Digidexo.com

Hvordan finne den beste whey produkter

Hvordan finne den beste whey produkter


Myse er hovedingrediensen i mange protein produkter, spesielt protein pulver som er blandet inn i smoothies. Kroppsbyggere har en tendens til å favorisere whey fordi det er så lett fordøyelig og inneholder aminosyrer som bidrar til å bygge muskelmasse. Hvis du går inn i en helsekost eller kosttilskudd Store vil du bli møtt med en ruvende vegg av myseprodukter, og det kan være vanskelig å avgjøre hvilken som vil fungere best for deg. Det er noen viktige ting å se etter som vil hjelpe deg å velge den ideelle whey produkt.

Hvordan finne den beste whey produkter

•  Se på prisen. Du ønsker å være i stand til å få den beste kost for dollar, men du også ofte får hva du betaler for. Veie de andre fordelene eller ulempene med whey pulver du vurderer og sammenligne priser. Hvis du bruker en whey produkt regelmessig det kan bli ganske dyrt, så dette er en svært viktig del av beslutningsprosessen.

•  Les etiketten for å finne ut hvor enkelt produktet vil være å bruke. Hvis du ønsker å bruke pulveret på et sted der du ikke har tilgang til en blender, se etter produkter som kan blandes med en skje eller ristes i en flaske.

Spør dine venner eller ekspeditøren i butikken hvilke produkter smaker best. Det er ingen vits i å investere i en whey produkt hvis det smaker så forferdelig at du ikke klarer å få det ned i halsen din. Se om produktene er tilgjengelige i en mindre eller utvalgsstørrelse, slik at du kan teste det ut før du forplikter deg til en stor beholder av produktet.

Se på detaljene på emballasjen når det gjelder virkningene av proteinet i produktet. Du vil ønske å vite utbyttet av produktet, som er prosentandelen av hver porsjon bestående faktiske protein. Den andre sentrale aktive ingrediens du bør se etter er en overflod av aminosyrer. Aminosyrer er nesten like viktig i ditt whey produkt som proteinmengde. Aminosyrer vil hjelpe med din muskelutvikling og vil også bidra til å øke insulinproduksjonen. Hvis det er en detaljert liste over aminosyrer på emballasjen, sannsynligvis har produktet en god aminosyreprofil.

Bestem hvor mye av produktet er filler. Enhver substans i det produkt som ikke er protein eller aminosyre bør vurderes fyllstoff. Mens noen filler er nødvendig for å holde produktet intakt, bør du se etter produkter med en lav prosentandel av filler. Eventuelle ytterligere fett og karbohydrater, samt smaks kan betraktes som fyllstoff. Heldigvis, hvis du allerede har funnet ut at produktet har en god avkastning av både protein og aminosyrer, som betyr at andelen klok, du allerede vet at det er lite rom igjen til filler.

Hint

  • Forskning forskjellene mellom whey isolat, konsentrere seg og hydrolizate. Isolater har størst proteininnhold og et meget lavt fettinnhold, noe som gjør dem foretrukket av mange kroppsbyggere. Konsentrater er mindre raffinert og inneholder en høyere konsentrasjon av laktose og fett, noe som gjør dem generelt mindre ønskelige. Hydrolizates er pre-fordøyd og er ofte foretrukket av de berørte om allergier.