Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere depresjon hos eldre

Hvordan man skal håndtere depresjon hos eldre


Som mennesker alder de begynner å forholde seg til mange forskjellige problemer. Mange eldre mennesker ser frem til, og nyte, sin pensjonisttilværelse år. Andre, derimot, faller inn i en dyp depresjon ved pensjonering, som de feilaktig føler unyttig og malplassert i samfunnet. Depresjon hos eldre blir behandlet mye det samme som depresjon hos enhver person, selv om motivet må nærmet seg forsiktig.

Bruksanvisning

•  Finne ut årsaken til den eldre personens depresjon. Mulige årsaker er: slektninger som bor for langt unna, ikke nok fysisk aktivitet og ikke nok ting å gjøre i løpet av dagen.

Sett opp en fast tid til å møte med din eldre venn eller forelder. Du kan besøke dem hver par helger, men sørg for at du ser dem med jevne mellomrom.

Hjelp den eldre person finne et kjæledyr. Katter og hunder kan være gode venner til alle, spesielt eldre. Vær sikker på at personen er i stand til å riktig omsorg for dyret.

Gå ut med den personen. Prøv og ta turer i parker og rundt med dem i nabolaget. Komme utenfor er en viktig måte å håndtere depresjon.

Se etter vanlige senior aktiviteter rundt om i byen. Mange haller har bingo og spill netter for seniorer. Det er viktig å ha din eldre venn delta i disse aktivitetene. De vil ha det gøy og møte også nye venner.

6. Ta eldre person for å se sin lege. Hvis hans depresjon er forårsaket av noe annet enn livsstilsfaktorer, kan legen forskrive medisiner for ham.

Tenk å la eldre foreldre som bor sammen med deg. Den eldre ofte blir veldig deprimert når de ikke klarer å ta vare på seg selv og må leve i en assistert omsorg hjemme.

Hint

  • Oppmuntre den enkelte til å holde seg aktiv. Som folk blir eldre har de en tendens til å leve mer stillesittende livsstil, som kan føre til depresjon.
  • Depresjon hos eldre kan vanligvis behandles ved å hjelpe dem gjøre flere endringer i sin livsstil, men utelukker ikke muligheten for medisinsk behandling også.
  • Mens trening er en viktig måte å håndtere depresjon, kan den enkelte ikke har fysisk styrke og condition å gjøre noen aktiviteter. Prøv lav innvirkning ting som å gå rundt i byen og svømming på helsestudio.
  • Vær sikker på at den enkelte får riktig medisinsk behandling og oppmerksomhet hvis han er bosatt i en Sykehjem hjem. Utilstrekkelig helsetjenester vil ofte resultere i depresjon.
  • Pass på at den enkelte kan riktig omsorg for seg selv. Dette er spesielt viktig hvis de tar en medisin for sin depresjon. Pass på at doseringen legens følges nøyaktig.