Digidexo.com

The Best Nuts å spise for ernæring

The Best Nuts å spise for ernæring


Ifølge Mayo Clinic, inkludert nøtter i ditt daglige kosthold er bra for hjertet og kan redusere risikoen for hjertesykdom. Nøtter inneholder store mengder umettet fett, som bidrar klart ut blodårene dine og fremme sunn kolon funksjon. I tillegg, nøtter er høy i fiber og holder deg mett lengre enn mange andre snacks. Mens alle nøtter er gunstig for helsen, noen nøtter er høyere næringsverdi enn andre.

Mandler

Mandler er høy i magnesium, kalium og vitamin E. I tillegg, mandler inneholde en svært lav mengde av usunn fett og promotere sunn kolon funksjon. En fjerdedel kopp hakkede mandler inneholder ca 150 kalorier og 25 prosent av det daglige magnesium krav. Vurder å legge valnøtt lunter inn i din favoritt salat, eller strø dem over en cracker med ost.

Valnøtter

Valnøtter er en av de beste nøtter for å legge til din diett som de inneholder store mengder omega-3 fettsyrer. Ifølge Mayo Clinic, omega-3 fettsyrer fremmer et sunt hjerte og har anti-inflammatorisk egenskaper som reduserer effekten av astma og leddgikt. En porsjon, eller 8 oz., Hakkede valnøtter inneholder cirka 180 kalorier. Prøv å legge en porsjon hakkede valnøtter til din favoritt cookie oppskrift eller spise dem med din kopp kaffe om morgenen.

Pekannøtter

Pekannøtter er en næringsrik mutter som du kan legge til kosthold for å øke forbruket av over 19 vitaminer og mineraler. Næringsstoffene i pekannøtter inneholder sink, magnesium, vitamin E og A, kobber, kalium og vitamin B. Ifølge nettstedet sixwise.com, bare 3/4 kopp pekannøtter hver dag kan senke dårlige kolesterolet og bidra til å fjerne blodårene dine. En servering av pekannøtter inneholder ca 200 kalorier. Legg pekannøtter til din favoritt cookie eller brød oppskrift, eller spise dem som en side med din morgen toast.

Cashewnøtter

Cashewnøtter er en av de lavest fett nøtter som du kan legge til din diett. Cashewnøtter inneholder store mengder kobber og sink, både essensielle næringsstoffer for kroppen din. En unse av tørr-ristede cashewnøtter inneholder omtrent 160 kalorier. Prøv å spise cashewnøtter på egen hånd eller sprinkling dem over en kyllingbryst før bakervarer det.