Digidexo.com

Bee pollen fordeler

Bruk av bee pollen som et næringsstoff og for sine helbredende effekten går tilbake til antikken. Det er en kraftig næringsstoff som stammer fra de mannlige pollenknapper av blomstrende planter. Honningbier dart fra blomst til blomst samle pollen på beina. De må være på sporet av noe som pollen har enorme helsemessige fordeler.

Forbedring av immunsystemet

Bee pollen styrker immunforsvaret, fordi det er stappfulle av B-kompleks og andre vitaminer, mineraler, proteiner, cartenoids, bioflavonoid og viktigst antioksidanter som bekjemper frie radikaler som kan forårsake skader på cellene. Bee pollen er også effektiv mot stråling og forurensning i atmosfæren, så vel som å være en avskrekkende mot kreft.

Effektiv for allergi lider

Bee pollen fungerer godt for å bidra til å redusere elendighet hvis du lider av allergi eller høysnue. Det er mest gunstig å bruke lokalt produsert bee pollen for å få de beste resultatene av det effekter. Det anbefales at en person begynner å ta bee pollen seks uker før allergi sesongen starter. Men du bør ikke ta bee pollen hvis du er allergisk mot bistikk.

Reduserer Stress

På grunn av de kraftige komponenter som bee pollen inneholder det er et næringsstoff som gir balanserer, regulerer humør og gjør det lettere å forholde seg til hver dag påkjenninger i livet.

Fremmer styrke og utholdenhet

Bee pollen vil øke energi, kraft, styrke og utholdenhet. Idrettsutøvere sverger at bee pollen forbedrer sin fart, hurtighet, smidighet og gir dem energi for en rask utvinning fra trening, opplæring og forestillinger.

Anti-aging effekt

I antikken, egypterne og kineserne sett bee pollen som en kilde for å opprettholde ungdom. I dag er det fortsatt kjent for sine anti-aging effekt fordi bee pollen ikke bare påvirker en persons styrke, det forbedrer skjønnheten hud, hår og utseende. Det forbedrer også konsentrasjon, hukommelse, mental kapasitet og generelle velvære.

Vektkontroll

Visste du at hypothalamus er master sinn som styrer sult og tørst og at stoffskiftet starter i hypothalamus? Bee pollen er viktig for å kontrollere vekt, fordi det virker på hypotalamus i hjernen å hjelpe til å stimulere forbrenningen, regulere, balansere og kontrollere vektøkning.