Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Hvordan å miste vekt med kokos olje


Mange dieters og ernæringseksperter er å snu til kokosolje for sine utrolige fordeler. Mange ønsker å gå ned i vekt med kokosolje, og andre bare vil ha de nærings helsemessige fordeler av de essensielle fettsyrene som finnes i kokosolje. Kokosolje er en utmerket olje, og kan brukes i baking, koking og sautéing. Mange spiser også kokosolje rå som et supplement, og tilsett kokosolje til smoothies, shakes og andre drikker. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med kokos olje.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Forskningskokosolje og lese om dens forbindelse til vekttap. Kroppen forbrenner kokosolje i stedet for å lagre den, slik at det gir deg energi heller enn å gjøre deg fetere. Les boken "Know Your Fats" av Mary G. Enig å lære om de beste fett til kostholdet ditt, inkludert kokosolje.

Finn ut hvor mye kokosolje du bør spise daglig, avhengig av dine personlige behov og smak til oljen. Diskuter dette med din ernæringsfysiolog eller naturopathic lege hvis du har en for konsultasjon. Pass på at du har et balansert kosthold og en sunn plan.

Ta en spiseskje rå extra virgin kokosolje i morgen for å øke stoffskiftet hele dagen.

Bruk kokosolje til å smøre Loaf panner, kake kokekar, cookie ark og gryteretter når du bake. Kokosolje er fast ved romtemperatur og gjør en stor forkortelse erstatning - det er mye mer næringsrik enn delvis hydrogenerte vegetabilske oljer.

Bland rå kokos olje inn dine shakes og smoothies, som du kan gjøre ut av yoghurt og frukt for en sunn drink eller et måltid erstatning.

Bruk kokosolje i stedet for smør som pålegg på brød og i dine bakevarer.