Digidexo.com

Hvordan beregne en kvinnes periode

Hvordan beregne en kvinnes periode


Beregning av en kvinnes periode er en smertefri prosess. Kvinner faktisk har to perioder innenfor deres syklus eggløsning. Det ene er menstruasjonsperioden, som er når kvinnens kropp blir klar til å produsere et egg som potensielt kan bli befruktet. I løpet av denne tiden, forbereder livmoren og kaster overflødig blod for å bli klar for den kommende egg. En kvinnes fruktbare periode er den andre perioden. Denne perioden er det en der en kvinne er mest sannsynlig å bli gravid.

Bruksanvisning

•  Beregn en kvinnes menstruasjon syklus ved bare å telle dager. En menstruasjonssyklus skjer i de fleste kvinner mellom hvert 23. og 35 dager, men oftest er det rett i midten. Menstruasjon kan forutsies nesten på dagen hvis du huske på den dagen at hennes periode begynte for flere måneder på rad. Denne prosessen er enda lettere hvis en kvinne er på prevensjon, som for mange, holder prevensjon en periode forekommer på nesten samme tid hver måned.

Bruk en kalender for å nøyaktig beregne en kvinnes fruktbare periode. Den fruktbare periode er den perioden hvor en kvinne er mest sannsynlig å bli gravid. Det er i utgangspunktet en 24-timers vindu der en kvinne er på en høy risiko for å bli gravid. Vanligvis er et egg slippes ut i egglederne 13 til 16 dager etter at perioden er over. Å bli gravid, de fleste kvinner ha sex dagen før eller dagen at egget er sluppet for det å bli befruktet. Sperm må være i egglederen for å komme i kontakt med egget eller det blir ufruktbar.

Besøk apoteket og kjøpe fruktbarhet prediksjon tester. Noen folks fruktbare perioder variere og disse testene kan være nyttig. Noen tester måle kroppstemperatur, som når en kvinne er fruktbar, vanligvis hennes kroppstemperaturen stiger, men det er umerkelig. Du kan også ta temperaturen på egen hånd, med hjemme termometer. Andre tester måle vaginale sekreter; de varierer litt for de fleste kvinner når de er fruktbare.

Ikke få panikk hvis du har problemer med å beregne din fruktbare periode eller menstruasjon. Noen kvinner er uregelmessig ofte. Men hvis du prøver å forhindre graviditet, er det lurt å bruke flere metoder for prevensjon, som din fruktbare og menstruasjon kan være vanskeligere å beregne nøyaktig.