Digidexo.com

varmeputer til gikt

Årsaker til gikt

Årsaker til gikt


Urinsyregikt er blant de mest smertefulle former for leddgikt. Det er ni ganger mer vanlig hos menn enn hos kvinner, og påvirker så mange som 3 millioner mennesker i USA. Urinsyregikt er en av de mest kjente medisinske tilstander gjennom historien, med kjente figurer som Benjamin Franklin som lider av det. Urinsyregikt kan føre til sterke smerter i leddene, med mange angrep som forekommer om natten og med personens stortåen et hyppig mål.

Funksjon

Når urat krystaller samles i en bestemt felles de forårsaker gikt. Disse krystaller dannes når urinsyre bygger seg opp i en persons blodbanen. Urinsyre er produsert i det menneskelige legeme når stoffer kjent som puriner, som finnes i legemet, og i mange typer matvarer, er brutt ned. I de fleste tilfeller urinsyre vil løse seg opp i blodet og deretter passerer gjennom nyrene, blir utvist fra kroppen gjennom urinering. Men i tilfeller av gikt, er buildup for stor for kroppen å håndtere og de urinsyreansamlinger i leddene - ofte stortåen, ankler og albue - og former skarp, piercing nål-liknende krystaller som gjør området rød, betent og hoven.

Typer

Visse typer matvarer er høyere i purine innhold enn andre, noe som betyr at når en person som lider av gikt bruker dem, vil de oppleve en opphoping av urinsyre og sannsynligvis lide en gikt angrep. Rødt kjøtt, fjærfe, svin, lever og mange organer av dyr som er kokt og spist som nyrer, hjerter og tunger er høy i puriner. Skalldyr, blåskjell, sild, sardiner, reker, kamskjell og andre typer sjømat bør unngås hvis du har blitt diagnostisert med gikt. Grønnsaker som erter, spinat og asparges er rike på puriner som er linser, bønner og sopp. Alkohol legger også til urinsyre og forårsaker gikt ofte.

Effekter

Det finnes en rekke medikamenter som vil ha en tendens til å øke urinsyre. Aspirin og vitamin kalt niacin har denne evnen. Diuretika som brukes til å redusere nivåene av vann og salt i en person også heve mengder urinsyre i blodet. Kjemoterapi medikamenter, vanligvis de som er benyttet i kreftpasienter, vil gjøre dette, så vel som medikamenter som påvirker immunsystemet.

Betraktninger

Blant årsakene til gikt er en rekke sykdommer og medisinske tilstander. Den raske tap av vekt vil føre til gikt i noen tilfeller, og det samme vil fedme. De som lider av nyresykdom og høyt blodtrykk kan ha anfall av urinsyregikt. Visse typer anemi, svulster og psoriasis har blitt kjent for å gjøre urinsyre i kroppen øker med gikt som resultat. Blyforgiftning og hypotyreose er også årsakene til gikt, og det er sjeldne genetiske tilstander som gjør at folk som er disponert for urinsyregikt.

Misforståelse

Urinsyregikt har vært kjent for medisinsk vitenskap i århundrer. En av misforståelsene om tilstanden var at det var en sykdom begrenset bare til de rike og velstående. Dette kom av det faktum at mange av monarker og godt-til-do av Europa var kjente ofre for gikt. Men fordi de hadde midler til å leve godt, forbrukes de dietter tunge i mange av de matvarer som forårsaker gikt å skje, noe som fører til fedme og en følsomhet for virkningene av gikt.

Hva er årsaken til gikt å blusse opp?

Å ha plutselige anfall av intens smerte og hevelse i leddene om natten kan bety en oppblussing av urinsyregikt. Selv om gikt ikke kan kureres, er det en treatable tilstand som du kan klare seg med medisiner og egenomsorg. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsakene til gikt fakkel-ups omfatte visse livsstilsfaktorer og helsemessige forhold som påvirker leddene.

Alkohol

Regelmessig drikking av alkohol eller en binge av to eller flere drinker for en mann eller mer enn én for en kvinne kan føre til gikt å blusse opp.

Diet

En diett er høy i rødt kjøtt, hele fete meieriprodukter og enkle karbohydrater, kan forårsake gikt kan blusse opp, spesielt hvis kostholdet er også lav i frukt og grønnsaker.

Dehydrering

Urinsyregikt kan blusse opp som et resultat av å bli dehydrert under intens fysisk aktivitet, ekstreme værforhold eller bare glemme å drikke nok vann.

Vekttap

Hvis du gå ned i vekt for fort som følge av en sykdom, slanking eller trening, kan gikt blusse opp på grunn av en økning i urinsyre i blodet.

Fasting

Fasting for religiøse formål, medisinsk testing eller som en form for vekttap kan føre til oppblussing av urinsyregikt.

Medisiner

Urinsyregikt kan blusse opp etter å ha tatt en ny smertestillende eller medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk eller kolesterol.

Lunge sykdommer

Gikt fakkel-ups kan være forårsaket av sykdommer i blodårene dine som åreforkalkning, høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

Tidlige symptomer på RA Lignende til gikt

Revmatoid artritt er en form for leddgikt som påvirker slimhinnen i leddene. I en tidlig fase, kan det ligne symptomer på en annen tilstand som forårsaker smerte til visse ledd, en sykdom som kalles gikt.

Effekter

De mindre leddene i kroppen vanligvis føle virkningene av revmatoid artritt før de større gjør, et scenario som kan gjøre en individuell tenke gikt er ansvarlig agent siden gikt materialiserer vanligvis på disse stedene.

Beliggenhet

Urinsyregikt vil ofte målet stortåen, et sted som tidlige anfall av revmatoid artritt vil typisk påvirke. Håndledd, ankler, føtter og hender er ofre for begge forhold, med RA etter hvert i stand til å komme videre inn i større ledd som skuldre og hofter.

Betraktninger

Hevelse og rødhet kan forekomme i leddene når gikt eller RA er på jobb, men RA kan til slutt bli deformert ledd permanent.

