Digidexo.com

Hvordan få en Tan mens hindre solstikk

Hvordan få en Tan mens hindre solstikk


Når jeg prøver å jobbe med solbrun, er det viktig å være trygg. Mens en gylden brunfarge kan gjøre huden din ser vakker, kan overdreven soling fører til solstikk som kan også føre til døden. Dette er ikke å si at du bør ikke tan; heller, bør du bare ta de nødvendige forholdsregler for å hindre en solstikk. Solstikk oppstår på grunn av en manglende evne til å svette, så alltid sørge for å drikke vann i forberedelse til utvidet eksponering for solen.

Hvordan få en Tan mens hindre solstikk

Hvordan få en Tan mens hindre solstikk

•  Drikk rikelig med vann. Mens det er ingen eksakt mengde vann en gitt person bør spise for å unngå solstikk mens du soler deg, er en god tommelfingerregel å ta i mer væske enn du taper. Det foreslås at 20 gram vann per time bør gi deg mer væske enn du taper. Ha en flaske vann i nærheten av deg til enhver tid, eller holde seg innenfor kort gangavstand til friskt drikkevann. Hold deg unna brus eller til og med sportsdrikke, fordi disse inneholder store mengder sukker, som kan til slutt gjøre deg dehydrert.

Bruk en lys lue som dekker hodet. Hatten har ikke nødvendigvis å dekke ansiktet ditt, men det vil bidra til å hindre solstikk hvis du i det minste dekke hodet.

Bruk rikelig med solkrem. Solkrem forebygger solbrenthet som kan gjøre at du føler deg enda varmere. Solkrem gjenspeiler noe av solens UV-stråler av kroppen din, noe som gjør at du føler deg mindre varmt. Jo mer temperaturen stiger mer sannsynlig er det å få solstikk, så bruker solkrem skal hjelpe til med å holde temperaturen nede.

Bruk lyse klær hvis du prøver å tan bare enkelte deler av kroppen din. Hvitt er å foretrekke, men det er andre lyse farger som gult og babyblå som kan hjelpe reflektere noe av solens stråler. I tillegg til å bruke lyse farger, slitasje lette stoffer. Ull og polyester er ikke gode valg fordi de felle varme. Stoffer som silke og bomull, på den annen side, gjør for en kjøligere tanning opplevelse.

Hint

  • Vanlige symptomer på heteslag er svimmelhet, rask hjerterytme, og muskelkramper.
  • Hvis heteslag forekommer, komme til et sted som er innendørs og aircondition så raskt som mulig.
  • Unngå koffein og alkohol fordi de kan forårsake føre til dehydrering.