Digidexo.com

Naturlige måter å etterfylle smertereseptorer tapt fra opiatavhengighet

Naturlige måter å etterfylle smertereseptorer tapt fra opiatavhengighet


Hvis du ikke lenger å ta opiater smertestillende etter å ha tatt dem addictively, er det normalt å føle seg deprimert, engstelig og mer følsomme for smerte. Disse er ikke bare vanlige symptomer på opiatabstinens, men også et naturlig biprodukt av de reduserte nivåer av nevrotransmittere, inkludert endorfiner i hjernen, forårsaket ved å ta opiater gjentatte ganger. Heldigvis kan naturlige stoffer og sunne aktiviteter øke nivået av endorfiner og heve humøret.

Endorfiner og opiatavhengighet

Endorfiner er nevrotransmittere i hjernen som binder seg til neuroreceptors å lindre smerte og løfte legeme mood.Your produserer minst 20 forskjellige endorfiner, med beta-endorfin - dannet hovedsakelig av en amino-syre som kalles tyrosin - vises å ha den sterkeste virkning. Innføringen av opiater i nervesystemet fører til en flom av endorfiner - og andre signalstoffer som dopamin og serotonin - i gleden sentrum av hjernen. Når dette skjer gjentatte ganger over tid - som med vanlig opiatbruk - hjernen mister noe av sin evne til å frigjøre og fylle sin tilførsel av nevrotransmittere på egen hånd. Når tilførselen av narkotika er brått avskåret, utarmet nevrotransmitter nivåer føre til at du opplever ubehag, angst og depresjon.

Naturlige Endorphin Boosters

Øke endorfiner naturlig ved å delta i kardiovaskulær trening, som gåing, sykling eller svømming; det er endorfiner, tross alt, som forårsaker økningen av ro og velvære kjent som runner høye.
Etter treningen kan du prøve en liten mengde sjokolade for å løfte humøret - det inneholder fenylalanin, som stopper nedbrytningen av endorfiner og lar kroppen nytte av smertestillende nevrotransmittere - samt Anandamid, et kjemikalie som har blitt funnet å etterligne noen av marihuana største virkninger på hjernen. På grunn av sin sukkerinnhold, men kan sjokolade forlate deg i en energi lavkonjunktur, så pass opp av overindulging.
Å spise krydret mat er en annen måte å heve trivsel; de capsaicinoids i chilipepper forårsake en stemning boost fra endorfiner frigjør kroppen din som en reaksjon på den brennende effekt på vev i munnen. Bister chili har det laveste nivået av spiciness, med Cayenne Peppers i midten, og habanero paprika på toppen.
Spise animalske proteiner, for eksempel kalkun, biff og kylling. De inneholder ikke bare fenylalanin, men også tryptofan, en naturlig beroligende, og tyrosin, en byggekloss av beta-endorfiner.
Hjelpe kroppen din produserer flere endorfiner ved å ta vitamin C, som fremmer endorfin produksjon, og ved å spise sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt.
Den enkle handling ler utløser frigjøring av endorfiner, også. Nå er tiden inne for å leie disse komedier du har vært meningen å se.

Forholdsregler

Aldri innlate seg på noen diett av ekstra vitaminer uten å diskutere det med legen din først; disse kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Du bør også diskutere ditt treningsprogram med legen din dersom du har vært stillesittende for en stund. Hvis du er plaget av depresjon som ikke løfter, konsultere legen din; han kan foreskrive antidepressiva eller terapi. Hvis du har selvmordstanker, konsultere legen din eller en mental helse profesjonell umiddelbart.