Time Frame

Gikt og leddgikt er like i at de tilfeller av smerter knyttet til hvert kan komme og gå. Med tiden kan RA forårsake langvarige perioder med intens ubehag.

Årsaker

Urinsyregikt er forårsaket av visse faktorer, først og fremst økt nivå av urinsyre i blodet. Revmatoid artritt er en immun lidelse der kroppen angriper feilaktig sitt eget vev.

Hva er opphavet til gikt?

Urinsyregikt er en form for leddgikt som forårsaker smerte, betennelse og rødhet i leddene. Menn er mer sannsynlig å utvikle gikt, og det har en tendens til å kjøre i familier. Å drikke alkohol øker også risikoen for å utvikle smertefull tilstand.

Origin

Gikt utvikles når for mye urinsyre bygger seg opp i legemet, forårsaker for å avsette krystaller i leddene. Disse forekomstene føre til smerter og betennelser.

Effekter

Normalt er urinsyre skylles ut av kroppen i urinen. I noen mennesker, kan kroppen lage for mye urinsyre eller den kan stanse rødme det effektivt, forårsaker gikt å utvikle.

Identifikasjon

I de fleste tilfeller, gikt først treffer skjøtene i tær og fot, forårsaker smerte og rødhet. Urinsyregikt kan utvikle seg i alle ledd, men det vanligvis utvikler seg i føttene og tærne først.

Komplikasjoner

I noen tilfeller kan folk med gikt også utvikle nyrestein. I tillegg vil noen mennesker som er utsatt for gikt utvikle tilbakevendende fakkel-ups av tilstanden.

Forebygging

Hvis du er utsatt for gikt, kan du redusere sannsynligheten for å utvikle en blusse opp ved å spise en lav-purine diett. Unngå matvarer som innmat, sweetbreads, fisk som sild, makrell og sardiner og øl og annen alkohol.

Behandling

Smerten fra gikt kan lindres av over-the-counter smertestillende midler i mange tilfeller. Resept-styrke smertestillende kan brukes når OTC narkotika ikke er effektive.

Hvordan avlaste gikt symptomer

Urinsyregikt er en form for leddgikt som slår når du har for mye urinsyre i kroppen din. Hvis du har gikt, vet du førstehånds hvor vondt symptomene kan være - leddene som vondt og blir hovne og rød med betennelse. Gikt ofte oppstår i dine store tær eller andre leddene i føttene eller hendene. Medisinering samt livsstilsendringer kan bidra til å lindre smerten av gikt symptomer.

Hvordan avlaste gikt symptomer

avlaste de "hot spots" som gikt betennelse kan føre til rundt leddene med en ispose. Anvende en ispose til de berørte områdene vil ikke kurere sykdommen, men kan ta kanten av den smerten som du søker medisinsk behandling.

Påfør en varmepute på dine stive ledd for å beholde funksjon og bevegelsesutslag i de berørte områdene av hender, håndledd, knær eller tær.

Drikk rikelig med vann for å lindre gikt symptomer. Vann fortynner urinsyre, noe som er en av de viktigste årsaker til gikt. Mål for åtte glass vann hver dag.

Begrens mengden kjøtt du spiser på en vanlig uke. Mat som er høy i protein, for eksempel storfekjøtt, svinekjøtt, kylling og fisk, kan øke nivået av urinsyre i kroppen din. Begrense din diett til bare 5 oz. kjøtt hver dag hvis du er utsatt for gikt.

Be legen din om å ta en vitamin C supplement. Vitamin C kan senke urinsyre i noen mennesker, og kan være en effektiv form for lettelse for gikt symptomer.

Bruk over-the-counter non-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) for smertebehandling. Aspirin og ibuprofen er NSAIDs som kan lindre gikt symptomer.

Få en resept på sterkere medisiner, som for eksempel steroider, hvis gikt smertene ikke svare på over-the-counter forberedelser. Legen din vil avgjøre om en muntlig eller injeksjon av narkotika vil gagne din tilstand.

Hint

 • Hvis du er under behandling for gikt, sørg for at legen har en fullstendig liste over alle reseptbelagte medisiner og kosttilskudd du tar.

Hvordan behandle gikt

Hvordan behandle gikt


Rask behandling av gikt betydelig hastigheter utvinning. Behandles umiddelbart, vil et anfall av urinsyregikt bli mye bedre i løpet av to dager. Ubehandlede bouts, eller de som mottar forsinket behandling, kan føre til gikt å somle i dager eller uker.

Hvordan behandle gikt

Se legen din for en gikt test. Testen utføres ved å fjerne en liten mengde væske fra skjøten og ser på fluidet under et mikroskop. Du kan også trenge en serum urat test. Dette er en blodprøve som vil oppdage urinsyre sirkulerer i systemet.

Resten betent felles, og heve den. Ikke prøv å "gå av" et giktisk tå eller kne.

Bruk is til giktisk joint, 20 minutter på og 20 minutter av. Aldri bruke isen direkte mot huden. Alltid legge på is til is pose eller håndkle.

Hold klær og tepper av et giktisk felles. Noen ekstra vekt forverrer leddbetennelse.

Gjør endringer i kostholdet. Unngå mat med mye purin: innmat, sardiner, ansjos og tørkede belgfrukter. Øk inntaket av jordbær og moreller. Noen studier tyder på disse to frukter bidra til å helbrede gikt. Drikk minst to, helst tre, liter vann om dagen. Unngå alkoholholdige drikker og røyking.

Ta gikt medisin. En behandlingsregime kan inkludere indometacin og / eller naproxen for smerte, samt colchicin muntlig, hver en til to timer, til gikt smerte er borte.

Diskuter muligheten til å ta et kortikosteroid muntlig eller å ha det sprøytet inn din giktisk felles.

Be om bruk av probenecid eller sulfinpyrazon å senke urinsyre i urinen. Disse to stoffene virker ved å øke utskillelsen av urinsyre i urinen. Ikke ta disse medisinene hvis du har en historie med nyrestein.

