Digidexo.com

Langvarig bruk av Prilosec

Prilosec er et medikament tilgjengelig for behandling av vedvarende halsbrann. Prilosec er solgt over-the-counter eller foreskrevet i sterkere doser av lege. Prilosec er tilgjengelig i tablettform for oral administrasjon. Bivirkninger av Prilosec er stort sett moderate, men kan vare fra noen timer til flere dager eller uker etter å ha tatt den, og kan vedvare i enda lengre perioder. Det er viktig at du forteller legen din dersom du opplever en negativ reaksjon på Prilosec, som han kan ha behov for å gi deg en alternativ behandling.

Dosering

For å bidra til å forhindre ubehagelige bivirkninger, ta Prilosec nøyaktig som anvist. Ta Prilosec med en 8 oz. glass vann. Ikke endre din dose av Prilosec eller hoppe over en dose av Prilosec. Dersom du har glemt å ta din dose, ta den glemte dosen så snart du husker det. Aldri doble opp på Prilosec, da det kan føre til en overdose oppstår. Symptomer på Prilosec overdose inkluderer tåkesyn, rask puls, kvalme og oppkast, økt svetteproduksjon, munntørrhet, døsighet og hodepine.

Mindre alvorlige reaksjoner

Enkelte reaksjoner på Prilosec anses vanlig og kan vare i noen timer etter å ha tatt medisiner eller for lengre perioder av gangen. Ubehagelige bivirkninger som kan forlenges er diaré, kvalme, hodepine, urolig mage og magesmerter og gass. Det er viktig at du snakker med legen din dersom du opplever en negativ reaksjon på Prilosec, som han kan ha behov for å foreskrive et alternativ til Prilosec.

Alvorlige reaksjoner

Noen bivirkninger av Prilosec anses alvorlig. Hvis du tror du opplever en alvorlig reaksjon på Prilosec, søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Alvorlige reaksjoner er livstruende; ikke vent å ringe din lege. Alvorlige reaksjoner på Prilosec inkluderer utslett (elveblest), oral hevelse (munn, lepper, tunge eller svelg) og pustevansker. Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever disse symptomene.

Interaksjoner

Visse medisinske tilstander eller medisiner kan samhandle med Prilosec, noe som kan føre til reaksjoner å vare i lengre perioder eller symptomer til å bli mer alvorlig. Fortell legen din om alle medisiner du bruker og betingelser som du har blitt diagnostisert. Ikke ta Prilosec dersom du tar Coumadin eller Plavix uten å snakke med legen din først, da disse medikamentene kan forårsake bivirkninger å forverres. Andre medikamenter som forårsaker ytterligere interaksjon med Prilosec inkluderer REYATAZ, Antabuse, Gengraf, Prograf, Dilantin, Nizoral, Principen, VFEND, Feosol, Elixophyllin og TheoBid. Fortell legen din om alle de over-the-counter medisiner du bruker før du tar Prilosec.

Advarsel

Ikke bruk Prilosec hvis du ammer, da prilosec kan gå over i morsmelk. Følg legens instruksjoner med hensyn til diett restriksjoner mens du tar Prilosec. Snakk med legen din og ikke bruk Prilosec hvis du har opplevd følgende vilkår: svelgeproblemer, blodig avføring, blodig oppkast eller oppkast som har utseendet av kaffe, halsbrann som har vart i mer enn 90 dager, brystsmerter, halsbrann med piping, vekttap uten slanking, kvalme, oppkast, magesmerter.