Digidexo.com

Hvordan forberede Aloe Vera for drikking

Hvordan forberede Aloe Vera for drikking


Folk har lenge vært å bruke ekstrakt av aloe vera i form av en gel for å behandle brannskader, insektbitt og andre hudproblemer, som flass og psoriasis. Gelen av aloe vera-planten kan også gjøres til en saft som kan forbrukes. En fordel med juice, ifølge informasjon på University of Maryland Medical Center Complementary Medicine området, er at det kan bidra til å senke blodsukkeret hos folk som arbeider med type 2 diabetes. Gelen kreves for å gjøre saften skal være anskaffet fra en moden plante --- minst tre til fire års alder. Saften blir gjort ved hjelp av en blander og blandet med en annen væske for å kutte smaken av aloe vera juice.

Bruksanvisning

Ta ett femtinitti blader fra aloe vera plante ved å forsiktig dra dem av.

Fjern den ytre tornete skall av bladene med en skarp kniv. Dette vil utsette lateksen av bladene --- en gul sjikt finnes direkte på undersiden.

•  Skjær gjennom lateksen av anlegget med en skarp kniv og skyfle ut den indre aloe vera gel med en liten skje eller spissen av kniven. Plassere gelen inn i en liten bolle.

Undersøk gel for eventuelle latex rester. Det er viktig å fjerne alle spor av latex, som dette laget har vært kjent for å forårsake kramper og diaré.

Plasser to spiseskjeer med aloe vera gel i en blender som inneholder en kopp juice, for eksempel appelsin eller grapefruktjuice.

Bland ingrediensene på en lav innstilling i to til tre minutter.

Hell saften ut av blender og forbruker.

Tips og advarsler

  • Utfør fjerning og blending av aloe vera drikke så raskt som mulig, så gelen oksiderer raskt. Oksidasjon vil bryte ned aloe vera gel, forårsaker det å miste noen av sine næringseiendommer.