Tenk Allupurinol å blokkere den metabolske konvertering av puriner inn uric syrer.

Hint

 • Unngå å ta aspirin for smerte. Lave doser av aspirin faktisk øke sjansen for å utvikle gikt.
 • For mer informasjon om gikt, ringe Arthritis Foundation på (800) 283-7800.
 • For morsomme oppskrifter og mer informasjon om mat og gikt, ringe (904) 447-0324 for å bestille "gikt Haters 'Cookbook".
 • Husk at å ta kolkisin kan forårsake alvorlig diaré.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Slik unngår du at gikt

Slik unngår du at gikt


Urinsyregikt er den smertefull betennelse i en enkelt felles, forårsaket av en opphopning av uric syrer. Selv om du har en familiehistorie som predisponerer deg til urinsyregikt (6 til 18 prosent av oss), kan du gjøre mange livsstilsendringer for å hindre det.

Slik unngår du at gikt

•  Unngå å drikke store mengder alkohol. Det fører til hyperurikemi (høy urinsyre), noe som fører til gikt.

Opprettholde en sunn kroppsvekt. Fedme fører til økte giftstoffer og metabolske biprodukter som må filtreres, øker risikoen.

•  Se opp for høye-purine matvarer, som brytes ned til urinsyre: sardiner, sild, innmat som nyre og sweetbreads, reker, ansjos, sopp og tørkede belgfrukter.

Unngå eksponering for bly i drikkevann eller husholdning miljø.

Spis kirsebær og jordbær. Noen studier indikerer disse er nyttige anti-gikt matvarer.

Oppretthold et sunt blodtrykk. Hypertensjon predisponerer deg til gikt.

Gjennomgå medisiner med legen din. Noen forstyrre kroppens evne til å fjerne urinsyre og kan utløse gikt, diuretika, cyklosporin, niacin, levodopa og lave doser av aspirin.

Drikk mye vann, for å skylle urinsyre ut av kroppen din slik at den ikke har mulighet til å samle seg i ett av leddene.

Få nok hvile, og ikke sette unødvendig stress og belastning på noen av leddene.

Hint

 • For mer informasjon om gikt, ringe Arthritis Foundation på 1-800-283-7800.
 • For oppskrifter og informasjon om hva du skal spise for å forebygge gikt, ringe (904) 447-0324, og bestille "gikt Haters Cookbook."
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan finne lindring fra gikt

Gikt er en metabolsk tilstand hvor kroppen akkumulerer dreven mengde urinsyre, som er et avfallsprodukt laget av vev i kroppen. De overskytende urinsyre innskudd som små krystaller i leddene. Sykdommen rammer millioner av mennesker, og presenterer som ekstrem bankende smerte som vanligvis påvirker hovne betente ledd, for eksempel kne, ankler, håndledd, men rammer oftest det første leddet i stortåen og de fleste angrepene skjer om natten. Personer med kronisk gikt utvikler Tophi som er urat krystaller innskudd som forårsaker deformerte ledd.

Hvordan finne lindring fra gikt

Hydration er derfor viktig å drikke store mengder vann gjennom hele dagen. Væsken vil bidra til å skylle ut urinsyre, drikke minst 6-8 glass vann om dagen. Dette vil også hindre dannelse av nyrestein.

•  Ta en anti-inflammatorisk for angrepene, siden det er den betennelse som vanligvis forårsaker ekstreme smerter. Ibuprofen fungerer, men følg instruksjonene på etiketten.

For å bidra til å redusere den smertefulle hevelser bruk et kaldt omslag eller ispose på det området berørt. Knuse is i noen biter og pakk i et håndkle og legg direkte på hovne ledd. Hold den på i ca 5 minutter.

Kostholdet er viktig å adresse når du lider av gikt. Unngå å spise visse matvarer som inneholder høye stoffer som skal omdannes til urinsyre i kroppen, dvs. puriner. Matvarer med høy konsentrasjon av puriner er animalsk protein, kjøtt, hjerte, nyre, blåskjell, leveren.

Det er visse typer matvarer som kan bidra til gikt episoder, for eksempel skalldyr, blomkål, linser, havregryn, hele korn som inneholder matvarer. Det er best å begrense inntaket av disse matvarer.

En person som lider av gikt er typisk midt-alder og overvekt. Å miste vekt og holde et sunt næringsrikt kosthold er svært viktig å kontrollere gikt angrep. Det anbefales også å holde en vanlig øvelse diett.

IKKE drikke alkohol spesielt øl. Alkohol øker produksjon av urinsyre, og hindrer dens utskillelse danne legemet. Øl spesielt bør unngås fordi den inneholder høyere nivåer av purine forhold til de andre alkoholholdige drikkevarer og ville gjøre gikt angrep mer alvorlig og oftere.

8. Visse legemidler og medisinske tilstander som forårsaker økningen produksjon av urinsyre i kroppen, for eksempel, diuretika, cyklosporin, Lesch-Nyhan syndrom, maligniteter. Det er bedre å prøve og redusere høyt blodtrykk naturlig hvis du har en historie eller lider giktisk angrep. Prøv å redusere inntak av natrium, trene og å miste vekt er gode måter å redusere blodtrykket uten å måtte ta blodtrykkssenkende medisiner. Alltid konsultere med din lege før du starter eller stopper noen reseptbelagte stoffet eller legge urter eller alternative medisiner for å behandle din medisinske tilstand.

9. For behandling av gikt angrep på lege vil foreskrive visse medikamenter for å redusere produksjon av urinsyre, eller til å øke utskillelsen av urinsyre. For akutte anfall vanligvis NSAIDs eller kortikosteroider er foreskrevet som prednison. For vedlikehold terapi stoffer som colchicines, allopurinol, eller probenecid er de vanligste medisiner gitt til gikt lider.

