Digidexo.com

Sunn Microwave Meals

Bare fordi du er bevisst prøver å opprettholde et sunt kosthold betyr ikke at du trenger for å lage en full, forseggjort spredning for hvert måltid. Noen ganger kan du være i en hast, ikke har ingrediensene du trenger, eller bare ren også lei for alle som arbeider på kjøkkenet. Mens mange mennesker som er bevisste på deres ernæring unngå mikrobølgeovn på alle kostnader, det er egentlig ikke nødvendig. Det er mulig å lage sunne måltider ved hjelp av mikrobølgeovnen.

Sunn Forhåndslagde Meals

En rekke merker som gjør sunne, forhåndslagde "TV-middager." Men ikke bare hamstre på disse uten å lese ernæringsmessige fakta nøye. Noen er merket "sunn", men fortsatt inneholder mye fett og lite protein. Sjekk alltid kalorier samt servering størrelse. Ofte er det som synes å være et måltid for en faktisk er beregnet for to eller flere; dette er en effektiv måte for selskapene å lure deg til å tro at du tar inn færre kalorier enn du faktisk er.

Modifisering Meals

Ett av problemene med forhåndslagde mat er friskhet av ingrediensene. Du kan motvirke dette problemet ved å kutte opp noen grønnsaker og legge dem til din forhåndslagde middag. For eksempel, hvis du er mikrobølgeovnen en kylling og ris bolle, tilsett litt hakkede brokkoli eller gulrøtter før mikrobølgeovnen. Dette vil gi deg den boost av ferske grønnsaker uten arbeid å tilberede et helt måltid.

Supper

Suppen kan enten være en velsignelse eller et underskudd til et sunt kosthold. Velg supper som er vegetabilsk basert og unngå krem-baserte supper, som er svært høy i fett og kalorier. Hvis du må ha krem ​​supper, velge magre varianter og legge til ekstra grønnsaker til dem før du setter dem i mikrobølgeovnen. Hvis retningslinjene ringe for deg å legge mer melk, bruker lite fett eller vann i stedet.

Leftovers

Hvis du noen få dager eller så sette av en time, kan du lage nok mat til å se deg gjennom din uke. Koker store mengder av matvarer som oppvarmer godt og oppbevar dem i containere i kjøleskapet for senere. Gode ​​valg for dette er matvarer som ikke utløper raskt og er rik på krydder, for eksempel afrikanske stuinger, pasta eller karriretter, da disse ofte bedre etter at de har hvilt for en dag.

Matvarer for å unngå

Ikke prøv å mikrobølgeovn matvarer som er ment å være sprø, for eksempel taco skjell eller ristet brød. Mikrobølgeovnen vil bare gjøre dem slapp og soggy. Hvis du må mikrobølgeovn disse, ta noen ekstra minutter og forvarme ovnen til 450 grader, varme måltidet i mikrobølgeovnen, og deretter koker det i ovnen i noen minutter. Dette vil gjenopprette crispiness.