Digidexo.com

kvit vaselin

Hvordan bli kvitt hodelus med vaselin

Hodelus er en tilstand der hodebunnen er befengt med små bugs kjent som lus eller midd. Midd er ganske synlig, spesielt til de som er erfarne med dem og har sett dem tidligere. Mens det er mulig for alle å ende opp med en lus, problemet er mest utbredt blant barn, og kan også være grunn til å ta dem ut av skolen midlertidig. Heldigvis, bli kvitt lus er vanligvis ikke veldig vanskelig. Vaselin vaselin kan brukes til å utrydde lus på en trygg og naturlig måte.

Hvordan bli kvitt hodelus med vaselin

Sett på et par engangshansker. Grab en ganske stor mengde vaselin eller annen vaselin og sakte jobbe det inn i barnets hår. Masser vaselin inn i hodebunnen i ca fem minutter, slik at det dekker hele hodet. Plasser et hår cap på barnets hode for å sikre at vaselin holder seg på plass og ikke får inn møbler. La hetten på over natten.

•  Fjern lokket i morgen. Påfør en liten mengde peanøttsmør til barnets hodebunnen, noe som vil bidra til å frigjøre både vaselin og lus. Denne prosessen vil ikke bare fjerne det meste av lus fra barnets hode, men vil bidra til å kvele den gjenværende lus, noe som gjør dem lettere å fjerne den neste anvendelse.

Gni en liten mengde mel i barnets hodebunnen, noe som vil hjelpe de resterende vaselin og peanøttsmør å størkne. Vask håret grundig med sjampo.

Gjenta trinn 1-3 til alle tegn på lus har forsvunnet. Du må kanskje gjenta vaske opp til seks ganger før problemet er helt utryddet.

Hint

 • Som et alternativ til vaselin, kan olivenolje eller majones benyttes.
 • Hvis du ikke merker noen bedring etter to vasker, bør du oppsøke lege, som kan foreskrive medisinert sjampo, krem ​​eller lotion for å bli kvitt lusa.

Hvordan bruker jeg Vaseline Care for en Scar?

Hvordan bruker jeg Vaseline Care for en Scar?


Arr kan skje når som helst huden er skadet, spesielt når kjøttet er kuttet eller skrapt. Det er viktig å behandle sår raskt for å unngå smitte og for å bidra til å unngå arr. Kontakt lege hvis et sår ikke stoppe blødninger på mindre enn 15 minutter, eller hvis en infeksjon utvikler selv etter rengjøring og omsorg for skaden. Det er noen skritt å riktig omsorg for en såret for å hindre et arr, herunder bruk av vaselin, eller vaselin.

Bruksanvisning

•  Stopp blødninger fra skaden ved å holde en ren klut som du ikke har noe imot flekker på såret og legge press i flere minutter.

Rengjør såret grundig med lunkent vann og en mild rensemelk, slik som baby vask eller en mild såpe.

Holde en såret rent og dekket vil bidra til å forhindre en hard skorpe fra forming. Påfør et tynt lag med antibakteriell salve over såret og dekk med en ren, tørr bandasje. En merkenavnet antibakteriell salve er Neosporin og kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, apoteker eller apotek. Gjenta daglig i en uke.

Begynn å påføre et tynt lag med vaselin over såret daglig etter den første uken av behandling og fortsetter å dekke med en ren, tørr bandasje. Ett merkenavn med vaselin er vaselin og kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, apoteker eller apotek.

Fortsett daglig bruk av vaselin og dekker såret med en bandasje inntil ny hud vokser over såret, noe som vil bidra til å forhindre et arr fra forming.

Oppvaskmiddel og vaselin behandling for Angular Cheilitis

Oppvaskmiddel og vaselin behandling for Angular Cheilitis


Keilitt er en generell betegnelse for inflammasjon, tørr skalering og oppsprekking av overflaten av leppen. Kantete Cheilitis er keilitt som oppstår i munnvikene, eller labial commissure. I alvorlige tilfeller kan de dype sprekker eller deler forårsake blødninger og dannelse av magesår eller en skorpe. Behandling med oppvaskmiddel og vaselin kan lindre symptomene på kantete Cheilitis for noen mennesker.

Årsaker

Årsaker til kantete Cheilitis kan omfatte følgende: soppen Candida albicans (trost); vitaminmangel (spesielt sink, vitamin B2 og jern); underernæring; bukseseler; dårlig tilpassede tannproteser; medisiner som tørker huden; og bakteriell infeksjon. Alvorlige sprukne lepper, som er forårsaket av tørre, kalde forhold, er en form for mild Cheilitis. Kantete Cheilitis er mer vanlig hos eldre, hos personer med nedsatt immunforsvar og hos personer med dårlig munnhygiene.

Typer behandling

Behandlinger for kantete Cheilitis varierer avhengig av årsaken til tilstanden. Topiske kremer fungerer best for vinkel keilitt forårsaket av en bakteriell infeksjon, mens topiske over-the-counter soppdrepende kremer er effektive for milde soppinfeksjoner. Resept-styrke aktuell kremer eller soppdrepende piller er ofte nødvendig i mer alvorlige tilfeller. Lider av sopp kantete Cheilitis kan behandle seg selv hjemme, ved hjelp av oppvaskmiddel og vaselin.

Hjem Utbedring

Ifølge Journal of Family Practice, kan oppvaskmiddel og vaselin være en effektiv behandling for sopp kantete Cheilitis. Det fungerer ved å frata soppen av fuktigheten som er kritisk til dens overlevelse. Organisasjonen anbefaler følgende: Vask hendene med antibakteriell såpe og varmt vann, deretter rense berørte områder grundig med oppvaskmiddel og varmt vann, og la dem tørke helt (dette tar vanligvis ca 10 til 15 minutter). Når sårene er tørre, bruke en generøs mengde vaselin. Etter ca to timer, gjenta prosedyren. Denne behandlingen gjøres best i kveld, før sengetid. Du bør legge merke til noen bedring ved morgen, men det kan ta opp til tre dager med behandling for symptomene å løse.