Prøv å unngå skader på ledd som stortåen siden gikt angrep forekommer oftere på skadde eller traumatize leddene. Ikke gå med trange sko eller stramme klær i tilfelle av en gikt angrep.

Hint

 • Også kontakt lege fra din egen lege før du starter eller stopper noen reseptbelagte medisiner.
 • Start aldri noen urte kosttilskudd eller alternativ medisin eller behandling uten å rådføre deg med lege.

Hvordan Naturligvis Stop gikt

Hvordan Naturligvis Stop gikt


Urinsyregikt er en smertefull form for leddgikt som kan bli løst gjennom riktig kosthold, mosjon og utdanning. Lære hva som forårsaker gikt og hvordan du kan unngå det vil tillate gikt lider å bedre håndtere denne tilstanden naturlig. Les videre for å lære hvordan du naturlig stoppe gikt.

Hvordan Naturligvis Stop gikt

•  Lær årsaken til gikt og hvordan du kan unngå det. Dette vil bidra til naturlig stoppe gikt fra å bli et alvorlig problem. Gjøre noen undersøkelser på egen hånd for å lære det grunnleggende gikt og hva som kan forårsake det. Når du vet mer om tilstanden, snakk med legen din. Å ha en grunnleggende forståelse av gikt vil gjøre legen økten mer produktive.

Fullfør et familietre. Dette betyr ikke starter med grunnleggelsen av din familie og gjør et omfattende slektsforskning søk. Dette betyr ganske enkelt skrive ned en liste over slektninger og markere de som har gikt. Start med de hannene i familien din, siden menn står for 95 prosent av gikt lider og deretter se på alder og avstand bekjentskap. Du bør være mer bekymret hvis en far eller bror har tilstanden enn om din oldemors bror kan ha hatt et angrep eller to etter en kveld ute med gutta og noen øl.

overvåke helsen din hvis du har gikt i familien din historie. Selv om ikke alle med en familie historie av gikt vil ha tilstanden, kan det være en predisposisjon og bør overvåkes. Noen ganger familiemedlemmer vil alle ha gikt, med unntak av en eller to menn. Dele denne informasjonen med legen din som vil være i stand til å bedre vurdere risikoen for gikt og forekomster basert på familien din historie.

Tilpasse en ny diett rutine

Lær deg hvilke matvarer er de høyeste i purine og vurdere hvor ofte du spiser disse. Visse purine rike matvarer bør unngås ved gikt lider. Se etter erstatninger for din favoritt mat. Sopp er høy i purine, men grønne grønnsaker er lavt i purine.

Sett noen alkoholholdige drikker, spesielt øl, vin og høy sukker blandede drinker med vann. Andre klare lav kalori, lav koffein drikker er et godt bytte for alkohol. Lav fett meieri melk og vann fjerne urinsyre, senke nivåene som finnes i blodet. Når en gikt angrep først filt, nå for en flaske med vann er den beste måten å naturligvis fjerne urinsyre fra kroppen. Fordi alkohol stopper den naturlige fjerningen av urinsyre fra kroppen, bør gikt lider unngå all alkohol, spesielt under en oppblussing av gikt.

Hint

 • Starte behandling så snart som mulig hvis en oppblussing av urinsyregikt er filt.
 • Stoppe inntak av alkohol så snart symptomer på gikt er filt. Øk vanninntaket og urinsyre vil forlate kroppen naturlig.
 • Husk, mens hjem rettsmidler er nyttig for tider når en medisinsk faglig er ikke nås, bør de ikke være en erstatning for å konsultere lege.

Hvordan virker gikt skje?

Hvordan virker gikt skje?


Urinsyregikt er en intenst smertefull tilstand som hovedsakelig rammer menn. Den er forårsaket av opphoping av urinsyre i kroppen, og kan føre til ekstrem leddsmerter som fører til svelling og langstrakt permanent ledd disfiguration. Selv om gikt vanligvis ikke utvikle seg i kvinner, er det viktig å være oppmerksom på tegn for å søke behandling før tilstanden forverres.

Alle har en bit av urinsyre i blodet, men når det er for mye urinsyre kjører gjennom blodet, griper den med fellesfunksjoner. Den væske som kroppen produserer å smøre leddet bevegelse kalles synovial fluid. Denne væsken er nødvendig, slik at leddene lett og jevnt, og slik at gjentatt bruk av leddene ikke slites bort benene er involvert.

Gikt skjer når det overskytende urinsyre i blodet krystalliserer inn i nål-lignende former innenfor leddvæsken. , Prøver immunsystem, sensing at urinsyrekrystaller ikke hører hjemme i leddvæsken å rense fremmedlegemer. Immunsystem angripe urinsyre fører til hevelse oppstår. Ettersom dette hevelse forverres, utvikler smertefull leddgikt innenfor den rammede leddet. Dette leddgikt forårsaker nesten uutholdelig smerte når leddet i spørsmålet blir brukt - selv i de mest naturlige bevegelser.

Uansett grunn, det store flertallet av gikt tilfeller oppstå i metatarsophalangeal felles, som er den anatomiske betegnelsen for felles ved foten av stortåen. Mens flertallet av mennesker som lider av gikt har smerter i denne felles, har det vært tilfeller av smerter i hele midten av foten, ankel, hæl og kne. Andre rammet ledd kan omfatte fingre, håndledd og albuer.

Urinsyregikt er ofte forbundet med nyrene fordi det er det organ som har ansvaret for å filtrere ut overskytende nivåer av urinsyre fra blodet. Tilfeller av gikt kan være indikatorer på at nyrene ikke fungerer så bra som de burde i å filtrere ut urinsyre. Selv om årsaken til dette er hovedsakelig genetisk, kan visse typer narkotika skade nyre evne til å fjerne urinsyre fra blodet.

Risikofaktorer for gikt inkluderer tidligere urelaterte nyreproblemer, høye nivåer av enkelte stoffer i kroppen som triglyserider, høyt blodtrykk og fedme. Det er også viktig å forstå at høye nivåer av urinsyre i blodet ikke alltid føre til gikt og ikke alltid bety skade på nyrene.

