Digidexo.com

Hvordan bruke Oil of Oregano for Candida

Hvordan bruke Oil of Oregano for Candida


Olje av oregano --- forutsatt at det er 100 prosent ren eterisk olje --- er en kraftig anti-sopp. I behandlingen av Candida (en type intern gjær som påvirker helsen til fordøyelsessystemet og kroppen generelt), har olje av oregano velig blitt brukt med stor suksess i behandling av både interne og eksterne sopp og gjær. Finn ut her hvordan du enkelt kan behandle din indre cooties med denne kraftige naturlige behandling.

Hvordan bruke Oil of Oregano for Candida

•  Bland en dråpe olje av oregano med 1 ss. av kokosolje. Bare legg slipp av oregano olje til en stor spiseskje kokosolje. Innta denne som en dose av flytende medisin. Det anbefales at du også drikke rikelig med vann etter hver dose slik at du skylle systemet for toksiner, patogener og gjær som dør av som oregano olje gjør sin magi.

•  Ta en dråpe av olje av oregano / kokosoljeoppløsning tre ganger om dagen. Du kan alltid plassere blanding av olje av oregano og kokosolje i en gelatin fane for å innta det på den måten. Hvis du finner denne dosen vanskelig å opprettholde på grunn av fysiske reaksjoner, tilsett mer kokosolje til hver dose og / eller redusere antall ganger du tar løsningen. Prøv to ganger eller til og med en gang om dagen i stedet.

Ta denne hjemmelagde løsningen i minst 10 dager eller til du føler deg bedre. Hvis du finner ut at du fortsatt har typiske symptomer på Candida etter 10-dagers behandling (slik som oppblåsthet, gass og lav energi), ta en 2-dagers hvile og deretter ta løsningen igjen for ytterligere 10 dager. Du kan eksperimentere med inntak av olje av oregano, med pauser på et par dager mellom behandlingene, for en måned. Etter det, ta kontakt med helsepersonell for flere forslag.

Hint

  • Det anbefales å ta din daglige dose av olje av oregano hele dagen --- i stedet for alle på en gang. Det er meget sterk. Å behandle babyer og små barn, bland en dråpe olje av oregano med kokosolje og gni inn føttene.
  • Olje av oregano er en blod tynnere, så hvis du allerede tar blodfortynnende medisiner, ta kontakt med en helsepersonell før du begynner denne behandlingen. Det anbefales ikke å bruke olje av oregano hvis du er gravid eller ammer.