Forebygging / løsning

Fakultetet ved Harvard University Medical School anbefaler å bruke en hypoallergenic leppepomade å hindre chapping og unngå slikker leppene. De foreslår også å sørge for at proteser er montert riktig for å forhindre en opphoping av spytt i munnvikene og unngå overdreven berøring av munnen.

Advarsel

Hvis symptomene dine forverres eller ikke bedres etter tre dagers behandling med oppvaskmiddel og vaselin, er det en god idé å oppsøke lege. En vinkel keilitt kunne være et resultat av en bakteriell infeksjon, en vitaminmangel eller en soppinfeksjon for alvorlig til å bli kurert ved denne behandling.

Bruken av vaselin og Aloe

Bruken av vaselin og Aloe


Vaselin og aloe vera kan både forbedre tilstanden til huden din. Vaselin, et merkenavn med vaselin, har vært brukt siden midten av 1800-tallet for å bidra til å helbrede ulike hudsykdommer. Denne gelé, som inneholder mineraloljer, mikrokrystallinsk voks og parafin, har vært brukt i mange andre måter gjennom årene. Aloe vera-planten, som vokser i tropiske områder, har tradisjonelt vært brukt i tusenvis av år for å helbrede kutt og sår. Aloe vera er brukt i mange hudpleieprodukter og kommer også i juice form. Når den brukes topically og muntlig, har aloe vera mange fordeler.

Vaselin Skin Care

Vaselin mykgjør huden din og holder det fra sprekker og chapping. Påfør et lag med vaselin til tørre, sprukne føtter eller hender før sengetid, og du vil våkne opp med myk, glatt hud. Hvis leppene er tørre og sprukne, vil en anvendelse av vaselin bidra til å helbrede og mykne. Vaselin kan beskytte huden mot tøffe værforhold. Gelé fryser ikke og danner en barriere på huden som beskytter den mot kulde og vind. Vaselin kan brukes i stedet for bleieutslett salve. Gelé beskytter babyens bunn fra skitne bleier slik utslett å helbrede.

Vaselin for hår og makeup

Hvis du kjører ut av makeup remover, påfør vaselin til ansiktet ditt. Når du tørker den tykke gelé fra ansiktet ditt, er din makeup fjernet med det. Det myker også huden din. Når farge håret, kan ørene og hårfestet være beskyttet mot flekker ved å bruke vaselin til dem. Etter bruk farge til håret, tørk av vaselin og eventuelt sølt farge vil komme rett av huden din. Påfør et lag med vaselin rundt neglene før polering dem for å unngå neglelakk fra å komme på huden rundt neglene. Tørk av vaselin når neglene er tørre.

Aloe Vera for hudsykdommer og Burns

Forbindelser i aloe vera bidra til å redusere betennelser og smerte og fremme hud reparasjon og vekst. Aloe vera gel er tilgjengelig over-the-counter og kommer fra den indre delen av bladene på aloe vera planten. Aloe vera gel bør ikke brukes på åpne sår, men kan brukes på mindre kutt og brannsår å fremme helbredelse. Bruke aloe vera gel på solbrent hud hjelper kjølig, lindre og helbrede den. Aloe vera gel kan bidra til å forbedre hud symptomer assosiert med herpes og psoriasis.

Aloe Vera for medisinske tilstander

Aloe vera, når det tas oralt i juice eller tørket latex form, helbreder fordøyelsesproblemer. Magesmerter og tarmproblemer reduseres og forstoppelse er lettet. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, når det gis oralt, kan aloe vera behandle tilstander som astma, epilepsi, diabetes og slitasjegikt.

Fordeler med hvit vaselin

Fordeler med hvit vaselin


Hvit myk parafin er et farmasøytisk ingrediens som vanligvis finnes i mange topiske hud behandlinger. Den brukes som et bløtgjøringsmiddel og en tung fuktighetskrem. Når påføres huden, er det en veldig rotete, fettete sammensatte. Et annet begrep for hvit vaselin er hvit vaselin, og det finnes i slike produkter som vaselin, Aquaphor, Eucerin, samt en rekke aktuelle antibiotika og kortikosteroid behandling. De fleste aktuelle rettsmidler som inneholder whit vaselin kan kjøpes over disk. Imidlertid er denne samme stoffet også brukt i en rekke reseptpliktige hud behandlinger i tillegg. Hvit vaselin må ikke forveksles med den type av parafinvoks som anvendes i skjønnhetsbehandlinger.

Moisturization

Beholde fuktigheten i huden er trolig en av de mest utbredte bruken av hvit vaselin. Fordi det er en rik mykgjørende, har hvit vaselin evnen til å trenge dypere inn i huden enn andre kremer eller forbindelser. Også tykkelsen av forbindelsen danner en barriere på huden som ytterligere hindrer ytterligere vann fra å slippe ut den øverste lag av huden. Dette er spesielt nyttig for mennesker med ekstrem tørr hud og relaterte tilstander som eksem eller dermatitt. Ikke bare kan hvit vaselin hjelpemiddel under en oppblussing av disse typer forhold, men de beskyttende komponenter av forbindelsen kan også bidra til å forhindre fremtidig utbrudd. Vaselin er også funnet i en rekke leppe ordbøker og brukes som behandling for sprukne lepper. Et lite antall personer har rapportert en allergisk reaksjon ved bruk av produkter som inneholder hvit vaselin, men det er uklart om disse reaksjonene var på grunn av den myke, hvite parafin selv eller andre ingredienser i enkelte produkter. Produkter som inneholder hvit vaselin er kun til utvortes bruk, og bør aldri brukes inne i kroppen.

Beskyttelse

Hvit vaselin har også vist seg å være fordelaktig som en hud-beskyttende middel. Hvit vaselin er en hydrofob forbindelse som frastøter vann. Noen bileiere bruke hvit vaselin å belegge sine hjul for å forhindre rust. Folk som jobber i industrielle innstillinger eller som ofte er utsatt for hud irritanter kan bruke hvit vaselin for å beskytte sine hender og armer. Hvit vaselin har også blitt brukt på skinn elementer som møbler, sko og baseball hansker for å hindre fukt og hjelpe skinn mykne. I fotball og noen andre typer friidrett, kan hvit vaselin også bidra til å holde rusk ut av øynene.

