Digidexo.com

Konsentrasjon øvelser for barn med ADHD

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er et resultat av en kjemisk ubalanse i kroppen, akkurat som diabetes. Som diabetes, er at ubalansen best behandles med medisiner. Også som diabetes, kan livsstil beslutninger i stor grad påvirke både effektiviteten og nødvendigheten av medisinen selv. For barn med ADHD, kan mange aktiviteter bidra til å bygge konsentrasjon både som en ferdighet, og ved direkte adressering roten kjemisk problem.

Gratis Outdoor Play

Ifølge Richard Louv i "Last Child in the Woods," nyere forskning tyder på at 30 minutter med gratis utendørs lek kan like effektivt endre atferden til et barn med ADHD som en mild til moderat dose av medisiner. Per 2008 hadde ingen forskning bestemt hvorfor det er slik, eller til og med hvorfor stykket måtte være utendørs. Bare de første resultatene hadde blitt telt, ikke årsakene til dem.

Trening

Hos barn uten ADHD, gjør øvelsen konsentrasjon av eliminert overskuddsenergi. Hos barn med ADHD, bekjemper trening problem neurochemicals ved å stimulere hjernens egen kjemisk produksjon av signalstoffer som hjelpemiddel konsentrasjon. Noen sport eller aktiv spillet vil hjelpe et barn med ADHD konsentrere seg i timene etter kampen. En lett trening er best for dette formålet, som en ADHD pasient som blir overtrøtt faktisk vil miste evnen til å konsentrere seg helt.

Memory spill

Minne spill bygge konsentrasjon ved å oppmuntre elevene til å ta hensyn over en lengre periode. Glipp av noen få minutters spill kan bety forskjellen mellom suksess og fiasko. Et vanlig eksempel er minnekortet spillet. Spre ut et sett med sammenkoblede kortene ned. Hver spiller snur over to kort i løpet av sin tur. Hvis kortene stemmer overens, holder spilleren disse kortene. Vinneren vil være den spilleren best i stand til å ta hensyn til ikke bare under hans tur, men i løpet av alle de andre svinger også.

Video Games

Nyere arbeider ved Psykolog Joseph Sandford har vist at dataspill kan faktisk bidra til å øke oppmerksomheten span og konsentrasjon hos barn med og uten ADHD. Enhver forelder kan fortelle deg at bare ved å observere hvor lenge barna kan spille videospill uten å stoppe. Sandford har selv tatt denne forskningen så langt som å lage et spill spesielt designet for å maksimere fordelene av video spill for å bedre ADHD symptomer.

Raske rykk Games

Spill og sport som krever en umiddelbar, rask-trekning svar vil bidra til å bygge konsentrasjon. Som minne spill, er vinneren den personen som kan konsentrere seg lengst. Noen sports eksempler omfatter gjerder og fotball, der en spiller må fokusere mens du venter på sin mulighet til å flytte. Når muligheten kommer, må han svare umiddelbart. En vanlig spill som bruker fast-twitch respons er hånden dask spillet. En spiller holder begge hendene ut, håndflatene opp. Den andre legger sine hender håndflatene ned på toppen. Den nederste spiller kan, når som helst, vende hånden å klapse toppen av den andre spillerens hånd. Hvis toppspiller reagerer raskt nok til å smette unna dask, så han tar den nederste posisjonen.