Digidexo.com

Scholl Corn Remover Pads Instruksjoner

Scholl Corn Remover Pads Instruksjoner


Liktorn kan være en smertefull og skjemmende problem for mange mennesker. De er ofte forårsaket av tettsittende sko og foten misdannelser, som hammer tær, som forårsaker overdreven rubbing. Scholl sin mais remover pads bruke en medisinert plate som inneholder salisylsyre. Det myker herdet kornet overflate og fører til at huden slough, eller flasser. Disse mais fjerning pads er mest effektive på tærne eller ballen av foten. De er enkle å bruke og en rask og sikker måte å fjerne irriterende liktorn.

Bruksanvisning

•  Rengjør og suge føttene i varmt vann i noen minutter. Tørk føttene og tærne grundig.

Fjern Scholls medisinert platen og pad fra underlagspapiret. Påfør medisinert platen ved å følge den til huden, noe som gjør at den er sentrert på kornet. Dekk den med pute pad. Vask hendene etter hvert program.

Gjenta behandlingen daglig til kornet begynner å skrelle og kan fjernes. Dette bør ikke ta mer enn to uker. Hvis den gjør det, stopp og kontakt lege før du fortsetter behandlingen.

Tips og advarsler

  • Må ikke brukes hvis du er diabetiker, under 16 år, gravide eller har alvorlige sirkulasjonsforstyrrelser mindre det er spesielt anvist av lege. Hvis mais eller omkringliggende huden er betent eller ødelagt, må du ikke bruke. Slutte å bruke mais remover pads hvis du opplever irritasjon eller sterkt ubehag.