Smøring

Hvit vaselin og vaselin gang ble fremmet som en personlig smøremiddel, men farmasøytisk og kosmetikk produsenter rygget bort fra dette etter at det ble oppdaget at denne forbindelsen kan faktisk forringe latex brukes i kondomer. Likevel, fortsetter hvit vaselin for å brukes som et smøremiddel for en rekke medisinske prosedyrer, og er også anbefalt for anvendelse i pasienter med hemorroider eller alvorlig forstoppelse. Utenfor helseindustrien, er vaselin også brukt av mekanikere for smøring små deler som brukes i motorer eller girkasser.

Hvordan vaske hendene med vaselin

Mange liker å bruke en vaselin vask for å myke opp sin tørr og sprukken hud. I andre tilfeller kan vaske hendene med vaselin vaselin være en god måte å få sot og skitt av huden din etter å gjøre manuell mekanisk eller bygging arbeidskraft. Her er hvordan du bruker vaselin for å rense og fukte huden.

Bruksanvisning

Vaske hendene med vaselin

•  Gi hendene en skyll med varmt vann for å fjerne skitt på overflaten.

Coat hendene i standard vaselin. Pelsen trenger ikke å være veldig tykk; det bare trenger å dekke alle huden din. Sørg for å komme seg rundt negler i tillegg hvis du prøver å fjerne smuss.

Sett på noen myke hansker eller plasthansker for å unngå å lage et rot mens du venter å vaske hendene igjen.

Vent minst 10 minutter. Du kan selv ønsker å vente over natten hvis du forsøker å fukte hendene.

Ta hanskene og vaske bort vaselin i varmt vann.

Tips og advarsler

 • Hvis du liker å bruke vaselin vaselin på hendene, er det også mange hånd kremer og lotion som inneholder vaselin som en standard ingrediens.

Hvordan bli kvitt Nits med vaselin

Hvordan bli kvitt Nits med vaselin


Finne ut at noen i husholdningen din har lus kan være upsetting. Fordi lus er lett spre seg fra familiemedlem til familiemedlem, kunne hele husholdningen bli infisert med uønskede gjester. Å få lus og egg, kalt nits, ut av livet ditt kan være tidkrevende. Heldigvis finnes det rimelige måter å kvitte deg med de små skadedyr, men de krever tålmodighet og flid.

Bruksanvisning

Grab flere håndfuller av vaselin og frakk plagede personen hele hodet med den. Få bak ørene og rundt halsen. Vaselin smothers levende lus og gjøre nits lettere å fjerne.

Legg en dusjhette over vaselin-dekket hår og la den på i åtte timer. Noen mennesker velger å bære hetten over natten mens de sover.

Fjern dusjhette etter åtte timer. Vask håret ved hjelp av et oppvaskmiddel som kutter fett. Det kan ta gjentatte forsøk på å fjerne alt av vaselin.

Kam gjennom håret med en metall nit plukke eller kam gå tråden forsiktig med tråd fjerne eventuelle døde lus eller luseegg. Skall er små, hvite eller gule egg som er funnet nær roten av håret. Arbeide under sterkt lys, slik at du kan oppdage nits lettere. Du vil typisk finne mer bak ørene, og i bunnen av skallen. Grer kan ta et par timer. Seksjon av håret og gjøre det sakte.

Skyll håret grundig.

Rengjør og sterilisere alt den plagede personen har kommet i kontakt med. Vask alle klær og sengetøy i varmt vann. Vakuum teppet, madrass og møbler for å fjerne eventuelle lus eller luseegg. Sug hårbørster og kammer i alkohol og sterilisere leker.

Place utstoppede dyr som ikke kan vaskes i varmt vann i lukkede plastposer i to uker. Skall vil ikke overleve etter denne tid.

Gre gjennom den smittede personens hår hver dag i to uker med metall nit kam. Du kan fortsatt finne nits som var savnet i løpet av første kjemming. Eventuelle tapte nits kan bli lus så det er viktig å fortsette å gre for å hindre re-angrep.

Endre putevar og sengetøy hver natt. Støvsuge gulv og møbler daglig.

Tips og advarsler

 • Støvsuge bilens møbeltrekk, spesielt nakkestøttene.
 • Lær alle viktigheten av å ikke dele puter, hatter, børster, hårspenner eller kammer.
 • Sjekk alle for lus og starte behandling med en gang.

Tick ​​fjerning med en fyrstikk

Tick ​​fjerning med en fyrstikk


Flått og deres påfølgende biter kan føre til alle typer problemer, inkludert sykdommer. Men biter er nesten smertefri, så kan du ikke merke hvis du får en. Risikoen for sykdom øker 24 timer etter bittet og feste og øker igjen etter 48 timer. Derfor må du effektivt fjerne flåtten så snart som mulig.

Resonnement

Noen folk tror du kan fjerne flått ved å tenne en fyrstikk, blåse den ut og berøre den varme tuppen av kampen til flåtten. Folk begrunnet at kampen varme ville skade flåtten, overbevisende det å gå ut av huden. Men medisinsk personell advare mot tick fjerning med fyrstikker.

Farene

I teorien høres fjerning av en hake med en kamp bra. Men det fungerer ikke og kan også forverre problemet. Denne metoden kan føre til at hake for å grave dypere inn i huden. Irritasjon av kampen kan føre til at feil å gulpe opp eller slippe spytt, noe som kan øke risikoen for infeksjon eller sykdom. I tillegg kan kampen brenne huden.

Riktig fjerning

Slik fjerner du riktig en hake, rengjør huden rundt det infiserte området hvis mulig. Bruk fin pinsett til å ta tak i flåtten så nær huden som mulig. Ikke berør flåtten med hendene. Pass på å unngå å klemme kroppen sin. Fjerne flåtten fra huden forsiktig. Hvis flåtten hode forblir gravde i huden, behandle det som du ville en splint og ta det på samme måte. Vask området. Hvis du har mistanke om sykdom, holde skadedyr i en liten beholder med sprit, og ta det med til en medisinsk faglig for testing. Medisinsk personell kan hjelpe deg med spørsmål om flåtten eller hvis du har flere spørsmål.