Eple cider eddik Fordeler for gikt

Eple cider eddik Fordeler for gikt


Urinsyregikt er en genetisk bundet tilstand som forverres av kosthold, spesielt alkohol og fetende mat. Den er karakterisert ved akkumulering av urinsyre i leddene, som oftest i tærne. Det finnes en rekke av eple cider eddik fordeler for gikt som du kan dra nytte av.

Funksjon

Eddik eple antas å være gunstig for, så vel som gikt på grunn av sin eplesyre-innhold. Eplesyre antas å oppløses den urinsyre som samler seg i leddene og spyler dem fra kroppen. Andre fordelaktige forbindelser det inneholder inkluderer kalium, som fjerner giftig avfall, og overskudd av vann, så vel som aminosyrer, noe som også reduserer giftighet og har en antibiotisk virkning.

Effekter

Apple cider eddik fordeler for gikt lider omfatte mindre betennelse, hevelse og bankende, samt større fleksibilitet i sine sammenføyninger. Dette lindrer, og kan også eliminere smerte, noe som gjør det lettere å gå. Noen gikt lider oppleve fordelene med å ta eple cider etter bare et par timer, mens det kan ta noen dager for andre å merke en forbedring.

Dosering

For å få full nytte av eple cider eddik, må du ta 2 til 3 ss., To eller tre ganger om dagen. Selv om noen mennesker kan ta sine eddik ryddig, gjør andre ikke liker smaken og den brennende de føler i halsen, slik at de blander det i et glass med varmt vann. For å gjøre det enda mer velsmakende, en skje eller to av honning kan røres inn i vann. Fruktjuice, slik som hyllebær, blåbær, jordbær eller kirsebær, har vært kjent for å tilby helsefordeler til gikt lider, og kan erstatte vannet. Alternativt kan eddik og honning blandes sammen i stedet for å oppløses i vann eller juice.

Aktuelt

Snarere enn å ta eple cider muntlig ved å drikke det, kan du også bruke den lokalt. For å gjøre dette, suge en ren, tørr klut i eple cider eddik og pakk det rundt det berørte området. La den stå på i 15 minutter eller lenger. Alternativt, utgjør en blanding av tre kopper vann med en kopp eple cider eddik, og suge felles i dette. Suge er både positivt og beroligende.

Betraktninger

Det finnes to typer av eple cider eddik: den klare variasjonen du finner i supermarkeder og un-destillert, ufiltrert rå versjon. Denne rå type eple cider eddik tilbyr de mest helsemessige fordeler for gikt. Dette er fordi, selv om den klare variasjon har vært sterkt bearbeidet for å gi et mer tiltalende utseende, fjerner mange av dens fordeler behandlingen. Den ufiltrerte versjonen er ikke en klar væske, og har en thready utseende kjent som "mor". Denne uklarheten viser at det fortsatt inneholder alle sine naturlige næringsstoffer og enzymer, og derfor dens fordeler for helsen din.

Hvordan bli kvitt gikt

Hvordan bli kvitt gikt


Millioner av mennesker over hele verden lider av uutholdelige smerter i leddene ellers kjent som gikt. Folk som har en tendens til å lide av gikt har en opphoping av urinsyre krystaller i ulike vev i hele kroppen. Denne oppsamlingen skjer vanligvis rundt personens sener og ledd, forårsaker smerte, ømhet og noen ganger feber i tillegg. Mens denne sykdom kan sikkert la individer frustrert og i smerte, er det et par ting du kan gjøre for å bli kvitt smertene og komme tilbake til en sunn og aktiv livsstil.

Hvordan bli kvitt gikt

•  Drikk mye væske hver dag. En av de beste måtene å hjelpe prosessen og rense kroppen for urinsyre er å drikke rikelig med vann og grønnsaksjuice. Drikk tre liter vann og grønnsaksjuice om dagen for å hjelpe rense kroppen for urinsyre buildup og også gi noen ekstra beskyttelse mot nyrestein formasjon.

Unngå eller begrense inntaket av matvarer som er purine rik. Kroppens naturlige funksjoner slå purine til urinsyre, og jo mer urinsyre buildup du har, jo større er risikoen for å få gikt. De fleste matvarer som inneholder mye protein også inneholde høye nivåer av purine, så du kan ikke kutte ut alle matvarer som har purine, men bør prøve å redusere mengden av kjøtt du spiser.

Spis mye frukt og grønnsaker. Disse typer matvarer er lav i protein og purine, slik at de vil unngå å ha et urinsyre buildup i kroppen din.

Slutte å drikke alkoholholdige drikkevarer. Drukket alkoholholdige drikker som øl negativt påvirker hvordan kroppens prosesser og fjerner urinsyre fra kroppen. Skaden gjort ved å forbruke disse type drikkevarer kan føre til urinsyre buildup og til slutt til gikt.

Spis bing kirsebær for å bidra til å redusere urinsyre. En studie gjort av US Agricultural Research Service forskere i Davis, Calif., Viste at personer som er i midten av en dårlig angrep og forbruker bing kirsebær se en nedgang i deres urinsyrenivået i løpet av noen korte timer med forbruk. Dette bidrar til å redusere varigheten og alvorligheten av angrepet.

Ta riktig medisinering. Vanligvis er det tre forskjellige typer medisin som brukes til å behandle gikt. En lindrer smerte, det andre reduserer inflammasjon, og det tredje bidrar til å redusere oppbyggingen av urinsyre som utløser gikt. Den beste medisin for å bruke for smertelindring er Tylenol. Den beste behandling for inflammasjon er kolkisin, som er et ikke-steroid medikament.

Slik Cure Symptomer på gikt

Slik Cure Symptomer på gikt


Urinsyregikt er en smertefull og kompleks type leddgikt som ofte utvikler seg raskt. Selv om symptomene på gikt kan komme og gå, de er vanligvis akutt når de er til stede. Menn er mer sannsynlig at lider av gikt enn kvinner, finner Mayo Clinic, og postmenopausale kvinner står overfor en økt risiko. Du kan lindre gikt symptomer og redusere risikoen for flare-ups.

