Digidexo.com

Vinter dietter for barn

Vinter dietter for barn


Ditt barns ernæring er viktig, fordi det hjelper ham med hans vekst og ytelse på en daglig basis. Det er spesielt viktig å fokusere på hva barnet spiser i løpet av de kalde, vintermånedene. En næringsrik diett kan styrke sitt immunforsvar, noe som gir ham beskyttelse under kalde og influensasesongen.

Vitamin C

Vitamin C er på toppen av listen når det gjelder vinter dietter for barn. Ifølge Ask Dr. Sears hjemmeside, hjelper denne toppen immun booster produksjonen av hvite "smitte-kampene" blodceller og bidrar til å hindre virus oppføring av belegg celleoverflater. Matvarer med vitamin C som du kan tjene barnet ditt inkluderer appelsiner, jordbær, grapefrukt, paprika, brokkoli, grønnsaker, rosenkål og blomkål.

Vitamin E og sink

Legg mat rik på vitamin E til ditt barns vinter kosthold. Korn, frø og vegetabilsk olje forsyning vitamin E, som bidrar til å produsere celler som ødelegger bakterier, bakterier og kreftceller. Serve barnet ditt mat som forsterkede frokostblandinger, en peanut butter sandwich, avokado, tomater og nøtter for å gi ham med vitamin E. gi barnet ditt med sink ved å servere matvarer som østers, mørk kalkun kjøtt, biff, bønner og krabbe. Sink er et anti-infeksjon næringsstoff som stimulerer produksjonen av kreft kampene celler og smitte-kampene hvite blodlegemer. Spør Dr. Sears sier at sink-forsterkede frokostblandinger er den beste kilden til sink for å mate små barn.

Omega-3 fettsyrer og probiotika

Linfrøolje, tunfisk, laks og makrell inneholder omega-3 fettsyrer. Disse syrer stimulere aktiviteten av bakterier spisende hvite blodceller i kroppen. Spør Dr. Sears rapporterer at det å ta 1 ts. av linfrøolje daglig hindrer barn fra å få alvorlige luftveisinfeksjoner og holder dem fra mangler skolen på grunn av sykdom. Probiotika er gode, immunstyrkende bakterier som lever i tarmen. De forhindrer salmonella og E. coli, og derfor fremme immunsystemet helse. Mange forskjellige typer yoghurt inneholder probiotika.

Karbohydrater, fett og protein

Bortsett fra supplerende næringsstoffer, bør barnets vinter diett også inneholde en rekke sunne karbohydrater, fett og protein. Serve fylling, komplekse karbohydrater som havregryn, grovt brød og brun ris i stedet for enkle karbohydrater. Limit mettet fett og transfett finnes i fettholdig kjøtt, stekt mat og kaker og cookies, og satse på umettede fettkilder som for eksempel rå nøtter og raps og olivenolje. Unngå fet protein som svinekjøtt og oksekjøtt, og tjene barnet kylling, kalkun og fisk i stedet. Serve barnet ditt et lite måltid hver 3 timer, slik at han føler aldri sulten og har konstant energi tilgjengelig for ham.