Digidexo.com

Bruker for Olive Leaf nesespray

Bruker for Olive Leaf nesespray


Olive Leaf Nesespray er en helt naturlig plantebasert legemiddel ment å lindre og behandle sinus forhold. Sprayen er laget av tre komponenter: oliven blad ekstrakt (Olea europa), Baptisia (Baptisia tinctora) og grapefruktkjerneekstrakt. Seagate Produkter Olive Leaf nesespray er tilgjengelig på nettet, eller du kan være i stand til å få det på en homeopati butikken. Det gir midlertidig lindring for kaldt og influensa symptomer, sinus og nesetetthet, og hudirritasjoner. Ifølge Seagates labtesting, resultatene indikerte spray dreper bakterier og andre uønskede mikroorganismer så som sopp og mugg (se ref 1).

Kaldt og influensa symptomer

Forkjølelse er forårsaket av et virus, som forårsaker symptomer som tett nese, nysing og snufser, sier University of Pennsylvania Office of Health Education. Influensa er også forårsaket av et virus og kan føre til overbelastning, sår hals og hoste. Ifølge Seagate nettside, har Olive Leaf nesespray blitt funnet å drepe 99,9 prosent av bakterielle bakterier i løpet av 60 sekunder, og gir antimikrobiell behandling uten antibiotika, drepe bakterier. Oliven blad ekstrakt er ansvarlig for spray er antimikrobielle egenskaper. Kombinasjonen av de to ingrediensene gir midlertidig lindring fra forkjølelse og influensa symptomer.

Sinus og tett nese

Bihulebetennelse kan skyldes allergi eller sykdom. Symptomer oppstår vanligvis fordi kroppen kjemper en bakteriell infeksjon. De antibakterielle egenskapene til Olive Leaf nesespray bekjempe dårlige bakterier. Den ingrediensen Baptisia brukes til munn, sinus, sår hals, mandel infeksjoner og betennelser og grapefruktkjerneekstrakt brukes til nese og hals irritasjon. Mange forskjellige typer av bihulebetennelse kan behandles med Olive Leaf nesespray som frontal bihulene i pannen, overkjevens bihulene bak kinnbena, ethmoid bihuler mellom øynene og sphenoid bihuler bak øynene. Sprayen vil hjelpe klare opp hodepine og ansikts press forårsaket av bihulebetennelse.

Hudirritasjoner

Olive Leaf nesespray kan alternativt brukes som en aktuell spray for å lindre og behandle hudirritasjoner og utslett forårsaket av bakterier eller sopp, ifølge Karakia nettside. I tillegg til å drepe bakterier, har Olive Leaf nesespray blitt funnet å drepe 99 prosent av sopp og 97 prosent av mold i løpet av 60 sekunder, ifølge Seagate.