Digidexo.com

Negative effekter av alkoholisme på American Society

Det amerikanske justisdepartementet er enig med en studie publisert av Robert Wood Johnson Foundation ved Princeton i februar 2001, at rusmisbruk er landets nummer én helseproblem. Og alkohol topper listen over misbrukte stoffer. Og bortsett fra helse, andre problemer fra alkoholisme smitte over på resten av samfunnet, med farer på motorveien, problemer på arbeidsplassen og problemer i familien.

Helseproblemer og kostnader

Selv om det har blitt inngått av National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism at moderat drikking har helsemessige fordeler, er det også klart at overstadig og overdreven drikking er svært skadelig for helsen. Langsiktige problemer kan omfatte alvorlige psykiske problemer, leverskade, inkludert skrumplever, hjerneslag, kreft, DT-tallet (delirium tremens) og død. Marin Institute rapporterer at "årlige helseutgifter for alkoholrelaterte problemer beløpe seg til $ 22.5 milliarder. Den totale kostnaden for alkoholproblemer er $ 175 900 000 000 i året (sammenlignet med $ 114 200 000 000 for andre narkotikaproblemer og $ 137 000 000 000 for røyking)."

Kostnader på arbeidsplassen

Lær-Om-Alcoholism.com rapporterer at "i henhold til US Office of Personnel Management, kostnaden for alkoholisme på arbeidsplassen varierer fra $ 33 milliard til $ 68 milliarder i året med fravær anslått til å være fire til åtte ganger større blant alkoholikere og alkohol misbrukere . " Og arbeidsulykker forårsaket av alkoholholdige ikke bare true seg selv, men også andre ansatte. Følgelig mange arbeidsgivere vedta strenge retningslinjer, inkludert alkohol og narkotika testing prosedyrer og utdanningsprogrammer, som alle har sine kostnader.

Alkohol og bilkjøring

Selv om alkoholrelaterte trafikkulykker er på tilbakegang, er det fortsatt et alvorlig problem. Mødre Against Drunk Driving rapporterer at "i gjennomsnitt noen blir drept av en fyllekjører hvert 45. minutt. I 2008, anslagsvis 11 773 mennesker døde i drukket-kjøring relaterte krasjer --- en nedgang på 9,8 prosent fra de 13 041 fyllekjøring relaterte dødsfall av 2007 " Videre tre av ti "vil amerikanerne være involvert i en alkohol-relaterte krasj eller annen gang i sitt liv," og "50-75 prosent av fyllekjørere som har lisenser er suspendert fortsette å kjøre." Så klart alkoholikeren bak rattet er fortsatt en trussel mot samfunnet.

Familieproblemer

Personer under effektene av alkohol er urimelig og kan ikke kommunisere godt. Så noen familiemedlem som drikker tungt blir to-faced, oppfører seg på en måte mens edru, og i en annen måte når beruset. Familiemedlemmer kan ikke være avhengig av en person som er i stadig endring som dette, og en slik irrasjonell atferd kan føre til følelsesmessige problemer i andre familiemedlemmer, men spesielt barn. Alkohol tenåringer ikke bare føre til alvorlig bekymring for sine foreldre, de også er i stand til å bidra til emosjonell støtte eller stabilitet av sine søsken. Videre er et barn som vokser opp i en alkoholisert familie langt mer sannsynlig å bli en alkoholiker selv.

Alkoholisme og annen kriminalitet

Alkoholikere Victorious rapporter følgende statistikk om andre forbrytelser relatert til alkohol. Alkohol var involvert i minst 34 prosent av alle drapssaker. Mer enn halvparten av voldtektsmennene hadde drukket. Mødre dømt for overgrep mot barn er tre ganger mer sannsynlig å bli alkoholiker, og fedre, ti ganger mer sannsynlig. Trettiseks prosent av selvmordsofrene hadde drukket. Tung drikking er involvert i 60 prosent av voldsforbrytelser, og 80 prosent av brann-og drukningsulykker.