Årsaker til gikt

Urinsyre produseres naturlig i kroppen, og som brukes til å bryte ned puriner - en annen naturlig forekommende stoff som finnes i visse næringsmidler, så vel som den menneskelige kroppen. Under normale omstendigheter, urinsyre produseres i kroppen passerer gjennom nyrene og ut av kroppen gjennom urinen, eller den oppløses i blodet. Hvis nyrene passere for lite urinsyre gjennom til urin eller kroppen produserer for mye, akkumulerer den resulterende buildup i leddene som små urat krystaller som er skarpe som nåler.

Symptomer på gikt

Urinsyregikt er preget av betennelse, rødhet og smerter. Symptomene starter ofte i stortåen og kan forlate tå leddene følelsen som om de er på brann. Når du plasserer hånden din på det berørte området, vil det føles varmt å ta på. Skulle en gikt angrep oppstå mens du sover, kan de berørte ledd bli så mør at selv vekten av sengetøy kan forårsake smerte. Selv om det tar åtte til 12 timer for et angrep for å utvikle, gikt symptomer ofte blusse opp i løpet av natten eller tidlig om morgenen, og kan ta deg uvitende. I tillegg til smerte, hevelse og svie, kan huden din bli rød, tett og kan sprekke og skrell etter noen dager. Influensaliknende symptomer kan også forekomme under en gikt angrep.

Medisiner for lindring av symptomer

Smerter og betennelser du lider under en akutt gikt angrep grovt påvirker din evne til å delta i og nyte daglige aktiviteter. Visse over-the-counter og reseptbelagte legemidler kan lindre smerter og betennelser for å redusere eller eliminere fremtidige fakkel-ups. Steroide og ikke-steroide behandlinger er begge brukes, avhengig av dine spesifikke behov. Kortikosteroider kan være foreskrevet i pille eller injeksjon skjemaet for å lindre smerter og betennelser, og er vanligvis brukes bare hvis du ikke finner lindring fra over-the-counter medisiner som naproxen og ibuprofen. Hvis over-the-counter steroide medisiner er ikke effektive, reseptbelagte versjoner er også tilgjengelig.

Livsstil endringer for symptomlindring

Du bør spise mellom 1/2 og 1 liter væske hver dag for å holde kroppen hydrert og hjelpe skylle ut urinsyre. Minst halvparten av dette bør være vann, og du bør unngå alkohol fordi det har en tendens til å tørke kroppen. Det er også viktig å konsumere en diett som er lav i puriner, som vanligvis finnes i orgel kjøtt, sardiner, makrell, hvetekli og tørkede belgfrukter, blant andre matvarer.

Alternativ medisin rettsmidler

Drikker kaffe, tar vitamin C-tilskudd og spise kirsebær er alle rapportert å bidra til å redusere urinsyre. Diskuter disse alternative medisin alternativer med legen din først; han kan anbefale deres bruk i forbindelse med andre behandlinger. Under en smertefull angrep, kan avslapning og dyp pusting metoder bidra til å ta tankene bort smerten.

Behandling av gikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt som er preget av plutselige anfall av smerte og rødhet. Den rammer oftest menn oftere enn kvinner, men kvinner blir mer sannsynlig å bli påvirket etter menopause. Urinsyregikt kan være svært smertefullt, men det er mulig å behandle, og det finnes måter å redusere frekvensen av tilbakefall.

Behandling: NSAIDs

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan bidra til gikt fordi de er smertestillende og få ned betennelsen. Mange NSAIDs som ibuprofen og naproksen er tilgjengelig over disk.

Behandling: Colchcine

Kolchicin er et annet antiinflammatorisk middel, men i motsetning til NSAID-er det spesielt for gikt og vil ikke hjelpe de fleste typer av smerte. Den er tilgjengelig som en daglig oral medisin eller en intravenøs medisinering for plutselige angrep.

Behandling: Steroider

Steroider kan også brukes til å kontrollere smerte og betennelse og kan tas oralt eller injiseres direkte inn i det berørte området. Men det er flere bivirkninger med steroider enn med NSAIDs.

Forebygging: Medisiner

To typer medisiner brukes for å hindre utbrudd av gikt: urinsyre-blokkerende medikamenter som reduserer mengden av urinsyre kroppen produserer, og urinsyre-fjerning medisiner som forbedrer kroppens evne til å kvitte seg med urinsyre.

Forebygging: Kosthold

Den "gikt diett" er noen ganger foreskrevet for å hindre angrep. Dietten innebærer å kutte ned på rødt kjøtt, sjømat og alkohol, og øke inntaket av komplekse karbohydrater og magre meieriprodukter.

Tegn og symptomer på gikt

Urinsyregikt er en svært smertefull form for leddgikt. Det påvirker vanligvis menn mellom 50 og 65 og kvinner kort tid etter menopause. Listet nedenfor er advarselen tegn på gikt.

Hva er gikt?

Gikt, også kjent som metabolsk artritt, er en sykdom hvor urinsyre akkumulerer og avsettes på brusk i leddene. Dette fører til alvorlig smerte og betennelse. Hvis venstre ubehandlet, kan urinsyre forårsake uopprettelig skade på felles vev.

Årsaker til gikt

Gikt er forårsaket av en kombinasjon av unormalt høy produksjon av urinsyre, og høyt syrenivåer i blodet. Genetisk predisposisjon og alkoholinntak er medvirkende faktorer til heving av surhetsgraden i blodet.

Tegn og symptomer

Symptomene på gikt er veldig tydelig og vanskelig å gå glipp av. Hvis du opplever noen av disse, se en lege så snart som mulig:
Utseendet plutselig pinefull smerte i eller rundt leddene.
Betennelse og / eller stivhet i leddene.
Rødhet og en følelse av varme i eller i nærheten av leddene.
Ømhet og ekstrem følsomhet i leddene.
Et tilbakevendende feber.
Smerte eller hevelse av stortåen uten noen åpenbar grunn.