Andre advarsler

Unngå å bruke andre stoffer som neglelakkfjerner, alkohol, vaselin eller bensin til flåtten. Igjen, kan disse irritere pest. Pass på å ikke rote flåtten med en skarp gjenstand. Vær forsiktig under fjerningen uten rykk eller vri flåtten.

Slik Cure sprukne hæler med sokker

Slik Cure sprukne hæler med sokker


Når du opplever sprukken hud på føttene, kan smerte og ubehag være mild eller mer uttalt. Ikke bare kan sprukne hæler føle ubehag, men de sprekker kan lage dine bare føtter synes skjemmende også. Kurere sprukne hæler med en enkel diett som inneholder fuktighetsgivende og deretter forsegle i fuktighet med sokker. Ved å gjenta prosessen daglig, bør du merke en forbedring i føttene.

Slik Cure sprukne hæler med sokker

•  Vask føttene med mild såpe for å fjerne all smuss og bakterier. Skyll føttene godt med varmt vann.

Tørk føttene nesten helt med absorberende håndkle. Ved å la føttene litt fuktig vil fuktighetskrem låse inn i huden din lettere.

•  Påfør shea smør eller vaselin over sprekker i hælene. Smør huden på hælene grundig med fuktighetskrem.

Sett på bomull sokker umiddelbart etter påføring av fuktighetskrem. Når du trekker sokkene på over føttene, prøv å justere dem mot hælene uten å tørke av fuktighetskrem av huden din. Den WebMD hjemmeside anbefaler dekker hælene med plastfolie først før du setter dine sokker på å forsegle i fuktighetskrem og minimere tørke den av.

La sokkene på i minst åtte timer for å la kremer tid til å jobbe på huden din. En enkel måte å oppnå dette på er å vaske føttene før du går til sengs om kvelden og sove i sokkene.

Ta sokkene etter åtte timer.

Gjenta denne prosessen hver natt for å fukte huden og helbrede sprekker. Du bør merke bedring i sprekker i hælene innen tre dager i henhold til WebMD nettsiden.

Hint

 • Hvis dine sprukne hæler er alvorlige, med dype og smertefulle sprekker, bør du ha føttene vurderes av lege. Noen ganger tørr hud på føttene kan tyde på sykdommer som diabetes eller skjoldbrusk forhold.
 • Dype sprekker kan utvikle infeksjon. Hvis sprekkene er dype og du har mye smerter, har føttene sjekket av en lege.

Hva er måter å fortelle Temperatur?

Hva er måter å fortelle Temperatur?


Selv om en feber, noen temperatur over 98,6 grader, kan være skremmende for foreldre til små barn, feber generelt ikke indikere en alvorlig medisinsk tilstand hos ellers friske barn; Det er imidlertid alltid nyttig å overvåke en feber ved å ta en temperatur. De vanligste måter å ta en temperatur omfatter i øret, under tungen, i rektum, og på undersiden av armen. Ved rapportering feber til en lege, alltid inkludere metoden som brukes til å ta barnets temperatur.

Ear Temperatur

En måte for å ta en temperatur på er å bruke et trommehinnetermometer i øret. Termometeret fungerer ved å lese de infrarøde varme måter trommehinne utgivelser. For å ta temperaturen, trekke øret litt bakover og stikk termometeret spissen rett innenfor øregangen. Denne metoden er ideell for små barn, som de vanligvis krever en liten mengde av samarbeid og ikke forårsaker ubehag; Men tromme termometre er vanligvis dyrt og noen ganger gi en unøyaktig lesing.

Oral Temperatur

En annen måte for å ta en temperatur på er å bruke et termometer under tungen. Denne metoden krever et barn å holde termometeret presses godt under tungen med munnen lukket i to til tre minutter. Denne fremgangsmåte for måling av temperatur er ideell for eldre barn som er i stand til å samarbeide mens termometeret er i munnen. Unngå å gi barnet noe varmt eller kaldt å drikke 30 minutter før du tar temperaturen, da dette kan føre til en unøyaktig lesing.

Rektaltemperaturen

Den mest nøyaktige måte å ta en temperatur på er å bruke et termometer i endetarmen. Vanligvis vil en lege anbefale å ta endetarms temperaturer for barn under 3 år for å få det mest nøyaktige resultatet. For å ta en rektal temperatur, bruke vaselin på termometeret og på endetarmen. Ligg barnet ned på magen og sett termometeret 1 tomme inn i rektum. Etter to til tre minutter, ta ut termometeret for å se lesing.

Armhulen Temperatur

Du kan også ta en temperatur ved hjelp av et termometer under armhulen. Selv om denne metoden gir minst nøyaktig lesing, er det ideelt for lite samarbeidsvillig barn. Før du tar temperaturen, sikre underarm området er tørt. Plasser tuppen av termometeret under armen og holder armen nær den side i omtrent fem minutter.

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene


En plutselig endring i været, ved hjelp av et nytt ansikt produkt eller et skifte i hormonene kan gjøre hjørnene av munnen din tørr og sprukken. Når dette skjer, er det nødvendig å søke riktig behandling ellers en infeksjon kan overflaten. Mens det er mange aktuelle og interne medisiner som kan tas, fikse problemet med naturlige stoffer og vitaminer er mulig. Før du drar til legen, kan du prøve noen homeopatiske midler og praksis for å se om du kan hjelpe hjørnene av munnen.

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene

•  Gjør sunne matvalg. Velg mat som er rik på vitaminer og mineraler, fargerik og frisk. Sunne karbohydrater inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn og bønner, mens usunne karbohydrater har hvitt mel og raffinert sukker. Matvarer med enumettet fett, som olivenolje og avokado, i tillegg til mat rik på Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, er nødvendige for sunn hud.

