Digidexo.com

Tegn og symptomer på astma hos barn under 3 år

Noen negativ helsetilstand i et barn, spesielt i et barn under tre år, er alle foreldres mareritt. Av de mulige helseplager, astma er blant de mest skremmende, så det begrenser barnets evne til å puste. Ifølge Web MD, er astma nummer én årsak til kronisk sykdom hos barn. Det er flere tegn og symptomer for å være klar over som kan varsle deg om tilstedeværelse av en astma tilstand pjokk.

Hoste

Hvis pjokk opplever hyppige anfall av hoste, spesielt når han spiller, ler, eller om natten, kan det være lurt å ha ham sjekket ut. I små barn, er en vedvarende hoste ofte en --og bare - tegn på astma.

Anstrengt eller pustevansker

Vær oppmerksom på eventuelle problemer med å puste, igjen særlig når hun spiller eller utøve selv en liten mengde energi. Pjokk kan være sliter med astma hvis han klager over brystet hennes sårer. Pjokk kan også oppleve kortpustethet eller en manglende evne til å puste helt.

Generell følelse av unwellness

Et annet viktig tegn på astma er en generell uvel følelse. Pjokk kan virke mer sliten eller svak enn vanlig, med dype, mørke ringer under øynene. Hun kan klage over tilbakevendende hodepine, og vise et tap av matlyst. Fordi disse symptomene gjelder for en rekke andre forhold, vurdere dem sammen med de nevnte skiltene og be om en astma test.

Kommunikasjons Forstyrrelser

Hvis pjokk er i midten av å snakke eller prøver å kommunisere og stopper plutselig å fokusere på å puste, kan astma være den skyldige. Dette er også tilfellet hvis hun virker svært opprørt, og neseborene er fakling med hvert åndedrag. Faktisk, ofte, når en astma angrep er nært forestående, evnen til å kommunisere er sterkt begrenset som barnet strever med å puste.

Tungpustethet

Dette er en av de mest vanlige symptomene på astma. Tungpustethet oppstår når du hører en pipelyd som pjokk puster inn og ut. Selv om dette er ofte forbundet med en øvre luftveisinfeksjon, kan det også være en avslørende tegn på utvikling av astma, særlig hvis det skjer når barnet er ellers ikke syk.