Digidexo.com

Hvordan Raise kroppens pH Naturligvis

Hvordan Raise kroppens pH Naturligvis


Kroppens normale pH (potensielle hydrogen) svinger mellom 7,35 og 7,45. Hvis kroppens pH varierer over eller under disse tallene for en relativt kort tidsperiode, kan vilkårene for acidose eller alkalose bli klart. Tilstanden til å ha en lavere-enn-sunn pH, acidose, er sett oftere enn tilfeller av alkalose eller høyere-enn-normal pH. Forholdet mellom karbondioksyd til bikarbonat bestemmer pH-nivåer, og de stoffer som er regulert av lunger og nyrer, henholdsvis. Når lave pH-verdier blir oppdaget, kan visse skritt tas for å heve dem til et akseptabelt område.

Hvordan Raise kroppens pH Naturligvis

•  Pust dypt og langsomt. Metting av kroppen med oksygen fører til økt binding av hydrogenatomer. Som hydrogenatomer bindingen for å utføre prosesser som cellulær respirasjon, kan de ikke lenger føre til en lavere pH-verdier. Noen mennesker som lider av kroniske lave pH-nivåer gjør endringer i livsstil som bidrar til tilstanden i form av økt aerob respirasjon. Får tilstrekkelig mosjon eller deltar i en meditasjon program er noen vanlige aktiviteter som øker aerob respirasjon.

Konsumere en overflod av alkalisk-produserende råvarer. Grønne grønnsaker er noen av de mest kjente av de alkaliske-produserende matvarer. Forbruker grønne greener minst tre ganger per uke er ofte tilstrekkelig til å opprettholde en sunn pH. Andre grønnsaker og frukt, som epler og asparges, er gode kilder også. Hvis pH-nivået fortsatt en tendens til å falle under et akseptabelt nivå, øke mengden av disse matvarene du får i deg.

Konsumere andre matvarer som er alkalisk-produserende. Olivenolje, linfrø og rå honning er gode kandidater, som er hvitløk og hasselnøtter. Disse matvarer kan brukes til toppen en grønn salat for å bekjempe acidose.

Reduser stressnivået i hverdagen. Kroppens reaksjon på langvarig fysisk og følelsesmessig stress har vist seg å lavere pH-verdier. I disse tilfellene, etablere et supplement diett for å erstatte vitamin og mineraler, som har en tendens til å bli redusert i løpet av acidose, kan være nyttig også.

Test kroppens pH-nivåer regelmessig hvis du prøver å administrere acidose hjemme. Litmus pH teststrimler er tilgjengelig på de fleste stoff butikker. Litmus tester kan bli utført med enten en spytt eller urinprøve. Kvaliteten på begge testene er lik, men det kan være en god idé å holde seg med en type for å sikre nøyaktigheten. Administrere lakmustest en time før du spiser et stort måltid, så igjen i minst to timer senere.

Hint

  • Hvis pH-verdier forbli konstant lav til tross for endringer i kostholdet, bør du oppsøke helsepersonell.