Legg kosttilskudd til kosthold, for eksempel en multivitamin eller riboflavin B-2. Riboflavin bidrar til å beskytte celler for oksygen skader og støtter celleenergi. Ett tegn på å være mangelfull i riboflavin er sprukket hud på munnens hjørner.

Bruk en beroligende salve på leppene og i hjørnene av munnen. Påfør et beskyttende leppepomade med tea tree olje, jojobaolje, Shea smør eller kokosolje to ganger daglig. Når du er i solen, må du bruke et produkt med sinkoksid å skjerme solens skadelige stråler.

Hold området rent og tørt. Avstå fra å bite negler, slikker leppene eller spise fet mat. Break vaner som biting caps penner eller suger på fingrene. Eventuell fuktighet, for eksempel spytt, irriterer sprekker og forbyr healing.

Bruk honning til de sprekker ved hjelp av en bomullspinne. Hold leppene fortsatt i 30 sekunder for å sette honning. Dypp en frisk bomullsdott i vaselin og søke på toppen av honning. La virke i en halv time. Påfør en varm vaskeklut til munnen. Tørk nøye for å fjerne honning og petroleum gelé.

Ta kontakt med legen din. Vedvarende sprekker i munnen er en sykdom som kalles Angular Cheilitis. Inflammatoriske lesjoner vises i hjørnene av munnen og kan føre til sår. Fortell legen din hva du har brukt og se om hun anbefaler noe sterkere.

Hint

 • Hvis du har en aloe vera plante, bryte åpne stammen og påfør en dråpe til hjørnene av munnen.
 • Har flere leppepomader tilgjengelig; en i bilen, huset, ryggsekk, veske og kontor, for eksempel.
 • Hvis munnen din er verre 24 timer etter påføring av et naturlig middel, avslutte bruken og kontakte legen din.

De bruker for Iodex salve

De bruker for Iodex salve


Iodex salve er en over-the counter flerbruks avhjelpe diskutabel effekt som har en entusiastisk tilhengerskare over hele verden. Det har vært spesielt populært i India siden introduksjonen det i 1919 Dette tykke salve, som hevder å bidra til å lette såre muskler blant annet bruk, lister olje av vintergrønne og jod som sine aktive ingredienser. Ellers er det hovedsakelig består av vaselin og parafinvoks.

Bruksområder

Iodex salve regningene seg selv som en aktuell smertestillende brukes til å redusere lokal muskel-og leddsmerter, for eksempel ryggsmerter og mye, anstrengt eller forstuet muskler. Det er også populært for utslett, kutt og skrubbsår i både dyr og mennesker.

Jod

Som mange husker fra den fryktede flådd knær i barndommen, er aktuell jod brukes til å drepe bakterier og hindre smitte. Selv om jod er oppført som en aktiv ingrediens i Iodex salve, ifølge en notasjon i "Texas Medical Journal" av 1920, en American Medical Association studie utført i 1915 fant Iodex salve å inneholde "ingen gratis jod og bare tre femtedeler av jod hevdet. " Derfor er dens verdi i å hindre infeksjon ved bruk av jod mistenkt.

Oil of Winter

Den andre oppført aktive ingrediensen i Iodex salve går den kjemiske navnet metylsalisylat, som har mange bruksområder, inkludert smaks godteri og vørterøl og til perfuming kosmetikk. Når Iodex salve anvendes på huden, det føles kjølig, men kan forårsake rødhet. Olje av winter er godkjent av FDA som trygt når det brukes som anvist. Men det kan være giftig ved svelging.

Lignende produkter

Sammenlign unguents til Iodex salve omfatter ulike "sports kremer" og andre lignende produkter, for eksempel BenGay og Tiger Balm. Disse "aktuelle balsamer", som alle har et tørt, fet base, er nyttige for å smøre huden under massasje, øke den lokale blodtilførselen til tegnet området, og lindre smerter og plager.

Kontra

Påfør Iodex salve kun til huden. Ikke få det i øyne, nese eller munn. Må ikke brukes på åpne sår, og unngå å sette en bandasje eller varmepute over området du bruker den på. Hold deg unna dette produktet hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre eller hvis du er gravid eller ammende. Hvis huden blir rød og irritert - eller hvis problemet ikke rydde opp innen sju dager - slutte å bruke Iodex og kontakte helsepersonell.

Hvordan takle en blodig nese Clot

Hvordan takle en blodig nese Clot


Det er flere blodkar lining bruskvevet i midten av nesen. Disse er konstruert for å varme og fukte mengden av luften vi puster. Men når luften er tørr, som om vinteren når vi holder oss varme fra kunstige varmekilder, tørker våre slimhinner opp. Fartøy i nesen kan bli dehydrert og sprakk, noe som fører til neseblod. Når det skjer, kan du prøve å holde deg rolig og bruke følgende metoder.

Hvordan takle en blodig nese Clot

Finn noe å tørke av blod som kom ut av nesen din, og se etter et behagelig sted å sitte.

Lean litt fremover. Dette vil hindre blodet fra å renne ned i halsen din.

Blås de klumper ut av nesen. La dette være ditt første og siste slag. Med andre ord, bare blåse nesen en gang - etter det, ikke mer blåser.

Fast klemme den kjøttfulle spissen av nesen med pekefingeren og tommelen (like ved området der den myke delen av brusken begynner). Hold denne posisjonen i 10 strake minutter. På denne tiden, er du tillater en blodpropp å danne, som snart vil stoppe blødningen.

Etter 10 minutter, sjekk om blødningen har sunket. Hvis ikke, gjelder ytterligere 10 minutter med konstant press.

Hvis blødningen stopper, ikke blåse eller plukke på nesen. Hvile i noen timer, og unngå å gjøre anstrengende aktiviteter.

Hvis blødningen vedvarer, holder på å legge press på nesen som du dra rett til legen din. Hvis du tar medisiner, sørg for å informere din lege. Dette kan være grunnen til at blodet levrer evnen påvirkes.

Hint

 • For å hindre neseblod, opprettholde riktig fuktighet hjemme. Drikk rikelig med vann og prøv å unngå for mye koffeinholdige og alkoholholdige drikker. Hvis nesen din føles tørr, påfør en liten mengde vaselin inne for å holde det fuktig. Og hvis du har lyst til å plukke nesen uten noen åpenbar grunn, lære å kontrollere deg selv.

