Digidexo.com

Best Pillow for Snorking

Best Pillow for Snorking


Snorking er et problem som rammer tusenvis av mennesker, både de som driver med snorking, så vel som de som blir vekket av deres snorking partnere. I noen tilfeller en annen type pute kan bidra til å lindre eller eliminere snorking. Det finnes en rekke puter tilgjengelig på markedet; måten å finne den beste pute for deg er å prøve de forskjellige puter. Disse produktene er designet for folk som sover på sin side, rygg eller kombinasjon av de to.

Side Sleeper Pillow

Sona Pillow er den eneste pute klarert av FDA som en behandling for mild søvnapné. Søvnapné er når perioder med snorking blir avbrutt av perioder med hindret puste. Siden denne puten gjør hjelpe mild søvnapné, det har en effekt på snorking. Dette produktet er ment å brukes på siden bare, en stilling som bidrar til kjeven faller naturlig åpne. Dette holder den naturlige luftveiene åpne, redusere snorking. Denne puten krever en innkjøringsperiode, mens den følger kroppen av den sovende.

Tilbake Sleeper Pillow

The Sleep Innovations minne skum contour pute er beregnet for rygg sviller med snorking problem. Denne puten idrett en design som støtter hodet og nakken, holde dem på linje med ryggraden. Ideen bak denne puten er at hvis hodet blir riktig støttes, luftveiene forblir åpne og snorking reduseres deretter.

Kombinert Side og Back Sleeper Puter

Brookstone Anti-Snore puten har soner som er for dem som sover i en kombinasjon av rygg- og sidestillinger. Tilbake sviller hvile hodet i midten av puten. Dette holder haken bort fra brystet, forlater luftveiene åpne i en naturlig posisjon. Sidesoner skape bedre justering for hodet, nakke og skuldre. Ligner på Sona pute, som er laget av minne skum, til denne puten konturer til formen på hodet og nakke gi optimal støtte.

Velge A Pillow

Nøkkelen til å redusere snorking er å være i stand til å holde luftveiene åpne i en naturlig posisjon. Legg merke til i hvilken posisjon du sovner, så vel som våkner. Hvis du kaste og slå hele natten prøver å finne den perfekte posisjon, sjansene er det er fordi puta forårsaker du ubehag. Ved å merke posisjonene når du sovner og våkner opp, kan du velge puten som passer best til dine behov.