Hva Body Parts påvirkes av gikt?

Gikt vanligvis påvirker leddene, men kan også angripe andre vev. De leddene som oftest rammet av gikt er de store tå, kne, håndledd, ankel, hæl, ryggrad, fingre og albue. Hofter og skuldre kan også bli påvirket.

Advarsel

I alvorlige tilfeller av gikt, kan urinsyrekrystaller bli deponert på nyrene eller blæren og føre til nyrestein.

Utseendet til en hvilken som helst av de nevnte symptomer kan være en indikasjon på gikt. Hvis du opplever disse symptomene, kan du bruke varm komprimerer på det berørte området (e) og be om uttalelse fra en medisinsk faglig umiddelbart.

Cure for gikt Pain

Urinsyregikt er en svært ødeleggende form for leddgikt som er forårsaket av en opphopning av urinsyre rundt leddene. Når en blusse opp skjer, kan en felles bli utsatt for ekstrem smerte. Selv om gikt kan behandles med medisiner, er det også noen andre måter å bremse den ned, og det å stoppe helt.

Betydning

Ifølge Mayo Clinic, er det ca 2 millioner mennesker i USA som lider av gikt. Urinsyregikt kan også føre til ytterligere komplikasjoner, for eksempel nyreskader, akutte gikt angrep og urin steiner.

Typer

Rydder opp kostholdet er en stor bidragsyter til gikt smerte. Det er flere matvarer som kan være fordelaktig. Spis mat som er høy i essensielle fettsyrer, som laks og nøtter, tofu og mørke bær.

Identifikasjon

Å være at gikt er forårsaket danne en opphopning av urinsyre, spise alkaliske matvarer kan bidra til å redusere syrenivået i kroppen. Noen av disse matvarer inneholder babyen spinat, brokkoli, grønnkål, kålen, selleri, spirer, sitroner, lime og avokado. Spise alkaliske matvarer bidrar til å øke kroppens pH-nivå.

Betraktninger

Noe å ta hensyn er å unngå mat som er høy i et stoff som kalles puriner som er hva som forårsaker urinsyre å utvikle. Det er viktig å unngå alkohol, koffein, innmat, sopp, belgfrukter og gjær.

Forebygging / løsning

Trening kan bidra til å redusere og kontrollere urinsyre og også øke vekttap. Hvis du er overvektig og har gikt, kan dette overvekt sette ekstra belastning på leddene som vil forverre symptomene.

Expert Insight

Sammen med å spise riktig mat, drikke mye væske vil også bidra til å videre flush toksiner og syre fra kroppen. The Institute of Medicine anbefaler at menn får ca 3 liter væske om dagen, og kvinner får ca 2,2 liter væske i døgnet. Bare sørg for at de ikke er syredannende. Vann er alltid det beste valget.

Slik Cure gikt leddgikt

Gikt er en smertefull tilstand som skyldes oppbygging av urinsyre i blodet og leddene. De fleste som lider av gikt medisinering bruk og aktuelle salver til å behandle sine symptomer, men få er klar over at sykdommen kan faktisk bli eliminert helt ved hjelp av naturlige kosttilskudd og kosttilskudd endringer. Mens det er lett å behandle symptomer på gikt med medisiner, eliminere gikt helt kan kreve store livsstil justeringer.

Slik Cure gikt leddgikt

Naturligvis Herding gikt leddgikt

En på din lokale helsekost butikk eller apotek, kjøpe ekstrakter av svart kirsebær og selleri frø. Disse kosttilskudd er både generelt ansett som trygt, og kan redusere opphoping av smertefulle urinsyrekrystaller.

Eliminer matvarer høy i puriner fra kostholdet ditt, da disse bidra til gikt symptomer. Begrense eller unngå fisk, fjærfe, rødt kjøtt, skalldyr, innmat og alkohol, da dette kan øke mengden av urinsyre i blodet.

Unngå alle produkter som inneholder høy fruktose mais sirup, spesielt godteri, brus, syltetøy og gelé, kan Fruktose bidra til dannelsen av urinsyre krystaller, den smertefulle underliggende årsaken til gikt.

Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering og for å aktivere kroppen til å skylle ut sure forbindelser og giftstoffer. Sikt i minst åtte glass om dagen, og unngå diuretika som kaffe, te og aspirin.

Hint

 • Ikke gi opp. Det kan ta uker eller måneder til helt strakt urinsyrekrystaller ut av kroppen.
 • Ikke ta selleri frø eller svart kirsebær ekstrakt hvis du er allergisk mot enten plante.

Om Candida Renser for gikt

Mange mennesker som lider av gikt, en form for leddgikt som forårsaker smertefull betennelse i leddene, er ikke klar over alle de ressursene som er tilgjengelige for dem å lindre deres lidelser. Candida renser for gikt er naturlig rettsmidler som tilbyr smerte utrydding uten rusmidler.

Teorier

Candida albicans er en overvekst av gjær i tarmen som reduserer mengden av helsebringende bakterier som demme opp for infeksjoner og sykdom. Candida renser avlaste gikt symptomer ved å øke mengden av fordelaktige bakterier i tykktarmen som oppløser en opphoping av urinsyre, en av de viktigste årsaker til gikt.

Betydning

Urinsyregikt påvirker mer enn én million amerikanere, som kan oppleve skadelige bivirkninger fra gikt medisiner. Candida renser eliminere denne bekymringen ved hjelp av naturlige urter som Astragalus og echinacea samt probiotika som acidophilus til naturlig gjenopprette gunstige bakterier nivåer i tarmen.

Typer

Candida renser for gikt ikke bare inkluderer urte renser men også Candida kosttilskudd renser. Magre proteiner, belgfrukter og ferske bladgrønnsaker er stifter av candida kosttilskudd renser.

