Digidexo.com

Symptomene på menneske Parasitter

En menneskelig parasitt ville være noen form for utenlandsk, mikroskopisk organisme som i hovedsak bruker kroppen din til å avle og overleve. Med det kommer en god del symptomer, alt avhengig av type parasitt som kaller deg sin vert. Det kan være en type rundorm, en type av ringorm eller en annen form for vesen, som plasmodium, som er parasitten som produserer malaria. For det meste, kan hver av disse parasittene føre en person å oppleve noen av de samme symptomene, varierende i grader basert på dybden av infeksjonen.

Kvalme

De fleste vil vanligvis lider av noen grad av kvalme når infisert med et menneskelig parasitt. Dette har mye å gjøre med plasseringen i kroppen at parasitten vil vanligvis kaller hjem. Mange av parasitter som infiserer mennesker vanligvis finner veien inn i fordøyelseskanalen, infiltrere veggene i tarmen, hvor de kan modnes og rase. En gang i tarmen, vil disse parasittene ofte føre en person til å bli kvalm, noen ganger så alvorlig at den ber oppkast.

Diaré

Mye som kvalme, kan disse parasittene også føre en person til å oppleve forbigående episoder av diaré eller løs avføring. Igjen, dette er i stor grad skyldes den parasittiske infeksjon sammen intestinal vegger. Som parasittene modnes og formere seg, vil en person oppleve en økt forekomst av diaré og kan også oppleve blod i avføringen.

Kramper

En annen ganske vanlig symptom på menneskelige parasitter vil manifestere seg som magekramper og ubehag. Kramper kan komme med eller uten kvalme og diaré, men de vil generelt øke i hyppighet og intensitet som befolkningen av parasittene vokser. For det meste, vil kramper starter kjedelig og systematisk forverres før det er ganske skarp.

Fever

Det er ikke uvanlig for en person med en parasitt for å begynne å utvikle en feber. Selvfølgelig vil ikke alle parasitter føre denne type reaksjon hos et individ, men potensialet er der fortsatt. Vanligvis vil du starte med en relativt mild feber (mellom 100 og 101 grader F) som utvikler seg, når venstre ubehandlet, til en som er ganske høye (over 103 grader F). Men, ikke feber ikke alltid kommer alene, og noen mennesker vil begynne å lide av svette samt frysninger.

Respiratoriske problemer

Som parasittene har lov til å avle, moden og avle igjen, det blir potensialet for migrasjon. Et slikt sted som de gjør reisen er inn i lungene, der de igjen kan modnes og rase. Når lungene oppleve denne type invasjonen, vil du vanligvis begynner å lide av noen respiratoriske problemer, inkludert en vedvarende hoste, piping i brystet og en kortpustethet.

Trøtthet og smerter

En annen felles område av migrasjon av disse parasittene er faktisk blodet, noe som effektivt kan bære disse mikroskopiske organismer nesten hvor som helst i kroppen. Når dette skjer, vil du vanligvis begynne å oppleve en økende mengde av tretthet og utmattelse. Dette kan da bli fulgt med noen smerte og ubehag innenfor i armer og ben, som parasitten begynner å invadere muskelvev.