Hvordan stoppe overdreven ansikts svette

Overdreven ansikts svette kan være flaut å si det mildt, og selv om det ikke er garantert kur for dette problemet, er det flere ting du kan gjøre for å minimere tilstanden og lindre dine nivåer av svette. Mange er enkelt å prøve og kan dramatisk forbedre svetting.

Hvordan stoppe overdreven ansikts svette

slutte å bruke ansikts produkter som blokkerer porene. Svettekjertler har en tendens til å svette når de er dekket opp. Det er en naturlig reaksjon for å forsøke å åpne porene. Derfor, hvis du har brukt ansikts kremer, oljer eller vaselin, kan det være lurt å avbryte bruken av disse produktene. Når ansiktet ditt er helt tørt i noen dager, kan overdreven ansikts svette lindres.

Påfør maisstivelse. Maisstivelse pulveret kan anvendes på en hvilken som helst ansikt som er utsatt for overskytende svetting. Den maisstivelse vil suge opp svette, slik at ansiktet ditt mindre skinnende og gjør at du føler deg mer komfortabel.

Carry et lommetørkle. Mopping en panne eller dabbing ansiktet som svetter, er en meget kjent og akseptabel praksis. Også, hvis du gjør det diskret, kan du hjelpe deg selv til å føle seg mer komfortabel om tilstanden. Dette kan faktisk føre til mindre svetting siden kroppen din svette mer i ubehagelige situasjoner.

Hint

 • Hvis du ikke har alltid hatt dette problemet, men bare nylig utviklet problemet, kan det være en indikasjon på et større hormonell problem. Konsultere legen din for å være sikker på at du ikke har en annen medisinsk problem kompliserer ting.

Grunner for neseblødning

Grunner for neseblødning


Den medisinske termen for neseblødning er neseblødning. En neseblødning innebærer vanligvis bare ett nesebor og blødningen kan være mindre eller overdreven. Det er små blodkar i nesen som kan sprekke og blø lett. Nesen oftest blør fra forsiden av septum, som er vevet mellom sidene av nesen. Vanligvis kan du stoppe blødningen selv ved å klemme neseborene sammen og holde hodet over hjertet.

Temperatur og luftfuktighet

Neseblod er mer vanlig om vinteren, fordi luften er veldig kaldt og tørt. Varmere temperaturer med svært lav luftfuktighet er også bidrar til neseblod, og antagelig du holde huset varmt om vinteren. Dette betyr at i løpet av vinteren kan du bli puste kald, tørr luft ute og varm, tørr luft inne. Som et resultat kan du oppleve flere neseblod i løpet av denne sesongen.

Medisiner

Visse medisiner, for eksempel blodfortynnende eller aspirin, kan føre til neseblod. Hensikten med blodfortynnere er å redusere faren for blodpropp og som et resultat kan de forårsake overdreven blødning. Aspirin også griper inn med blodpropp. Ved hjelp av slimhinneavsvellende nesespray for ofte kan irritere slimhinnen i nesegangene og føre til en neseblødning.

Allergier

Allergi kan føre til neseblod på grunn av irritasjon og kløe i nesegangene, samt stadig nysing og blåser nesen. All denne aktiviteten kan tørke ut slimhinnen i nesen, noe som kan føre til at det å blø.

Skade

Nesen kan blø på grunn av skade, som å bli truffet i nesen eller plukke den. Hvis du tror at nesen er brukket må du søke medisinsk behandling. I å plukke nesen kan du tilfeldigvis ødelegge membraner inni neseborene ved å skrape fingerneglen over dem, forårsaker blødning.

Øvre luftveisinfeksjon

En øvre luftveisinfeksjon vil irritere dine bihuler samt nesegangene. Kombinasjonen av en rennende nese, nysing og blåser nesen kan føre til neseslimhinnen bli sår. Hvis dette skjer skal skje i løpet av vinteren, er du også puste veldig tørr luft, noe som gjør deg mer utsatt for en neseblødning.

Forebygging / løsning

Smøring nesen med vaselin eller bruke saltvann nesespray kan bidra til å forhindre neseblod, som å holde nesegangene fuktig minsker sjansen for en neseblødning. Du kan også prøve å holde ditt hjem på et kjøligere temperatur og bruke en vaporizer eller luftfukter hvis du er utsatt for neseblod.

Advarsel

Du bør søke medisinsk nødhjelp hvis nesen fortsetter å blø i mer enn 20 minutter, eller hvis det er et resultat av en hodeskade. Med fortsatt blødning, kan det hende du må ha blodårene i nesen cauterized. En hodeskade kan indikere et brudd til skallen din.

Hva er årsakene til en blodig nese?

Nesen er spesielt utsatt for blødning. Først av alt, det er fullt av blodårer gjør den sårbar for blødning ved påvirkning. Også, siden nesen rager ut fra ansiktet, er det mer utsatt for skader. En blodig nese eller neseblødning, kan skyldes en rekke forhold. Årsaker til en blodig nese kan være interne så vel som eksterne. Imidlertid er det store flertallet av neseblod forårsaket av tørre neseslimhinnen. Mengden av blødning kan variere fra begrenset til sterk. Uavhengig av årsak, kan en blodig nese vanligvis bli stoppet i løpet av noen minutter.

Interne årsaker

Fysiologisk sett resulterer en blodig nese når membraner i nese sprekk som et resultat av betydelig tørrhet. Betennelse i nese fôr, eller rhinitt, kan også føre til neseblod. Mengden av blødning at resultatene kan bli påvirket av medisiner som hindrer blodet fra clotting. Foreskrevet medisiner, som for eksempel Coumadin, og over-the-counter medisiner som aspirin eller ibuprofen, er blodfortynnende og derfor resultere i økt blødningstendens.

