilsvarer nesten 20 prosent av et individs anbefalt daglig inntak. En porsjon inneholder også om 4.5g mettet fett. De høyeste bidragsyterne til fett er sjokolade, nøtter og oljer.

Andre næringsinnhold

En servering av sjokolade Monkey har en relativt beskjeden mengde natrium på bare 40 mg. En porsjon inneholder også 22 g karbohydrater, 2 g fiber, 15 g sukker og 4 g protein. Selv om ikke en betydelig kilde til vitamin C, gjør man porsjon sjokolade Monkey inneholde små mengder jern, kalsium og vitamin A.