Digidexo.com

Hvordan kan jeg hoppe på en Mini Trampoline for vekttap?

Hvordan kan jeg hoppe på en Mini Trampoline for vekttap?


Trikset for å miste vekt, er å forbrenne flere kalorier enn du får i deg. Legge aerobic trening til din livsstil tre til fire dager i uken i minst 20 til 30 minutter om gangen er en utmerket måte å forbrenne kalorier og bli sunnere. Hoppe på en mini-trampoline, eller rebounding, er en effektiv måte å få aerobic trening. Den mini-trampoline er mildere på knærne enn jogging, men gir en effektiv trening og krever liten plass i ditt hjem.

Hvordan kan jeg hoppe på en Mini Trampoline for vekttap?

•  Snakk med legen din før du starter et treningsprogram, for å sørge for at du ikke har noen helsemessige forhold som ville hindre deg fra å trene på mini-trampoline. Be ham om å anbefale en diett program, samt hvor mange kalorier du bør spise hver dag for å gå ned i vekt trygt.

Strekk kroppen din for å varme opp musklene før du begynner øvelsen på mini-trampoline. Dette vil forhindre at stammer eller stølhet. Effektive oppvarmingsøvelser er beinløft, side strekninger, rørende tærne og sirkler arm.

Step inn i sentrum av den mini-trampoline for å begynne treningen. Sett på noe inspirerende musikk for å hjelpe fordrive tiden.

Start ved ganske enkelt å marsjere på plass slik at du kan opprettholde balansen og bli vant til den fjærende bevegelse av mini-trampoline. Har et mål om tre til fem minutter for de første dagene, og deretter øke målet ditt hver uke eller når du føler du er klar.

Bøy albuene og pumpe armene, når du er vant til mini-trampoline. Jobbe opp til 20 eller 30 minutter tre eller fire ganger i uken på mini-trampoline. En effektiv måte å tempoet selv er å trene annenhver dag.

Følg en sunn kalorifattig eller lav-fett diett sammen med ditt treningsprogram for å begynne å miste vekt. Sørg for at du holde deg hydrert ved å drikke rikelig med vann hele dagen.