Digidexo.com

Liste over Kombinasjon medisiner for migrene

En migrene hodepine er en smertefull tilstand som kan være ganske alvorlig. Tendensen til å utvikle migrene er arvelig og ser ut til å innebære serotonin, et kjemikalie i hjernen, ifølge Medicine Net, Inc. Smerter fra en migrene hodepine kan vare fra noen timer opp til et par dager.

Migrene kan forstyrre din dag-til-dag liv, og når du har blitt diagnostisert med dem, kan legen starte deg på en bestemt medikament regime. En vanlig metode for behandling av migrene er med kombinasjonen medisinering.

Excedrin migrene

Dette var den første reseptfrie medisinen godkjent av FDA for å behandle symptomene på en migrene, ifølge Novartis Consumer Health, Inc. Du kan bestemme seg for å begynne å lindre symptomene på migrene på egen hånd, med over-the-counter medisiner. Excedrin migrene inneholder en kombinasjon av ingredienser, inkludert paracetamol, aspirin og koffein. I kliniske studier, etter å ha tatt Excedrin migrene, selv pasienter med tøffe migrene opplevd en merkbar reduksjon i smerte i løpet av 30 minutter.

Midrin

Som over-the-counter medisiner, reseptbelagte legemidler kommer ofte i kombinasjoner. Denne kombinasjonen medisiner brukes til å avlaste spenninger og migrene. Acetaminofen bidrar til å redusere smerte fra hodepine. Isometheptene bidrar til å begrense de utvidet blodkar i hodet. Dichloralphenazone bidrar til å slappe av kroppen, ifølge Healthcentral.com.

Cafergot Oral

Denne kombinasjonen av ergotamin og koffein i denne medisinen brukes for å behandle eller forebygge migrene. Ergotamin reduserer bankende effekter ved å begrense blodårene i hodet, mens koffein øker opptaket av ergotamin.

Fioricet Oral

Denne kombinasjonen medisiner brukes til å behandle migrene forårsaket av spenningshodepine. Paracetamol reduserer hodepine smerter, mens butalbital - et beroligende middel, bidrar til å redusere angst og forårsake søvnighet og avslapping. Koffein bidrar til å øke effekten av paracetamol og butalbital.

Fiorinal Oral

Fiorinal fungerer på samme måte Fioricet; imidlertid er acetaminofen erstattet med aspirin. Denne kombinasjonen av aspirin, koffein og butalbital brukes til behandling av migrene ved å redusere smerte, redusere angst som forårsaker spenninger og økende døsighet mens koffein hjelpemidler i absorpsjon.