Digidexo.com

Slik Clear en Quartz Med Saltwater

Slik Clear en Quartz Med Saltwater


Kvarts krystaller som brukes for healing og energiarbeid skal bli renset før deres første gangs bruk, spesielt hvis de har tidligere vært brukt av noen andre. Rensing av kvarts bør også gjentas før en helbredende økt for å maksimere effektiviteten. Under normal bruk, bør krystaller rengjøres omtrent en gang hver tredje måned (Se referanse 1).

Bruksanvisning

•  Fyll et drikkeglass, eller en annen glassbeholder med vann. Bruk et glass som ikke har noen metallic trim, maling eller andre metalliske elementer. Legg fire teskjeer av uraffinert havsalt. Bordsalt kan inneholde jod eller antiklumpemidler og er mindre effektive enn ren havsalt (Se Referanse 2).

Fordyp din krystall i saltvann og la den midt i minst én uke (Se Referanse 2).

Ta din krystall fra saltvann og kast av vannet. Vask krystall under rennende vann fra springen for å fullføre rensing (Se Referanse 2).

Plasser stein på en keramisk skål og legg den i sollys i to til tre timer å lade krystallen. Bright, tidlige morgensolen er mest effektivt (Se referanse 1).

Tips og advarsler

  • En ren stein vil føle kulde, og kan gi deg en kriblende følelse eller et inntrykk av lysstyrke og positivitet når det er holdt. En kvartskrystall som er i behov av rensing kan føles varm å ta på og gir et inntrykk av tyngde og blir drenert (Se referanse 1).
  • Ikke drikk eller re-bruker salt vann som ble brukt for rensing din krystall (Se referanse 1).