Digidexo.com

Hollywood Diet Secrets

Bla gjennom omtrent alle magasin og du er nødt til å finne bilder av hot kjendis organer, skjødesløs nipper bort på sin Starbucks. Å være i konstant søkelys betyr at deres alle feil vil bli gransket. Så hvordan Hollywoods best trente kjendiser holde seg i form? Fitness-ekspert for stjernene, Michael George, har noen gode måter å øke din diett makt.

Smak på Rainbow

For et sunt kosthold, spise en regnbue av matvarer. Ifølge Michael George, dens mer om hva du spiser i stedet for hva du ikke. Mange mennesker får ikke nok grønnsaker og frukt i sitt daglige kosthold. George foreslår smake på regnbuen. Han oppmuntret Reese Witherspoon å begynne å spise en eller to porsjoner med frukt eller grønnsaker fra hver farge gruppe av råvarer. Fargene inkluderer grønn, rød, blå, lilla, gul og oransje. Hver farge gruppen inneholder ulike næringsstoffer som er viktig for helsen. Huske å spise en rekke farger vil sikre at du får nok av disse vitaminer og antioksidanter.

Back to Basics

Stol på de grunnleggende prinsippene for vekttap for å være vellykket. Det er ingen vei rundt kardio og styrketrening. Selv kjendiser har ikke en magisk måte å gi avkall på dette. Hvis du ønsker å se resultater, må du forplikte deg til 30 til 45 minutter med kardio tre ganger i uken. Michael George anbefalt dette til Tobey Maguire da han forberedte seg til sin rolle i Spiderman. Mange mennesker, menn spesielt, er avhengige av å løfte vekter for timer om dagen for å få buff. Bare kardiovaskulær trening kan effektivt forbrenne fett og kalorier, så det er ingen vei ut av det!

Hydration

Vann er et kraftig verktøy når det kommer til vekttap. Mange mennesker tar sikte på å ta i åtte glass om dagen, som er den typiske mengden som anbefales av helsepersonell. Michael George liker å se hans klienter øke sitt vanninntak opp litt. For den gjennomsnittlige person, kan 64 gram vann per dag være tilstrekkelig, men for noen som prøver å gå ned i vekt og få tonet, anbefaler han opp til 100 gram. Vann er viktig for funksjonen til kroppens systemer og bidrar til å holde din energi går hele dagen. Neste gang du føler deg sulten mellom måltidene, kan du prøve å drikke et glass vann før du kommer for en matbit. Tørste er ofte forvekslet med sult, slik at vannet kan bidra til å holde deg mett.