Digidexo.com

Informasjon om Laser behandling for å slutte å røyke

For mange røykere, avslutter en sigarett avhengighet er en vanskelig, pågående kampen. Markedet for produkter og behandlinger for å hjelpe til avslutte prosessen har vokst enormt det siste tiåret. Laserbehandling er en stadig mer populær løsning.

Hvordan Laserbehandling Works

Kald laser terapi, eller lavt nivå laser terapi (LLLT), er en type laser teknologi som brukes for å slutte å røyke. Den bruker lav intensitet lys og energi som er rettet mot pasientens "trykkpunkter" fra en overhead lampe-lignende enhet. De målpunkter blir stimulert med energi for å angivelig forårsake en endring i kroppens energi.

Gammel prinsippet

Laser behandling for å slutte å røyke er basert på samme prinsipp som akupunktur og refleksologi: Kroppen har visse "akupunkturpunkter" som, når trykket er brukt, stimulere kroppens indre energi og føre til endringer. I stedet for akupunktur nåler, lasere som brukes.

Funksjoner

Avspenning er den første funksjon av målrettede laserstråler, hvoretter laserenergien som brukes for å simulere nikotin-genererte følelser ved å utløse kroppen for å frigjøre endorfiner. Dette skaper en falsk "høy" uten nikotin, som angivelig opphører kroppens behov for nikotin og sigaretter helt.

Effektivitet

Resultatene varierer fra pasient til pasient. Laserbehandling, som andre metoder for å slutte å røyke, for eksempel hypnose, er subjektiv. Tilbydere av laserbehandling annonsere suksessrate på over 80 prosent. Det er ingen vitenskapelige bevis for å støtte eller motbevise laserbehandling effektivitet for å slutte å røyke.

Fordeler

Laserbehandling har ingen bivirkninger og ingen nedetid. Prosedyren er smertefri og avslappende. Laser behandlere foreslå bare én behandling økt, som er 30 minutter. I stedet for å gradvis redusere røyker avhengighet av nikotin, har som mål laser behandling for å stoppe nikotin inntak umiddelbart.

Kostnad

Den gjennomsnittlige kostnaden (i 2009) for en laser behandling økt for å slutte å røyke er $ 400, dyre sammenlignet med andre anti-røyke hjelpemidler. Skepsis antyder kostnaden er en risiko, men hvis det lykkes, er det vel anvendte penger.