Digidexo.com

Flytende dietter for Rapid Vekttap

Flytende dietter involverer vanligvis å erstatte måltider med væske som kan inneholde shakes, fruktdrikker eller supper for å oppleve raske vekttap. Flytende dietter blir ofte brukt etter mage-operasjon på grunn av den manglende evne i magesekken til å absorbere de næringsstoffer fra fast føde. De er vanligvis brukes for kortsiktig vekttap, og kan resultere i hurtig vekttap som kan eller ikke kan være bærekraftig på lang sikt.

Slim-Fast

Slim-Fast diett har eksistert i ca 25 år og bruker shakes å oppmuntre vekttap blant dieters. Det utgir seg for å hjelpe slankere miste opp til 2 pounds per uke ved hjelp av sin produktlinje, som inkluderer shakes, måltider, snacks og måltid barer. Slim-Fast anbefaler å erstatte to måltider og en snack med vibrering, og spise en middag som er lav i fett, for å redusere og kontrollere kaloriforbruket. Produktene kan kjøpes på dagligvarebutikker for $ 12 til $ 15 for en 12-pakning med ferdigblandet diett drikker. Den er også tilgjengelig i pulverform som skal blandes med melk for best resultat.

Optifast

Optifast sier at dets rister hjelpe slankere opprettholde ernæringsmessige nivåer mens slippe overskytende pounds ved å forbruke sine drinker og rister som et måltid erstatning. Drinkene bruke kalori og porsjonskontroll å oppmuntre vekttap. Den Optifast Selskapet tilbyr støtte og rådgivning på klinikker og på sin hjemmeside til kunder også. Det tilbyr ferdigblandet og pulverdrikker, shakes, supper og ernæring barer. Selskapet anbefaler at du bytter opp til to måltider per dag ved hjelp av sine produkter for å gå ned i vekt. Optifast kan også brukes etter fedmekirurgi som et måltid erstatning. Ifølge tristarmedical.com, nettstedet til en medisinsk klinikk i Los Angeles, drikker fem porsjoner av Optifast drikke gir 100 prosent av anbefalt daglig næringsstoffer. Optifast kan kjøpes på kliniske sentre eller fra medisinske tilbydere. Den Optifast program kan kjøre alt fra $ 8 til $ 12 per dag, eller opp til $ 400 per måned.

Medifast

Medifast flytende dietter består av shakes som inneholder protein, vitaminer og mineraler for å møte samlede ernæringsmessige behov. Produktene er lav i laktose og soyabasert, og gir seg ut for at de er hjerte sunn. Det finnes forskjellige pakker for ulike vekt-tap mål, og produktene kan kjøpes online gjennom Medifast nettside, legekontorer og andre elektroniske kilder. Medifast flytende diett inkluderer supper, shakes og fruktdrikker for å hjelpe deg å miste vekt raskt. Dietten induserer vekttap gjennom kalori begrensning. Medifast Nettstedet har også mat som kan kjøpes, inkludert vegetarisk kost. Medifast hevder at programdeltakerne kan miste opp til 5 pounds per uke på sine programmer. Programmet har ulike krav til menn og kvinner, med menn rister generelt har et høyere proteininnhold. Medifast Programmet koster ca $ 11 per dag eller $ 300 per måned.

Fordeler

Flytende dietter har noen fordeler når du prøver å gå ned i vekt raskt. For å miste 1 kilo fett, må du eliminere eller brenne 3500 kalorier. Flytende dietter fungerer ved å begrense kaloriinntaket, og vil generelt føre til at du mister vekt raskere enn en vanlig, ernæringsmessig balansert kosthold. For eksempel, på Slim-Fast diett plan, kan du gjennomsnittlig 1200 kalorier per dag, noe som er 800 til 1800 mindre enn den anbefalte daglige kaloriinntaket for moderat aktiv til aktive kvinner og menn i henhold til Food and Drug Administration. En diett denne restriktiv kan hjelpe deg til å miste opp til 5 pounds per uke.

Ulemper

Å miste vekt for raskt kan føre til tap av muskel samt fett. Kalori-restriktive og flytende dietter kan også resultere i ernæringsmessige ubalanser og sykdom. Ifølge dietspotlight.com, et nettsted som vurderinger forskjellige dietter, flytende dietter kan også føre til svimmelhet, anemi, forstoppelse, kramper, og i mer alvorlige tilfeller, hjertearytmi. Hengende, løs hud er også en bivirkning av å miste vekt for raskt. I tillegg er kalorirestriksjon er vanskelig å vedlikeholde og vekten kan bli gjenvunnet raskt når vanlig å spise gjenopptas.