Digidexo.com

Matvarer for å unngå med Thrush Mouth

Matvarer for å unngå med Thrush Mouth


Thrush er en muntlig gjær infeksjon forårsaket av soppen Candida. Det ser ut som hvite sår på tungen og inne i munnen, tannkjøttet og / eller halsen. Hvis du er smittet med trost, du ønsker å unngå visse matvarer som noen kan forverre infeksjonen eller smerte og ubehag av sårene.

Surt Foods

Spise sure matvarer vil forverre sårene og forverre smertene. Sure matvarer inkluderer kaffe, alkohol, kullsyreholdige drikker, appelsinjuice og andre sitrusfrukter.

Behandlet sukker

Candida strømmer på enkel (tabell) sukker. Hvis du har trost, trenger du ikke ønsker å spise mat som bidrar til veksten. Unngå kjeks, kaker, godteri, iskrem og brus.

Gjær

Matvarer med gjær er også problematisk siden trost er i seg selv en gjær infeksjon. Gjær er funnet i ost, øl, mange typer brød, bagels, pretzels, druesaft, og alt som er gjort med MSG.

Fordelaktig Foods

Visse matvarer kan lette helbredelse. De omfatter yoghurt, som er rik på probiotika og kan bidra til å bekjempe skadelig sopp, og rå hvitløk, som er en sterk antisoppmiddel. Spise ett fedd daglig; du kan svelge det hele, og tygging er ikke nødvendig.