Digidexo.com

Den beste måtene å rense en Stethoscope

Den beste måtene å rense en Stethoscope


Stetoskop er et vanlig syn i legekontorer og sykehus. De lar lege, sykepleier, omsorgsperson eller EMT å høre lyder i brystet. Stetoskop er et viktig verktøy i helseindustrien og må tas vare på skikkelig for å holde seg i god stand.

Hva er et stetoskop?

Et stetoskop gjør at medisinsk personell for å høre en pasientens hjerterytme sammen med andre brystet og hjertelyder. Oppfunnet i 1816 ved Necker-Enfants malades Hospital i Paris av René Laënnec, den opprinnelige stetoskop så mer som en trompet enn den moderne stetoskopet vi ser i dag. Stetoskop har kommet en lang vei, og er nå tilgjengelig i en rekke farger og design for å passe eiernes unike personlighet og stil.

Rengjøring en Stetoskop

Skikkelig rengjøre stetoskopet for å hindre bakterier, bakterier og virus fra å bli spre seg fra en person til en annen. Den beste måten å rengjøre et stetoskop er med noen vanlige husholdningsartikler. Du trenger ikke å kjøpe dyre rengjøringsmidler når rubbing alkohol hell renser og desinfiserer stetoskopet.

Å starte rengjøringen av stetoskop, fjerne gummi eller plast ørepropper. De skal lett gli av øretelefonene. Du kan rengjøre ørepropper ved å dyppe dem i 15 minutter i en løsning av tre kopper varmt vann og 1 ss. av antibakteriell flytende oppvaskmiddel. Etter den avsatte tiden, forsiktig gni ørepropper med en ren klut fuktet i løsningen. Skyll ørepropper rene med kaldt vann og tørk med et håndkle. Fukt en ren, lofri klut med isopropanol. Begynn nederst i stetoskopet, og tørk med klut mens du flytter oppover. Når kluten blir tørr, tilføre mer rubbing alkohol på kluten. Etter at du har rengjort og desinfisert stetoskopet, legg den på et trygt sted og la det lufttørke.

Betraktninger

Hold stetoskop unna sterk varme, fuktighet og kulde. Bruk løsemidler og oljer på eller rundt stetoskop. Å holde ørepropper blir skadet, må du ikke bruke rubbing alkohol for å rense dem. Alkoholen kan sakte forverres gummi på ørepropper.

Hvis stetoskopets slangen vises sprukket sprø eller dratt, erstatte enheten.

Rengjør jevnlig stetoskopet --- etter hver pasient hvis mulig.