Digidexo.com

Hva er noen matvarer for å hjelpe appetitt tap?

Hva er noen matvarer for å hjelpe appetitt tap?


Det er ingen hemmelighet at flertallet av amerikanere er overvektige, og én av tre voksne selv anses obese. De fleste tror at for å gå ned i vekt, bør de begynne et treningsprogram og endre kostholdet. Overraskende, kan du også hjelpe vekttap ved å spise visse matvarer. Akkurat som enkelte matvarer kan utløse appetitten, kan andre matvarer hjelpe undertrykke appetitten.

Soy Milk

Soyamelk er en mat som vil arbeide for å kontrollere appetitten og stoppe usunn cravings i deres spor. Den inneholder store mengder fiber og protein, som begge tilfredsstiller krav og holde appetitt under kontroll. I en studie av American Journal of Clinical Nutrition, testere fant at forsøkspersonene som fikk en høy-protein diett spiste i gjennomsnitt 441 kalorier mindre enn de som spiste en lav-protein diett. Fiber fungerer fordi det frigjør en viss kjemisk innenfor tarmen som sender et budskap om fylde til hjernen.

Tofu

Tofu fungerer mye på samme måte som soyamelk gjør fordi den også inneholder store mengder protein og fiber. Mange er skeptisk til tofu på grunn av sin svamp-lignende konsistens eller rett og slett fordi de ikke vet hva de skal gjøre med det. Det finnes mange oppskrifter som inneholder tofu, enten som hovedrett eller skjult i en blanding av andre ingredienser, slik at du kan velge hvilken type rett som appellerer mest til deg. En måte å forberede tofu er å kutte den opp i biter og legge den til en stir-fry vegetabilske tallerken med soyasaus og hvitløk. Tofu absorberer smaken av de andre ingrediensene, og du kan ikke engang merke til det.

Tyrkia

Tyrkia er trolig mest kjent for å inneholde tryptofan, en aminosyre som utløser søvnighet, noe som er en grunn til at du føler deg sliten etter Thanksgiving måltid. Tyrkia gjør mer enn det imidlertid, fordi tryptofan omdannes til serotonin etter at den kommer inn i kroppen. Serotonin produserer følelsen av metthet, så etter å ha spist dette sunt kjøtt, vil du ikke føler behov for å konsumere noe annet. Det beste valget for kalkun er ferskt kjøtt som ble tilberedt eller stekt i motsetning til pre-pakket kjøtt. Ferskt kjøtt er sunnere og mer sannsynlig å produsere den ønskede appetitt-undertrykke effekt.