Digidexo.com

Hvordan bruke kanel for å lindre tannpine

Hvordan bruke kanel for å lindre tannpine


Kanel inneholder en rekke aktive ingredienser som bidrar til å avlaste tannpine midlertidig. Hvis du utvikler en tannpine, men kan ikke komme til tannlegen med en gang, bruk denne hjem middel for å holde smertene i sjakk. Ikke erstatte et hjem rette for riktig tannpleie. En tannpine er et symptom på et problem som bør behandles så raskt som mulig for å unngå komplikasjoner.

Bruksanvisning

Kjøp hele kanel fra dagligvarehandel eller fra en naturlig mat butikk. Den er tilgjengelig i en rørformet form som kalles en fjærpenn eller pinne laget av krøllet bark. Hvis du ikke finner hele kanel, kjøpe pulverisert kanel.

Bryt opp 1/2 tommers av kanel fjærpenn og pulver det i en kaffekvern, hvis du har kjøpt hele kanel.

Mål opp 1 ts kanel pulver og 5 teskjeer honning i en liten bolle.

Bland kanel og honning sammen grundig.

Påfør en liten mengde av kanel-honning blandingen direkte til din tann. Du kan bruke den med en ren fingertupp, en bomullsdott eller en liten, foldet stykke gasbind.

Oppbevar rester kanel honning i en lufttett krukke med en tettsittende lokk.

Tips og advarsler

  • Hele kanel er merkbart mer enn duftende pulverisert, noe som indikerer tilstedeværelsen av flyktige oljer som er den aktive ingrediensen.
  • Tannverk er et symptom på en alvorlig tilstand som kan føre til alvorlig infeksjon. Se en tannlege så snart som mulig hvis du utvikler en tannpine.