Digidexo.com

Raskt og enkelt tips for å miste vekt i to uker

Raskt og enkelt tips for å miste vekt i to uker


Å miste vekt i to uker kan gjøres enkelt og trygt. Ved å følge noen enkle retningslinjer, kan en diett bli en permanent livsstil. Disse enkle trinnene vil minimere stress på kropp og sinn, og bør la deg se og føle bedre på bare to uker. Du bør alltid konsultere med din lege før du starter en ny diett eller treningsprogram.

Drikk vann hele tiden.

De helsemessige fordeler av vann er godt dokumentert, og for det formål å miste vekt i to uker, er det av største betydning. Vann hjelpemidler i fettforbrenningen på flere måter, blant annet økt metabolisme, kvitte kroppen for giftstoffer, og holde deg hydrert nok til å utøve. Prøver alltid å bære en flaske vann med deg, og drikke åtte til ti kopper per dag.

Brenne mer kalorier enn du forbruker

Ved å brenne mer kalorier enn du forbruker, oppretter du det som kalles en "kalori underskudd." Forskjellen mellom kaloriinntak og hvor mange kalorier du forbrenner hver dag vil ha en direkte effekt på hvor mye vekt du taper. Et kaloriunderskudd tvinger kroppen til å brenne lagret fett og energi til å erstatte underskuddet, som fører til vekttap.

Gjør Cardio Exercise

Cardio trening er den raskeste og mest effektive måten å brenne kalorier. Dette refererer til aktivitet som øker og opprettholder en høyere-enn-normal puls. Det er mange måter å innlemme cardio trening i din daglige rutine; ta trappene, riding sykkelen til jobb, gå til butikken, og spille med dine barn eller kjæledyr, er alle måter å presse inn en cardio trening. Prøv å få pulsen opp i 45 til 60 minutter per dag.

Se hva du spiser

Ditt kosthold er hemmeligheten til hvor mye vekt du taper. Først kuttet ut all fast food fra kostholdet ditt. Rask mat er høy i fett, kalorier og natrium; alle ting som kan ødelegge en vekt-tap plan. Prøv å spise mindre, oftere. Dette vil hjelpe deg å holde deler under kontroll, noe som fører til økt metabolisme. Å spise frukt og grønnsaker, som er lastet med god-for-deg fiber, er en flott måte å hjelpe deg å føle deg mett og unngå usunne alternativer. Ved å spise lite fett / lav kalori mat, vil du være godt på vei til å skape et kaloriunderskudd, og i sin tur, å miste vekt.