Time Frame

Gikt lider har opplevd lettelse etter to til fire uker av candida rensing. Så med flittig og vedvarende bruk, kan candida rensing dempe smerter og andre gikt symptomer innen en måned.

Betraktninger

Candida renser for gikt omfatter eliminering av alkohol og gjær-holdige matvarer.

Hva slags mat er dårlig for gikt?

Urinsyregikt er en type leddgikt som vanligvis påvirker mindre ledd som fingre, tær, håndledd og ankler og oppstår plutselig. Smerter i leddene er ledsaget av rødhet, hevelse og ømhet ved berøring. Det er ikke uvanlig for folk å kjøre en feber når de har en gikt angrep. Gikt streik meste middelaldrende menn, men begge kjønn kan utvikle gikt i alle aldre. Et høyt nivå av urinsyre i kroppen er den viktigste årsaken til gikt, selv om tilstanden kan også kjøres i familier. Urinsyregikt kan også være en negativ reaksjon på enkelte reseptbelagte medisiner. Personer som har en historie med gikt angrep noen ganger trenger å endre sine dietter for å redusere mengden av urinsyre i kroppen sin.

Puriner og urinsyre

Alle kropp gjør en substans som kalles puriner, et materiale som ikke bare finnes i menneskekroppen, men i planter og næringsmidler i tillegg. Når puriner bryte ned, de produserer et avfallsprodukt som kalles urinsyre. Urinsyre i moderate mengder er bra for kroppen - det fungerer som en antioksidant og bidrar til helsen til våre blodkar. Gjennomsnittlig amerikaner bruker fra 600 til 1000 mg av puriner hver dag, ifølge WHFoods.org. Når for mye urinsyre bygger seg opp i kroppen, gjennom kosten eller andre kilder, krystalliserer den og festes til leddene. Krystallene forstyrre leddfunksjon, noe som er gikt.

Kjøtt og Fisk

De fleste typer av kjøtt og fisk inneholder moderate nivåer av puriner, med unntak av innmat som lever og nyrer, som er meget høy i puriner. Personer som har regelmessige anfall av urinsyregikt bør unngå høy-purine matvarer, som også omfatter visse fisk som sild og ansjos. Leger ved Mayo Clinic tyder på at gikt pasienter begrenser seg til en daglig del av kjøtt, fisk eller fjærkre som veier i 5 til 6 oz. range.

Alkohol og brus

De som har gikt er instruert til å drikke store mengder vann og væsker generelt i et forsøk på å fortynne mengden av urinsyre rundt leddene. Unntaket fra denne regelen er brus og alkoholholdige drikkevarer, som ikke hjelper flush urinsyre ut av systemet. Øl faller spesielt i denne begrensede kategorien, da den inneholder høye nivåer av gjær, et stoff som ikke er "vennlig" til gikt. Hvis du er i midten av en gikt angrep, ikke drikke brus og alkohol i det hele tatt. Hvis du har en tendens mot gikt, men ikke opplever aktive symptomer, kan du trygt ta en drink eller to hver så ofte med tillatelse av legen din.

Fullkorn og fiber-rik mat

Hele korn og fiber-rik mat er en del av en "hjertet sunt" kosthold, men dessverre har ikke nytte gikt pasienter når de er stifter av dietten. Hele korn og fibrøs grønnsaker som nyre bønner, blomkål, linser, spinat og havre produkter er klassifisert som "moderat høy" i puriner, ifølge WHFoods.org, og inneholde opptil 100 mg av stoffet for hver 3 1/2 oz servering. Disse matvarer kan spises i moderate mengder, men bør begrenses i henhold til legens forslag eller etter behov i henhold til dine gikt symptomer.

Low-carb dietter

Personer som er utsatt for gikt bør prøve ikke å følge strengt low-carb dietter, spesielt midt i en gikt angrep. Mat som er lav på karbohydrater er ikke dårlig for gikt per se - det er mer kostholdet som helhet som er skadelig. Low-carb menyer og spise planer tendens til å være høy i protein, som på grunn av purine nivåer, kan føre til hyppigere og mer intense gikt angrep.

Kan iste Årsak gikt?

Selv om mange faktorer påvirker utbruddet av gikt, kan en endring i kosthold holde angrepene unna. Fordi drikkevarer som øl, vin og brus med høy fruktose mais sirup kan utløse gikt angrep, kan man mistenke at kunstig søtet iste utløser gikt også.

Definisjon

Gikt er en artritt-lignende tilstand som oppstår når det er for mye urinsyre tilstede i blodet. Når dette skjer, leddbetennelse oppstår, etterfulgt av intens leddsmerter.

Årsaker / Faktorer

Urinsyregikt er stort sett funnet i overvekt menn over 35 år Andre medvirkende faktorer inkluderer arvelighet, forbruket av alkoholholdige eller brus drikker på daglig basis, røyking, regelmessig bruk av medisiner som aspirin, og et dårlig kosthold.

Dårlige mat / drikke

Foods som mest sannsynlig vil føre til gikt inkluderer rødt kjøtt, fisk og fjærfe. Drinker som mest sannsynlig vil føre til gikt inkluderer alkoholholdige drikker, spesielt øl, vin og brus. Høy-protein dietter, som Atkins diett, har også en tendens til å være forbundet med gikt.

God mat / drikke

Drikker den daglige anbefalte dose av vann er den beste forebygging av gikt. Matvarer som bidrar til å forebygge gikt inkluderer meieriprodukter og grønnsaker.

Teorier / Spekulasjoner

En studie gjort ved University of British Columbia i Vancouver, Canada, fant at både kaffe og koffeinfri kaffe reduserte risikoen for gikt, mens te hadde ingen effekt overhodet.

Forebygging / løsning

Ifølge Family Medicine News, har iste ingen effekt på gikt, så lenge det ikke er mettet med ekstra sukker. Bare legge hva som vil oppløse, som er ikke mer enn to teskjeer.