Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på kalsium ubalanse

Kalsium er et mineral som hjelper kroppen utføre en rekke livsviktige funksjoner, som for eksempel å regulere hjerterytme, overføring av nerveimpulser og muskelsammentrekninger. Kalsium er bra for skjelettet og tennene. For mye eller for lite kalsium kan ha overraskende effekter på kroppen vår, samt hvordan vi føler på daglig basis.A kalsium ubalanse kan bety for mye eller for lite kalsium, som begge kan føre til alvorlige medisinske problemer. For mye kalsium er kjent som hyperkalsemi, mens for lite kalsium er kjent som hypokalsemi. Med enten tilstand, kan kroppsdeler som muskler, bein, cellemembraner, kjertler, hormoner og hjertet kan affected.Learning hvordan å identifisere symptomer på kalsium ubalanse bidra til å forebygge komplikasjoner som svake, benskjørhet, nyrestein, magesår og selv hjerteinfarkt.

Hvordan identifisere symptomer på kalsium ubalanse

•  Vær oppmerksom på rykninger eller muskelspasmer som kan være en indikasjon på for lite kalsium i kroppen. Dette rykninger kan også være ledsaget av prikking eller nummen følelse i hender, armer, føtter eller ben.

Vær oppmerksom på eventuelle indikasjoner på en uregelmessig hjerterytme. Dette er ofte følt av folk som plutselig merker en plutselig pounding eller "racing" av hjertet som kan oppstå sporadisk over flere dager eller uker. Hvis tilstanden vedvarer, kan du gå til legen din.

Ta blodtrykket. Mange personer som lider av lavt kalsiuminntak kan oppleve høyere blodtrykk enn vanlig.

Watch for perioder med treghet eller tretthet som kan være en indikasjon på at dine nivåer av kalsium er for høye.

Å miste appetitten eller følelsen kvalm, dehydrert eller konstant tørst er også tegn på at du kan ha høye nivåer av kalsium i kroppen din.

Vær oppmerksom på eventuelle tegn eller indikasjoner på lavt blodtrykk som kan også være ledsaget av perioder med forvirring eller depresjon som ikke kan gjøres rede for på grunn av andre medisinske problemer.

Hint

  • Spis en næringsrik og balansert kosthold. Den gjennomsnittlige daglige behovet for voksne mellom 20 og 50 år gamle er 1000 mg om dagen, men andre faktorer som helse, vekt og spesielle behov bør også tas opp. Hensyn til kosthold og ernæringsmessige behov kan initiere fremgang i så lite som en uke.
  • Hvis symptomene forverres eller ikke klarer å forbedre i en to-ukers periode, planlegge et besøk med familien din helsepersonell for en sjekk-opp.