Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for Spring Break

Hvordan å miste vekt for Spring Break


Når tiden for en tur på stranden er rett rundt hjørnet, kan du begynne å innse hva du pakket på i løpet av vinteren kanskje ikke ser så flatterende når det gjelder å sashaying deg gjennom Spring Break. Frykt ikke, det er noen få enkle trinn som gjør at du kan gå ned i vekt i tid for bikinisesongen.

Hvordan å miste vekt for Spring Break

•  Bestem hvor mye vekt du trenger å miste for spring break og holde styr på det. Veier deg på en gymsal skala er best fordi disse skalaene er nøye kalibrert for nøyaktighet.

Begynn å telle kalorier umiddelbart og ikke tillate for "godbiter". Dette er en tid for ekstreme tiltak.

Begrense kaloriinntaket til ikke mer enn 1200 kalorier per dag, drikkevann ofte for å holde følelsen full og å bidra til å stimulere fettforbrennende egenskaper.

Øvelse for minimum to timer per dag. Konsentrer deg først og fremst på fettforbrennende aktiviteter som sykkelen maskin og tredemølle.

Spis små måltider og sørge for at de er fortært før 06:00 Å spise sent på kvelden garanterer pounds holde seg til deg.

Opt av partier som har tung drikking. Kaloriene kommer styrtende inn når alkohol begynner å strømme, spesielt i blandede drinker.

Nyt spring break tur når du mister den vekten du skal. Fordelene med ser snazzy mer enn gjør opp for de små deprivations du sette deg gjennom og husk at du fortjener det.