Digidexo.com

OTC narkotika for Joint Pain

Selv om det er mange merker av OTC (over-the-counter) medisiner for smerter på apotek hyller, det er virkelig ikke så mange ulike legemidler tilgjengelig. I USA, de som oftest brukes for leddsmerter er ibuprofen, naproxen, aspirin og paracetamol. De er alle solgt i ulike merker og styrker for smertelindring.

Ibuprophen

Motrin og Advil er to populære merkene av ibuprofen, men det selges også generelt i henhold store merkevarer. Det er ofte brukt for smerter i leddene siden det lindrer betennelse. Doser på ibuprofen mer enn 400 mg er tilgjengelig på resept. Ibuprofen kan forårsake mageproblemer i noen, alt fra mindre kvalme og halsbrann til blødning sår. Pasienter som tar ibuprofen regelmessig bør informere legen sin for bruken.

Naproxen

Naproxen er mest solgt merket Aleve inn under. Det er et ikke-steroid antiinflammatorisk (NSAID), som ibuprofen. Mens de to er i samme klasse av narkotika, de er litt annerledes. Naproxen varer litt lenger enn ibuprophen slik at du kan ta en pille to ganger daglig i stedet for hver fire til seks timer for leddsmerter. Naproxen er også tilgjengelig i reseptbelagte styrker og selges under navnene Anaprox og Naprosyn. Det kan føre til lignende gastrointestinale problemer til at ibuprofen. I tillegg kan Naproxn forstyrre blodtrykket medisiner.

Aspirin

Aspirin, også kjent som acetylsalicylsyre, er også en NSAID. Det reduserer smerte, feber og betennelse. Aspirin er solgt i 81 mg (kjent som "baby aspirin"), 325 mg og 500 mg doser. Det kan redusere risikoen for slag og muligens forhindre hjerteinfarkt så en baby aspirin er noen ganger anbefalt for de i faresonen. Aspirin kan også føre til medisinske problemer, inkludert økt blødning, sår og kvalme.

Paracetamol

Paracetamol, som er mest kjent under merkenavnet Tylenol, er en over-the-counter smertestillende. Det hjelper å eliminere smerte. Paracetamol er også et febernedsettende som det kan redusere feber. Det betyr imidlertid ikke ha noen effekt på betennelser. Paracetamol er tilgjengelig i varierende formler og sterke sider, inkludert ekstra styrke og utvidet hjelpe formler. Det eneste store problemet med paracetamol bruk er mulig leversvikt i de som tar mer enn anbefalt dose eller ta medisiner i lengre perioder av gangen.

Betraktninger

Paracetamol reduserer ikke hevelse eller rødhet i leddet. Hvis inflammasjon er tilstede, vil acetaminofen være et godt valg, med mindre det anvendes i forbindelse med et anti-inflammatorisk. Ibuprofen, naproxen og acetylsalisylsyre kan alle redusere betennelse og hevelse. Vurdere fordelene og risikoen ved OTC-legemidler for leddsmerter og diskutere dem med helsepersonell.