Eksterne årsaker

Absolutt en skade hvor direkte påvirkning eller trykk påføres til nesen kan resultere i betydelig blødning. Men eksterne faktorer, for eksempel vær og luftkvalitet, er oftere assosiert med neseblod. Forekomsten av en blodig nese er mer sannsynlig i vintermånedene. Endringene i temperatur og fuktighet i løpet av de kalde månedene gjør neseblod samt øvre luftveisinfeksjoner mer vanlig. I tillegg neseslimhinnen er sårbare for tørke i et varmt innemiljø som gir lite fuktighet.

Behandling

Lider av neseblod ofte feilaktig rådet til å sette hodet tilbake. Selv om dette vil forhindre blod fra drypper ned foran ansiktet, vil dette ikke stoppe blødningen. Dessuten vil den omdirigerte blod ende opp clogging bihulene eller svelg. Klemming nesen med tommelen og pekefingeren mot nesebenet i flere minutter vil utrydde flyten av blod.

Forebygging

Opprettholde fuktig nesehulene er en fin måte å forebygge neseblod forårsaket av tørrhet. Saltløsninger kan sprøytes i nesen flere ganger i løpet av dagen for å gi nesen med tilstrekkelig fuktighet. Belegging slimhinnen i nesen med vaselin holder fuktig og myk innsiden av nesen. Forsiktig blåser i nesen er en annen måte å hindre betennelser. Plukke nesen bør unngås da dette ikke bare er uhygienisk, men irriterer neseslimhinnen.

Strai

Fysisk anstrengelse kan føre til påfølgende neseblod. Når nesen har stoppet blødning, er det fortsatt følsomme. Som sådan bør løfte tunge gjenstander må unngås siden dette øker blodtrykket. Økninger i blodtrykket kan utløse flere neseblod. Også, straining under avføring bør unngås da dette resulterer i ekstra press også.

Tilbakevend Nosebleeds

Hvis en blodig nese vedvarer til tross for tiltak for å hindre det, se en lege. Mange ganger, årsaken til neseblod stammer fra en bestemt blodåre som har blitt svekket. En kirurgi av at blodårene, vil forsegle den opp på en måte og fremme blodpropp i det området. Hvis denne behandlingen ikke lykkes, er ytterligere tester for å avgjøre om en blodsykdom eller annen underliggende tilstand eksisterer.

Remedy for Pinworms

Pinworms er absolutt ikke noe moro for alle som får det. De er bitte små parasitter som lever i en persons kolon. De legger sine egg rundt anus, som forårsaker alvorlig kløe. Når den smittede riper, kan eggene spres, og alle som kommer i kontakt med dem kan bli smittet. Noen andre symptomer på pinworms er søvnløshet, rastløshet, tap av appetitt og vekttap. Før du forsøker å behandle pinworms, er det best å få testet av en lege. Dette gjøres ved å påføre tape til anus og leter etter egg under et mikroskop.

Hygiene

På grunn av hvor lett pinworm egg kan spres, er hygiene av største betydning. Holde anus ren vil redusere spredningen av egg og vil også bidra til å redusere kløe. Vask alltid hendene med såpe etter rengjøring av området.

Ved behandling av pinworms, ofte endre og vaske klær, spesielt undertøy og sengetøy. I tillegg bør den smittede personen bade eller dusje daglig og holde negler kort. Regelmessig desinfisere toaletter og mopp gulv.

Medikamentell behandling

Fordi pinworms spres så lett, bør alle i husholdningen behandles med en av de tilgjengelige medisin.

Albenza, også kjent som Albendazole, er en av de mer vanlige reseptbelagte-bare medikamenter for behandling av pinworms. Stoffet kommer i tablettform og kan svelges, tygges eller mashed opp og blandes med mat eller vann. Det bør tas med mat for å unngå mageproblemer. Kvinner som er gravide eller som prøver å bli gravide bør ikke bruke dette stoffet. Vermox er en annen resept bare stoffet for pinworms. Det er imidlertid ikke lenger tilgjengelig i USA.

En vanlig over-the-counter behandling er pyrantel pamoate (solgt som Reeses Pinworm behandlinger). Den kommer i flytende eller caplets og personen smittet trenger bare å ta én dose. Det anses effektive i enkle tilfeller av Barnemark angrep, ifølge Merck Manuals online.

Naturlig rettsmidler

Eldre studier tyder på at hvitløk kan effektivt drepe pinworms, men det riktige beløpet er ikke kjent på grunn av mangel på kliniske studier, ifølge Complementary Medicine hjemmeside ved Universitetet i California-San Diego. Kevin Pederson i en artikkel på hjemmesiden rettsmidler webområde foreslår å spise to små fedd hvitløk hver dag i to uker, og legger til hvitløk til måltider. En klype hvitløk blandet med litt vaselin kan brukes til anus for å drepe eggene og lindre kløe.

Husholdningenes Hodelus Cures

Hodelus kan være en truende problem. Lus er faktisk små parasittiske insekter som lever av små mengder blod i hodebunnen av mennesker. Behandling av hodelus kan være meget vanskelig, fordi noen ganger ikke alle av lus er drept i en behandling. Hvis du ikke ønsker å gå den dyre veien og bruke over-the-counter produkter, prøve å bruke noen av disse at-home rettsmidler for å bli kvitt husholdningenes hodelus.

Husholdningenes Cures

Med en hvilken som helst behandling, kan det ikke virke fullt ut første gang. Du må kanskje bruke noen av disse husholdning botemidler to til tre ganger for å drepe alle lus. I noen tilfeller kan det være nødvendig å hente de gjenværende lus ut av håret for hånd. Også prøve å gni vaselin i håret. Mens vaselin kveler lus, vil det være svært vanskelig å få vaselin ut av håret ditt, og det kan kreve mange sjamponeringer å få produktet ut. Du kan også være lurt å prøve å bruke oppvaskmiddel i håret for å få vaselin ut.

Du kan også ta vanlig sjampo og bland det med 3 ss. av olivenolje, 1 ts. av tea tree olje og 1 ts. av eucalyptus olje. Massasje denne blandingen gjennom håret og la den i en halv time. Et annet alternativ er å gni barberskum i hele håret for å danne en tykk pels. La den stå på en halv time. Kjemikaliene fra barberskum vil arbeide for å drepe lus og egg.

