Digidexo.com

Fysiske symptomer på hypertensjon og angst

Ifølge American Heart Association 1 i tre amerikanere har hypertensjon. Et stort antall amerikanere med hypertensjon er uvitende de har det.

Angst er en normal menneskelig følelse at hver person vil oppleve i livet sitt. Angstlidelser er blant de vanligste psykiske lidelser i Amerika. Ifølge Mental Helse Amerika mer enn 40 millioner amerikanere er rammet av disse sykdommene hvert år.

Hypertensjon

Hypertensjon er ukontrollert blodtrykk og til kalt høyt blodtrykk. Hypertensjon er en risikofaktor for hjertesykdom og slag. Hvis venstre ubehandlet hypertensjon kan føre til permanent nyreskade. I USA, er hypertensjon den nest største årsaken til kronisk nyresykdom bak diabetes. Det er diagnostisert ved gjentatte blodtrykket opplesninger på eller over 140/90 mm Hg (millimeter kvikksølv). En ideell blodtrykket 120/80 mm Hg.

Forebygging / løsning

Tidlig oppdagelse og behandling er nøkkelen til å hindre langsiktige skader og konsekvenser forårsaket av hypertensjon. Du bør regelmessig overvåke blodtrykket og ser du lege er det fortsatt hevet. Hvis fanget tidlig kan du unngå å skade blodårene dine og organer. Blodtrykket ditt kan kontrolleres med medisiner og endringer i livsstil.

Symptomer på hypertensjon

Hypertensjon kalles en stille morder fordi det ikke er noen symptomer. Den eneste måten å diagnostisere sykdommen er med forhøyet blodtrykk opplesninger. Det er noen rapporter om folk føler svimmel på grunn av deres høyt blodtrykk, men disse symptomene er vanligvis symptomer på noen annen tilstand.

Angst

Symptomer på angst kan forveksles med hypertensjon. Når du er engstelig kan du oppleve svimmelhet, nervøsitet, svetting, hyperventilering, brystsmerter, hjertebank (følelse av uregelmessig hjerterytme), rastløshet, munntørrhet, muskelspenninger, kvalme, følelse av panikk eller kalde og svette hender. Angst er en følelse utløses av stress eller ubehagelige situasjoner. Når engstelig du kan ha høyt blodtrykk, men det betyr ikke at du har høyt blodtrykk. Se legen din for å finne årsaken til dine symptomer.

Misforståelse

Høyt kolesterol betyr ikke høyt blodtrykk. Du kan ha en med ut den andre. Angst symptomer betyr ikke at du har en angstlidelse. Kun legen din kan fortelle deg om hva du føler er hypertensjon eller angst. For begge forholdene legen din kan trene med deg en behandlingsplan for å håndtere symptomene og hindre fremtidige konsekvenser.