En annen løsning er å prøve å gni Listerine antiseptisk munnvann gjennom håret. Den inneholder kjemikalier som er effektive i å drepe lus. Hvit eddik kan også brukes til å løsne lice egg fra håret før du plukke dem ut. For å bruke denne behandlingen, suge håret i hvit eddik og deretter bruke en fuktig håndkle som også har blitt dyppet i denne blandingen til håret ditt. La virke i 30 minutter og deretter bruke en kam for å plukke ut lus fra håret.

Hemorrhoid behandlinger

Hemorroider oppstå når årer rundt anus blir hovne og stikker. Løfte tunge gjenstander, sitter i lange strekninger av gangen, forstoppelse og diaré kan forårsake dette problemet. Det finnes tre forskjellige typer hemorroider: eksterne, interne og prolapsed. Heldigvis finnes det medisiner som du kan bruke til å krympe hemorroider og komme tilbake til livet som vanlig.

Medisiner

Over-the-counter medisiner kommer i to former for hemorroider, salver og stikkpiller. Tucks eller Forberedelse H kommer i et rør med en lang applikator. Den beste metoden for å injisere salven er å slappe av og sett applikatoren inn i anus. Ikke klem for mye eller det vil falle ut. Bruk om natten for best resultat. Avstå fra å bruke lengre enn 7 dager. Hvis symptomer som svie, kløe og blødning fortsatt vedvarer, ring din lege. Vaselin og sinkoksid har vist resultater for reduksjon av kløe og brennende. Ta smertestillende midler som Tylenol, Valadol eller Datril å takle smerte. Unngå ibuprofen og aspirin, fordi de vil fremme blødning.

Natural Cures

Noen av kjemikaliene i konvensjonell hemorrhoid medisiner kan forårsake hudirritasjon. Hvis du er bekymret, er det beste alternativet for å prøve en naturlig kur. Bruk aloe vera gel til de utstående årer. De naturlige beroligende egenskaper av anlegget skal fungere med en gang. Et bredt utvalg av salver er populære for behandling av hemoroider som myrra, goldenseal rot, og bayberry. Ta en ren bomullsdott og suge i trollhassel. Plasser den på betent vene tre ganger om dagen. Endre kosthold er også gunstig. Spis måltider fulle av fiber som belgfrukter, brokkoli, hele korn, og epler. Unngå mat som kan irritere fordøyelseskanalen som rødt kjøtt, alkohol, koffein og fet mat. Ta 1 ss. av linfrø olje for å myke opp avføringen.

Behandlinger

I noen tilfeller trenger en mer påtrengende tilnærming for å bli tatt ved behandling av hemorroider. Infrarød fotokoagulasjon bruker infrarød varme for å behandle mindre alvorlige hemorroider. Ligeringen krever en gummistrikk til bundet på undersiden av den indre hemoroide til blodsirkulasjonen stopper og blodkaret og gummibåndet blir utvist i avfallet. Noen ganger kirurgi er anbefalt for de som har en svært alvorlig tilstand eller mister mye blod. Det finnes en rekke behandlinger for deg å velge å kurere din hemorrhoid. Prøv å hindre ytterligere hemorroider ved å lære hvordan å løfte tunge gjenstander, avstå fra å sitte på harde flater, og får rikelig med mosjon.

Kløe Ani: Tilstand og behandling

Kløe Ani er kontinuerlig kløe i huden rundt anus. Den perirectal området utsettes for irriterende stoffer fra avføringen. Når området blir betent, daglig bruk av toalettpapir og avføring hindrer utslett fra healing og problemet blir kronisk. I de fleste tilfeller er Pruritus Ani primære, da det ikke er et symptom på en hvilken som helst annen tilstand. Men det er flere tilfeller hvor Pruritus Ani er sekundær (et resultat av en annen tilstand).

Renslighet

Mens rest avføring er en faktor i noen tilfeller over-rensing av området for å kompensere for det ofte forverrer situasjonen. Den innledende kløe som følge av tilsmusset område fører til skrubbing og skrape, noe som resulterer i mer irritasjon og en vaske vekk beskyttende oljer. Når området er irritert, blir minst brukt daglig (i de fleste tilfeller), den enkle handling å holde området rent kan gjøre Kløe Ani blusse opp, og vanskelig å kurere.

Årsaker Primær Kløe Ani

Høy fuktighet eller rest krakk i anal området kan være den første årsak til kløe ani. Anal kløe kan også være et symptom på vanlige vilkår hemorroider og anal sprekker.

Årsaker Sekundær Kløe Ani

Kløe Ani kan oppstå som et resultat av bakteriell infeksjon, dematologic lidelser (som atopisk dermatitt, psoriasis og hud koder), soppinfeksjoner, lokale sykdommer (Bowens sykdom, cryptitis, drenering fistler, Extramammary Paget sykdom), parasittinfeksjoner (pinworms og skabb ), systemiske sykdommer (diabetes og leversykdommer), og antibiotika. Disse forholdene vil føre til kløe, og skrape kløe, selv med toalettpapir, gjør problemet verre.

Matvarer for å unngå

Visse matvarer kan irritere anus eller forårsake flere avføring og slim som kan forstyrre området. Slike matvarer bør vurderes som mulige irritanter og inkluderer kaffe, te, øl, vin, kullsyreholdige drikker, melkeprodukter, tomater, tomat relaterte produkter, ost, sjokolade og nøtter.

Behandling

Det første skritt i behandling Kløe Ani er å holde området tørt. Også unngå kontinuerlig traumer ved å unngå trangen til å over-scrub, over-ren, eller bruke såpe av noe slag i området. Ikke skrap området og skyll med varmt vann, klapp området tørt, og bruke vått toalettpapir, baby kluter, eller en våt vaskeklut for å rengjøre området. Visse medisiner har vist seg å helbrede området og lindre symptomer. Påfør Lotrimin krem ​​blandet med hydrokortison 1% krem ​​daglig. Andre behandlinger inkluderer mild alpha hydroxy syre og vanlig vaselin brukes daglig.